-
Siema
Wszystkich kibiców FC Barcelona zapraszamy na wystawę:
"110 lat FC Barcelona- polskie ślady w historii klubu" w dniach 13- 24 września 2009 roku.
Będzię można zobaczyć m.in. :
- koszulki meczowe obecnych i byłych piłkarzy Ronaldinho, Lionela Messiego, Bojana Krkicia, Oleguera
- replikę legitymacji socio Jana Pawła II
- pamiątki z meczów z polskimi drużynami: Legii Warszawa, Cracovii, Lecha Poznań, GKS Katowice, Wisły Kraków
- buty i dresy piłkarskie
Serdecznie zapraszamy !!!
Muzeum Sportu i Turystyki w Warszawie
Centrum Olimpijskie im. Jana Pawła II
ul. Wybrzeże Gdyńskie 4 -
Przemek.
-
-
Przemek.
-
-
Ralf
-
J
>..goomc.. napisał
>a czy otwarcie nie jest przypadkiem 12ego o 12ej?
własnie... nie ma to jak sluchac komentatorow c+ -
-
>Vario/ango mo/tommy f. napisał
>ja bym poszedl gdyby nie to ze bylem juz w muzeum FC
>Barcelona :)
:D -
Siema
-
gwzd
>Vario/ango mo/tommy f. napisał
>ja bym poszedl gdyby nie to ze bylem juz w muzeum FC
>Barcelona :)
sadzac po opisie wystawy bedzie to cos troche innego od eskponatow prezentowanych na camp nou -
ale sadzac po opisie ta wystawa miernie sie ma w porownaniu z eskopnatami prezentowanym na CN.
-
Karol
-
Anonim
bylam w sobote. jesli ktos, kto tam idzie nie interesuje sie jednoczesnie polska pilka to wroci pewnie mocno zawiedziony. szczegolnie jesli byl w museu. mi sie podobalo, ale pewnie oprocz legijnych akcentow cala otoczka otwarcia miala na to tez duzy wplyw. -
Kawior
Byłem na otwarciu, największą atrakcją było przemówienie wiceprezydenta, a potem otwarcie przez niego wystawy. Wystawa sama w sobie dosyć skąpa... jednak dla kibica Barcy zawsze coś :] Wystąpienie vice'a. było bardzo budujące, a potem to otwarcie przy hymnie....