-
Łukasz
Wiecie,które biura podróży organizują takie wyjazdy? Potrzebuje jakiś namiarów i informacji ile taka przyjemność może kosztować; ] Oczywiście wiem,że cena jest zależna od klasy przeciwnika... -
Anonim
a nie prościej po prostu bilet na mecz i samolot..? ja tak robię w maju - samolot 800 PLN, mecz 100 EUR i miejscówka w samym centrum (Ramblas) 30 EUR za dobę. -
-
Anonim
-
-
tygrys
-
Anonim
w sensie czy są jeszcze wolne miejsca na mecz i samolot? :) podejrzewam że tak a nawet mam nadzieję ponieważ będziemy to załatwiać dopiero na początku marca. wciąż mamy kilku niezdecydowanych ale rękę na pulsie trzymają koledzy z pracy którzy jeżdżą już od lat i wiedzą kiedy co i jak. to jeśli chodzi o mecz natomiast samolot i miejscówke załatwiamy oddzielnie w zależności od tego czy w planach tylko mecz czy coś jeszcze.
generalnie czas jeszcze jest ale niedługo będziemy już wszystko rezerwować. -
-
Anonim
-
Anonim
udało się :D zapłacone i dopięte na ostatni guzik :)
samolot wyszedł nawet trochę taniej niż myślałam - 700 PLN (hiszpańskimi liniami, nie miałam jeszcze przyjemności ale podobno są ok), do tego mecz PLN 460 a miejscówka PLN 850. Koledzy z pracy przesłali mi link do strony z mieszkaniami do wynajęcia - ceny znośne za fajny standard. A do tego super lokalizacja - nasze jest przy samym porcie w gotyckiej dzielnicy. Śliczne :)
zainteresowanym polecam:
http://www.rent4days.com -
Anonim
ps. w apartamentach trzeba pogrzebać bo są też droższe za 1000 EUR/tydzień. nam się udało znaleźć 4-osobowy za 525 EUR.
ps2. do podanych cen dochodzi jeszcze 16% podatku :) -
-
>ـق agata ـق napisała:
>do tego mecz PLN 460 a
>miejscówka PLN 850.
ej, jaka miejscowka i czemu tak drogo? :)
a bilet na ktora trybune?
-
i napisz please ktore to sa te hiszpańskie linie.
a Ty Goofy czym lecisz i za ile? -
Anonim
my lecimy autokarem:)
wyjazd zorganizowany przez ekipę przekrętową, tylko dla wybrańców:D (wpłaty i bookwanie miejsc dokonywane w nocy)
pozwolilem sobie na lekka ironię, bo swego czasu prawiliśmy o tym wlasnie w podobnym tonie:)
i pozwoilem sobie na odpowiedz, bo udaję się tam razem z Goofim
-
Anonim
-
Anonim
jeśli chodzi o samolot to clickair właśnie :) trzeba próbować przesunąć wylot i powrót o jeden-dwa dni wcześniej lub później a różnica w cenie może wynieść nawet kilkaset złotych.
mieszkanie nie jest wcale drogie: tydzień dla 4 osób za 723 EUR (z podatkiem i sprzątaniem). na jedną osobę daje to ok 650 zł. u nas będą 3 osoby więc wychodzi trochę drożej.
-
Anonim
-
>..goomc.. napisał
>i napisz please ktore to sa te hiszpańskie linie.
>
>a Ty Goofy czym lecisz i za ile?
Ano autokarem :) ale na pewno ostatni raz -
Anonim
>Goofy23 napisał
>>..goomc.. napisał
>>i napisz please ktore to sa te hiszpańskie linie.
>>
>>a Ty Goofy czym lecisz i za ile?
>
>Ano autokarem :) ale na pewno ostatni raz
hehe, rok mowilismy dokladnie to samo:)
nigdy nie mow nigdy -