-
Anonim
Pozwalam sobie założyc ten temat, żeby unikac tworzenia tematów dla każdego meczu z osobna.
Proponuję tutaj zamieszczac swoje opinie przed i po meczach Barcy w Primera Division.
Jeżeli pomysł zostanie uznany za chybiony to proszę o wykasowanie go.
Pozdro
A w temacie:
Cieżki mecz zapowiada się w ten weekend. Jak dla mnie to odbywa się on za wcześnie. Ja lubię jak pojedynki czołowych zespołów odbywają się pod koniec rundy albo przynajmniej w samym jej rozkwicie. Rywalizacja wtedy nabiera najczęściej dodatkowych smaczków. Tabela jest bardziej rozpięta i ciekawa.
A teraz? Krótka piłka. Ten kto wygra będzie miał komplet zwycięstw i przynajmniej drugie miejsce w tabeli. I ten mecz jeszcze o niczym konkretnym nie przesądza, bo to dopiero początek sezonu.
Niemniej jednak trzeba to spotkanie wygrac i wysłac Valencii czytelny sygnał - zmierzamy po trzeci tytuł z rzędu i nie przeszkodzicie nam w tym!!!
Visca el Barca!!!! -
Repo
Oby oby taki sygnał wysłali. A co do tego kiedy ten mecz jest rozgrywany to tez mysle, ze zdecydowanie za wczesnie...chociaz z drugiej strony w tym sezonie takich pojedynkow bardzo waznych moze byc kilka, sa jeszcze przeciez bardzo mocne : Sevilla , Real , Atletico. Jednak tez uwazam Valencie za glownego naszego konkurenta.Takze zwazajac na to ... mecz jest zdecydowanie za wczesnie.
Co do samego meczu to mysle,ze Camp Nou wygramy. Mecz bedzie na pewno bardzo trudny i ciekawy, ale mysle ze stac FCB na 2:1. -
Valencia na pewno zagra poważnie osłabiona.
http://primeradivision.pl/index.php...
Kontuzja Marcheny,ma nie grać Albelda.
http://www.fcbarca.com/index.php?go...
-
BJN
-
-
gwzd
-
BJN
Och kurwa, niech bedzie. Czy jest w miescie stolecznym jakis bar w ktorym obejrzec mozna ( patrzac w srebrzysty ekran ) ten mecz? No i zeby piwo nie kosztowalo 9 zl;) -
Anonim
-
Mazi
-
Anonim
A byłeś tam kiedyś w weekend??? Chyba nie.
W weekend jest promocja i piwo kosztuje około 7.5 zł. -
-
Anonim
ale zeby promocja byla aktualna, trzeba powiedziec , ze sie zna klajfi -
-
gwzd
bylem w champie w niedziele i to, co mi zaserwowano za te 7,50 bylo jakims g***em a nie piwem. nie dosc ze podwyzszyli cene to jeszcze z jakoscia poszli w druga strone :/ -
Anonim
to ja bym szuruburu proponowal tradycyjnie, tamz piwem sie nie pierdolą;)) jakos champs mi nie pasi -
Anonim
-
champs to dobry jest tylko na gd
ogladanie meczow LM ma u nas szuruburowe tradycje :) i tam serio jest bardzo spoko. -
Alicja
Z przyczyn niezależnych w bururu dzis nie bylam, ale jest wysoce prawdopodobne, że odwiedzę ten pub jutro celem świętowania moich 18 urodzin (ha!) więc od razu zapytam o mecz...; )
Pozostaje pytanie ile osob by szlo...
-
Anonim
jestesmy zaproszeni na 18>?:P:P:P
buhahahaha WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO VEY !!!:) -
Wszystkiego najlepszego od moda; )
Jak najwięcej pucharów w tym sezonie :D -
Serafin