-
J
i apropo super podjescia fair guardioli to przepraszam ale czemu gra henry ?? czemu nie pedro albo po zajebistym meczu bojan ??
ja na miejscu pilkarza x bym byl ostro wkurwiony.
-
>J napisał
>kurwa mac. co do meczu. co wy pierdolicie ze zabrakło nam
>szczescia czy cos. szczescie i sedzia byli po naszej
>stronie.
nie mielismy szczescia przy strzalach Messiego i Ibry.. slupek i te setki(?) Szweda..
no, ale co dzis Atletico gra z Recre to poezja!!!! kapitalne spotkanie, Kunik szaleje! -
Ponoc final ma sie odbyc 26 maja na santiago bernabeu (tyle ze to sroda, wiec chyba tydz po finale LM)..
kurcze szkoda, ze nie dalismy rady Sevilli, bo final z Atletico dla kibicow realu bylby "marzeniem" :D
z drugiej strony przydalby sie im taki tydzien.. my wygrywamy LM, Atletico Puchar Króla, kibice na stadionie szaleja, Perez tez.. :) -
Kęd ®
gdybyśmy jeszcze byli w CdR, to finału na pewno nie byłoby na SB... rok temu jakoś nie było go na stadionie mierd, tylko na Mestalla, a przecież co roku się odbywał na SB (ale jeśli się mylę, to zwracam honor) -
-
>..goomc.. napisał
>Ponoc final ma sie odbyc 26 maja na santiago bernabeu (tyle
>ze to sroda, wiec chyba tydz po finale LM)..
heh, przypomnialem sobie, ze przeciez final LM jest tym razem w SOBOTE, wiec pewnie 22, a final CdR faktycznie moze byc w srode 26.. -
Kęd ®
-
Kęd ®
Sevilla wygrała z AM 2:0. Dobrze że się tak stało. Chciałem wygranej Sevilli by chociaż było tak, że skoro nas wyeliminowali to znaczy że te rozgrywki należały do nich :)
czyli o Superpuchar Hiszpanii zagramy właśnie z Andaluzyjczykami; ) będzie ciężko, ale jestem przekonany, że sobie poradzimy sprawnie z nimi; ) -
J