-
Kęd ®
Nike w ten sposób zainicjował wojnę między męską częścią społeczeństwa a żeńską, bo kobitki się będą upierać że to mango a faceci że łosoś :D -
caixa
z fcbarcelona.com
The new second choice kit retains the details that distinguish the first choice kit. The shirt is a bright mango colour (evoking the Mediterranean Sea) with a round neck and blue edgings. The blue shorts have a mango-coloured stripe down the side and socks in the same colour with a blue border and “Barça” stamped on the calf. -
>caixa napisała:
>to jest mango!
haha najlepsze bylo jak pisano ze zarowa z 05/06 to kolor pistacjowy :D
niech bedzie mango :) ja jadam tylko arbuzy :) -
a ja tylko pijam z arbuzow wódę :)
a pistacjowa jest w moim rankingu na 2 miejscu po pidżamie z 2004/2005 :) -
-
sylwester
Stroje FCBarcelony na sezon 2010/11 zaprezentowane http://www.fcbarcelona.com/web/engl... -
zastanawiam sie czy ta zielona to nike produkuje czy jakis mike albo nice..
zajebiscie by wygladala gbyby zamiast zielonego byl zolty ew. pomaranczowy.. ten pasek na klacie prezentowalby sie super..
szkoda - kolejny sezon bez koszulki, bo obie mi sie nie podobaja.. -
Karol
Myślałem, że nic już nie dorówna łososiowemu...
Bluza bramkarza kozak ! -
Sheyn von Owieczkin
A mi się podoba to nawiązanie kolorystyczne do strojów Kappy z czasów Dream Teamu Cruyffa.Domowa koszulka bez niespodzianek,ładna jak każda w kolorach blaugrana,z kilkoma fajnymi,małymi detalami które cieszą oko kibica ale niestety znów bez kołnierzyka...Ja chcę kołnierzyk!
P.S. Chociaż to pewnie tylko marketing i robią tak albo podobnie wszystkie firmy z branży ale kręci mnie fakt że każda koszulka była sobie kiedyś ośmioma plastikowymi butelkami które nawet nie marzyły o takiej karierze jak zostanie samarettą Barcy.Ostatni będą pierwszymi; ) -
Anonim
Mi się za to domowa bardzo podoba i chyba już niedługo będzie moim nowym nabytkiem :) -
Mars; )
mi tam się bardzo podobają stroje na nowy sezon i domowe i wyjazdowe :) Jak będzie jakiś przypływ gotówki to będę myślał o zakupie obu trykotów :D -
Kęd ®
teraz mi się nie podobają, ale rok temu było to samo i domowa ostatecznie mi się podobała :D teraz będzie podobnie :D
bramkarska w dechę! - popieram. -
caixa
a mi sie bramkarska w ogole nie podoba, wyglada jak stroj wiezienny...
do turkusowej powoli sie przekonuje, natomiast jestem ciekawa jak beda sie prezentowac w czerwonych gaciach, przywyklam do granatowych. -
^JaNiSz^
te czerwone gacie to porażka... A wyjazdówki?hmm na razie mi się nie podobują, zobaczymy jak potem :).domowki są ekstra :) -
bambot
koszulka domowa ok, podobaja mi sie te zolte wstawki, ale spodenki bordowe troche dziwne, przyzwyczailem sie do granatowych
wyjazdowy stroj troche dziwny :D -
Sheyn von Owieczkin
>caixa napisała:
> jestem >ciekawa jak beda sie prezentowac w
czerwonych gaciach,przywyklam do granatowych.
Jako że bodaj drugi raz zagramy w czerwonych majtkach
to można powiedzieć że chyba wszyscy przywykli do niebieskich/granatowych,
ale że poprzednio wygraliśmy w nich LM to chyba nikt nie miałby nic przeciwko
temu żeby historia się powtórzyła...
-
Harley Quinn
Czy ktoś z was wie, gdzie w Barcelonie jest sklep z koszulkami/akcesoriami barcy? Prosiłabym o jak najdokładniejszą odpowiedź, bo chciałabym wytłumaczyć komuś, gdzie szukać ; P -
gwzd
moze cie to zdziwi, ale przy camp nou :) wejscie (acces) 7 lub 9 (zawsze mi sie myli), zazwyczaj jest tam sporo ludzi. najlepiej podjechac tam zielona linia (L3) do stacji palau reial i zejsc w dol ulica z pochylonymi latarniami (takie jakby w ksztalcie lukow) - wychodzi sie prosto na wejscie prowadzace m.in. do botigi
pozostale lokalizacje w barcelonie:
FCBotiga Sagrada Familia
FCBotiga Centro Comercial Maremàgnum
FCBotiga Ronda Universitat, esquina Plaza Catalunya
FCBotiga Jaume I nº18
FCBotiga Aeropuerto de Barcelona
FCBotiga Sants Estación -
Harley Quinn
wiedziałam, że przy stadionie jest, ale właśnie chodziło mi o takie dokładne info, wielkie dzięki -
narzekalem, ale jak zobaczylem to zmienilem zdanie! Ziomek przywiozl sobie z bcn nowa wyjazdowke z Villa na plecach.. kurwa jest magiczna! serio! w dotyku calkowicie co innego niz ostatnie ceraty. DAWNO nie widzialem na zywo tak dobrej koszulki!