FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mars; )

pewnie większość nie ma czasu, a i nikt nie narzuca tematów do dyskusji, chociaż kiedyś to się pisało o każdym meczu :P teraz nas czeka w kwietniu miesiąc gran derby to wtedy w mam nadzieje przypływie szczęścia, znowu się tu zacznie ruch; )
  • Anonim

przecież Barcelona jest teraz w dołku więc o czym tu pisać?

:)

Strasznie jaram się pociśnięciem mierdom na każdym froncie. W Madrycie kampania przełożenia pucharu na weekend. Niby chodzi o kibiców, święta i co za tym idzie mniejsza oglądalność. mierdy już teraz ledwo co biegają a taki Di Maria wygląda jakby był po chemii a co dopiero do kwietnia. Terminarz na końcówkę kwietnia też nie najciekawszy dla śmietankowych.

Ath. Bilbao- wyjazd 10.04
    FCB- dom 17.04
    FCB- neutralny 20.04
    Valencia- wyjazd 24.04

Gdyby puchar odbył się 17 to mierdy pewnie mogłyby się zmotywować i odpocząć. Ale jak tu odpocząć jak od 1. kolejki gra się tym samym skladem a rotacje są tak h****** jak ten klub? :)

• Anonim

Mars, czyżby sesja? :)
  • Smoku

>Sheyn von Owieczkin napisał
    >No właśnie, co się stało?Trochę mnie tu nie było a jak
    >zerkam od pewnego czasu to jakby wszystkich wymiotło...

Wstyd im. Mało kto nie zjechał tu Pepa kilkakrotnie.

Co mają pisać?
  • Anonim

>Smoku napisał
    >>Sheyn von Owieczkin napisał
    >>No właśnie, co się stało?Trochę mnie tu nie było a
    >jak
    >>zerkam od pewnego czasu to jakby wszystkich wymiotło...
    >
    >Wstyd im. Mało kto nie zjechał tu Pepa kilkakrotnie.
    >
    >Co mają pisać?

/o\ zjechał Pepa czy jego decyzje? Znajdź mi wypowiedz, w której ktoś jedzie Pepa, że jest h****** trenerem bo ja sobie takiej nie przypominam. Każdy go jechał kilkakrotnie za jego decyzje kadrowe czyli jego największy problem- transfery!
  • Smoku

>J napisał
    >a swoja drogą co was tak boli, ze ja krytykuje Guardiole w
    >sposob dosadny. pewnie i przesadzony. ale moge. takie moje
    >prawo. uwazam ze popelnia wchuj bledow jak trener

I proszę, niech ten pan rozpłynie się nad grą Barcelony Guardioli.

Będzie to co najmniej śmieszne.
  • Smoku

>kowal napisał
    >/o\ zjechał Pepa czy jego decyzje? Znajdź mi wypowiedz, w
    >której ktoś jedzie Pepa, że jest h****** trenerem bo ja
    >sobie takiej nie przypominam. Każdy go jechał kilkakrotnie
    >za jego decyzje kadrowe czyli jego największy problem-
    >transfery!

Strasznie złe te transfery porobił. Odbija się to na grze, nie powiem.

Jeśli przekonasz mnie, że chociaż 50% transferów Pepa było nieudanych, to się zdziwię.

Hleb, Ibra, Czyghryński, Keirisson. Coś jeszcze?
  • Anonim

No Ibra zbyt świetnym transferem nie był, co z tego że zajebisty piłkarz skoro praktycznie nic nie pokazał...
    No a Czyghryńskiego to mi osobiście szkoda... :(
  • Anonim

>Smoku napisał
    >>J napisał
    >>a swoja drogą co was tak boli, ze ja krytykuje Guardiole
    >w
    >>sposob dosadny. pewnie i przesadzony. ale moge. takie moje
    >>prawo. uwazam ze popelnia wchuj bledow jak trener
    >
    >I proszę, niech ten pan rozpłynie się nad grą Barcelony
    >Guardioli.
    >
    >Będzie to co najmniej śmieszne.

No i Jacek miał zupełną rację. Nie może komentować błędów Mistera? Nie popadajmy w obłed typ kanonierka, że trener zawsze podejmuje trafne decyzje.
  • Anonim

>Smoku napisał
    >Strasznie złe te transfery porobił. Odbija się to na
    >grze, nie powiem.
    >
    >Jeśli przekonasz mnie, że chociaż 50% transferów Pepa
    >było nieudanych, to się zdziwię.
    >
    >Hleb, Ibra, Czyghryński, Keirisson. Coś jeszcze?

Hleb, Keirisson, Dima, Henrique, Caceres i sprzedaż Eto' o.

Ibra niewypałem? Ibra miał dobry sezon. Bez fajerwerków, ale dobry.

Jak mam Cię przekonać, że 50% było nie wypałem? A Barca to jest gra "chybił trafił"? Albo się uda albo się nie uda? To jest ta Twoja teoria 50%? Wymienieni przeze mnie gracze nie mieli ŻADNEGO wpływu na drużynę a zostali kupieni za gruby hajs. Co więcej nie będą mieli pewnie nawet okazji zagrać w naszych barwach (chodzi mi o graczy wypożyczonych).

• Smoku

Henrique, Caceres. Rzeczywiście, zapomniałem o nich.

Ibra = sprzedaż Eto'o. I był to transfer nieudany, to prawda, ale Eto'o trzeba było oddać, bo w tym sezonie już by w barwach FCB nie biegał. Tylko trzeba było od razu brać Villę, a nie bujać się rok z Ibrą. Źle nie grał, nie powiem, sam go broniłem, często otwierał wyniki. Ale to nie to co David.

Typ kanonierka mówisz... hmm. Tylko tam jest za co krytykować trenera. Arsenal nie niszczy wszystkich po 5:0.

Btw. Nie chcę napinać, ale widzę, że nikt już nie lamentuje po Yayi. Co się nagle stało?
  • Anonim

Ibra to dobry piłkarz, ale zawsze gra drużyny "była pod niego" , a w Barcy tak nie było bo Pep na to nie pozwolił drużyna to drużyna to i Zlati się nie przestawił...
    Osobiście uważam że to był dla niego słaby sezon...

• Mars; )

Kowal no niestety sesja :P

Smoku
    Proszę bardzo, ja nadal uważam, że szkoda iż Yaya odszedł, bo to był bardzo uniwersalny zawodnik, Teraz jako że mamy lekki deficyt na środku obrony Pep próbuje tam Sergio no i widać, że to nie jest jego ulubiona pozycja a Toure grał tam bardzo dobrze ot choćby finał z UTD. A co do DM to Busquets robi postępy owszem, ale jeszcze to nie jest to co pokazywał Yaya u szczytu formy, choć Sergio zajebiście się czuje w rozgrywaniu czym odciąża co nieco Xaviego, ale jeśli chodzi o zadania defensywne to tu jest od niego lepszy Mascherano, bo jeśli chodzi o destrukcje i wślizgi to ten gość jest po prostu mistrzem, gorzej mu idzie szybkie operowanie piłką, przez co pewnie gra rzadziej od Busiego, bo to bardziej pasuje do stylu w jakim gra drużyna. Życzę jednemu i drugiemu jak najlepiej. Co do Twoich uwag, że ludzie się nie odzywają bo nie chcą krytykować Pepa to gadasz głupoty, każdy pracownik każdej firmy, instytucji, klubu powinien być upominany gdy popełnia błędy z jednego prostego powodu, po to żeby w przyszłości mógł się ich wyzbyć, więc krytyka jest wskazana, poza tym każdy może mieć własne zdanie i nie powinieneś mieć co do tego żadnych obiekcji. A jeśli już masz to powinieneś to okazywać w jakiś inny sposób a nie taki w którym wychodzi na to, że jesteś najmądrzejszy i wiesz wszystko najlepiej bo uwierz mi zapewne tak nie jest, a taki sposób bycia zapewne nie przysparza Ci fanów.

A jak już mnie naszło na dłuższy wywód to nie mogę się doczekać kwietnia jeszcze z jednego powodu, mamy 2x Gran Derby a i kalendarz Realu jest na kwiecień cholernie nieprzyjemny przed nami bodajże Bilbao a po 2 meczach z Barceloną mają Valencie, więc przy dobrym zbiegu okoliczności mogą nie wygrać żadnego z tych spotkać, bo z Baskami każdemu gra się ciężko a i Valencia może coś pokazać przeciwko Królewskim więc to mógłby być najgorszy miesiąc w karierze trenerskiej Mou chyba :P

• Mateusz Banasik

| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)