FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Łukasz

Wiecie,które biura podróży organizują takie wyjazdy? Potrzebuje jakiś namiarów i informacji ile taka przyjemność może kosztować; ] Oczywiście wiem,że cena jest zależna od klasy przeciwnika...
  • Anonim

a nie prościej po prostu bilet na mecz i samolot..? ja tak robię w maju - samolot 800 PLN, mecz 100 EUR i miejscówka w samym centrum (Ramblas) 30 EUR za dobę.
  • Vario/ango mo/tommy f.

brawo!
  • Anonim

:D
  • tygrys

A można jeszcze z tobą jechać?
  • Anonim

w sensie czy są jeszcze wolne miejsca na mecz i samolot? :) podejrzewam że tak a nawet mam nadzieję ponieważ będziemy to załatwiać dopiero na początku marca. wciąż mamy kilku niezdecydowanych ale rękę na pulsie trzymają koledzy z pracy którzy jeżdżą już od lat i wiedzą kiedy co i jak. to jeśli chodzi o mecz natomiast samolot i miejscówke załatwiamy oddzielnie w zależności od tego czy w planach tylko mecz czy coś jeszcze.
    generalnie czas jeszcze jest ale niedługo będziemy już wszystko rezerwować.
  • Goofy23

Na jaki mecz lecicie?
  • Anonim

z Valencią
  • Anonim

udało się :D zapłacone i dopięte na ostatni guzik :)
    samolot wyszedł nawet trochę taniej niż myślałam - 700 PLN (hiszpańskimi liniami, nie miałam jeszcze przyjemności ale podobno są ok), do tego mecz PLN 460 a miejscówka PLN 850. Koledzy z pracy przesłali mi link do strony z mieszkaniami do wynajęcia - ceny znośne za fajny standard. A do tego super lokalizacja - nasze jest przy samym porcie w gotyckiej dzielnicy. Śliczne :)

zainteresowanym polecam:
    http://www.rent4days.com
  • Anonim

ps. w apartamentach trzeba pogrzebać bo są też droższe za 1000 EUR/tydzień. nam się udało znaleźć 4-osobowy za 525 EUR.

ps2. do podanych cen dochodzi jeszcze 16% podatku :)
  • Goofy23

My też będziemy na tym meczu :)
  • ..goomc..

>ـق agata ـق napisała:
    >do tego mecz PLN 460 a
    >miejscówka PLN 850.

ej, jaka miejscowka i czemu tak drogo? :)

a bilet na ktora trybune?

• ..goomc..

i napisz please ktore to sa te hiszpańskie linie.

a Ty Goofy czym lecisz i za ile?
  • Anonim

my lecimy autokarem:)
    wyjazd zorganizowany przez ekipę przekrętową, tylko dla wybrańców:D (wpłaty i bookwanie miejsc dokonywane w nocy)
    pozwolilem sobie na lekka ironię, bo swego czasu prawiliśmy o tym wlasnie w podobnym tonie:)
    i pozwoilem sobie na odpowiedz, bo udaję się tam razem z Goofim
  • Anonim

informuje, ze clickair podniosl ceny i trzeba sie na nich wypiac
  • Anonim

jeśli chodzi o samolot to clickair właśnie :) trzeba próbować przesunąć wylot i powrót o jeden-dwa dni wcześniej lub później a różnica w cenie może wynieść nawet kilkaset złotych.

mieszkanie nie jest wcale drogie: tydzień dla 4 osób za 723 EUR (z podatkiem i sprzątaniem). na jedną osobę daje to ok 650 zł. u nas będą 3 osoby więc wychodzi trochę drożej.

• Anonim

aha, co do meczu to sektor drugi
  • Goofy23

>..goomc.. napisał
    >i napisz please ktore to sa te hiszpańskie linie.
    >
    >a Ty Goofy czym lecisz i za ile?

Ano autokarem :) ale na pewno ostatni raz
  • Anonim

>Goofy23 napisał
    >>..goomc.. napisał
    >>i napisz please ktore to sa te hiszpańskie linie.
    >>
    >>a Ty Goofy czym lecisz i za ile?
    >
    >Ano autokarem :) ale na pewno ostatni raz

hehe, rok mowilismy dokladnie to samo:)
    nigdy nie mow nigdy
  • ..goomc..

ile sie jedzie? jakis nocleg macie w planie czy jedziecie longiem?
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)