-
-
-
Kęd ®
-
Kęd ®
>..goomc.. napisał
>nie, nie.. powrót w innym celu. niebawem szczegoly:)
to ja już znam szczegóły lekkie w takim razie :D -
-
-
Przemek.
chyba dobrze, że jutro wyjeżdżam, przynajmniej nie będę widział tej rzezi. Swoją drogą nawet nie będę miał żadnej informacji ze świata czy akcja Ibra-E2 w końcu się skończyła. -
Jumi
uuuła, czlowieka nie ma kilka dni na groniuniu, a tu takie zmiany: Gumc modem <boje sie>
gratuluje awansu! -
J
-
Advanced Weakness
>Kęd ® napisał
>goomc, czyżby Endrju Cię zmotywował do moderowania? :D
><niebij> :D:D:D
ja też przyłączam się do gratulacji, mimo naszego ścięcia (jakieś 2-3 tyg. temu) A jeśli to ja Cię zmotywowałem to... nice! Dziwiłem się, że nie miałeś moda, bo pisałeś, że od 7 lat (?) aktywnie uczestniczysz w opiekowaniu się tym gronem i dbaniu o kulturę języka :P nie pozostaje nic innego tylko wypatrywać efektów tej pracy i powodzenia. :) -
>J napisał
>;(
Ziomus ja nic nie poradze.. pisalem, prosilem i nic :/ -
>eNdRju napisał
>>Kęd ® napisał
>>goomc, czyżby Endrju Cię zmotywował do moderowania? :D
>><niebij> :D:D:D
>
>ja też przyłączam się do gratulacji, mimo naszego
>ścięcia (jakieś 2-3 tyg. temu) A jeśli to ja Cię
>zmotywowałem to... nice! Dziwiłem się, że nie miałeś
>moda, bo pisałeś, że od 7 lat (?) aktywnie uczestniczysz
>w opiekowaniu się tym gronem i dbaniu o kulturę języka :P
>nie pozostaje nic innego tylko wypatrywać efektów tej
>pracy i powodzenia. :)
daj spokoj, nikt mnie nie zmotywowal.
tzn. sam sie zmotywowalem:)
pisalem, ze ja tu w innym celu niz "opieka". to i tak staram sie robic, bo mi zalezy na poziomie grona, niezaleznie od bluzgow rzucanych z roznych stron i w roznych okolicznosciach. no ale to norma w necie..
banami nadal zajmuje sie Tomek, ja juz sie tu kiedys nabanowalem i mam dosc :P
nie od 7 tylko od 4, czyli od powstania grona. chyba tylko Vario i Klajwi sie ostali z tamtych czasow, wiec szacun ziomki poziomki.. -
chociaz Klajwi przez te CIAGLE wyjazdy do Katalonii troche nas zaniedbuje.. :D
-
caixa
-
-
caixa
raczej czuje zażenowanie. ale jesli juz kazesz wybierac to zdecydowanie zazdroszcze, hehe -
-
caixa
-
-
Anonim
a coz to za szczegóły gumiś?;]
jaaa pamietam jak chyba mi ze 2 lata temu adminowanie proponowali...a ja głupi odmówiłem...mógłbym banować, pouczać, banować, mądrzyć się, banować, terroryzować, banować....ehhhhh młody człowiek był to i głupi; ]