FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ..goomc..

Zakładam osobny topic, moze sie przyda.. :)

Komu kibicujecie? Kto w/g Was wygra turniej? komu zyczycie szybkiego powrotu do domu?
    A jesli macie jakies przecieki, to smailo wrzucajcie tu newsy, niech inni tez zarobia u buka;)

• Mars; )

Ja najbardziej będę kibicował Argentynie i La Furia Roja :) Ale chyba wolałbym, żeby wygrała Argentyna z jednego prostego powodu, Messi zdobył by Puchar Świata i zamknął usta krytykom, chociaż mając takiego trenera jak Boski Diego może być ciężko... Nie chciałbym żeby Brazylia,Francja ani Włosi wygrali bo jakoś tych reprezentacji nie trawię po prostu. No i zawsze miałem sentyment do Oranjes chyba przez to, że tylu kiedyś grało w FCB :) Może mała typerka na MŚ Goomc ? :>
  • Bartek

Ja jak zwykle jestem za WKSem. A że pewnie odpadną w okolicach ćwierćfinałów, to równolegle kibicuję Argentynie no i wszystkim, którzy ładnie grać będą.
  • Kęd ®

Osobiście kibicuje tylko i wyłącznie Hiszpanii, ale jeśli turniej wygra Argentyna, to też będzie fajnie :)
  • ..goomc..

>Mars; ) napisał
    >Może mała typerka na MŚ Goomc ? :>

myslalem o tym, ale jak spojrzalem na rozklad gier to sie za glowe zlapalem.. :/

przez 2 tyg. sa po 3 mecze dziennie - o 1330, 1600 i 2030. nie wiem czy dam rade wszystko obejrzec, a co dopiero codziennie podliczac typy i ogarniac tabele.. z drugiej strony kto bedzie typowal Nowa Zelandia - Slowacja czy Chile - Honduras? moze jakies hity moznaby typowac..

aha - Come on England, Come on England!!! :)
    no i Argentina, choc z Diego na lawce to nie wiem czego sie po nich spodziewac.. majac Messiego Teveza Higuaina Kuna Milito w ataku to normalnie jakiegos rekordu strzeleckiego ma MŚ bym oczekiwal, ale z Diego Armando to bedzie ciezko o cwiercfinal.. no nic, licze na cud jakis i bardzo zaluje, ze nie ma Riquelme..
  • J

Goomc Ty przezywasz Romana ? Estebam i Javier nie jadal. mistrz wloch i zdobywca pucharu wloch. finalista ligi mistrzow. czolowi gracze wielkiego Interu Mediolan. jeszcze paru grajkow mozna by wymienic. ale nie. wielki trener Diego chyba zwariowal. lepiej powolowyc dziadka Verona czy inne wynalazki z Argentyny. ale co tam. Diego itak bedzie mial alibi. wszystko jak cos bedzie na Messiego. nie poprowadzil Argentyny. nie grał jak w Barcelonie itp.
  • J

to samo w kadrze France...
    a co do tego komu ja bede kibicowal. ciezko okreslic. bede kibicowal naszym grajcarom pewnie. a oprucz nich wygra rzadza pieniadza. kupony typowanie 1x2 overy itp heh
  • Anonim

Holandia Holandia , niech wygrają w końcu , bo zawsze zajebiście grali na turniejach a musili w końcówkach odpadać , ech a grupa na euro z Holandia na czele to była totalna miazga , jak cudownie rozjechali Włochów i Francuzów :)
  • Damiano™

Ja jak zwykle kibicuję efektownej grze. Dlatego Hiszpania, Holandia ( to dziwne,że za nikim indywidualnie jakoś nie przepadam, a jako team fajnie grają) no i Argentynę zawsze lubiłem, ale podobnie jak poprzednicy wielkiego ich wyniku jakoś nie przewiduję....
  • Jacek Jacek

Ja sądzę że Hiszpania wygra MŚ, Holandia też świetnie grająca reprezentacja tylko że wiecznie coś im musi przeszkodzić. Argentyna, dużo zależeć będzie od dyspozycji messiego i aguero. Brazylia raczej nic nie pokaże. Całym sercem za Hiszpanią:D
  • ^JaNiSz^

• Kęd ®

Zaczynamy:

RPA 1 : 1 Mexico

Ciekawy meczyk, choć poziom mógłby być nieco wyższy. Spodziewałem się ze RPA na pewno nie przegra. Fajnie że Rafa brameczkę, swoją drogą ładną, strzelił. :)
  • Ayszczelski.

A tam ładną. Pierwsza brama miodzio. Okno jak się patrzy. Poza tym to RPA prowadząc nie gra zupełnie nic. 1:0 i nie wychodzimy z połowy. Stracili bramkę, to aż grać zaczęli cokolwiek. I ten słupek na końcu. Swoją drogą bramkarz Meksyku to potworna cipa. Jak on będzie grał dalej, to jeszcze im mecz zawali jakiś. A GdS błyszczy.
  • Sheyn von Owieczkin

Gio całkiem fajnie a te całe wuwuzele to kiedyś sobie przerwę robią czy tak będą wuwuzelić od pierwszej do ostatniej minuty mundialu?Ja zawsze wolałem dźwięki bębnów z meczów w Afryce...
  • Ayszczelski.

Urugwaj 0 - 0 Francja

Nuda jak chuj i nic więcej.
  • J

>Ayszczelski. napisał
    >A tam ładną. Pierwsza brama miodzio. Okno jak się patrzy.
    >Poza tym to RPA prowadząc nie gra zupełnie nic. 1:0 i nie
    >wychodzimy z połowy. Stracili bramkę, to aż grać
    >zaczęli cokolwiek. I ten słupek na końcu. Swoją drogą
    >bramkarz Meksyku to potworna cipa. Jak on będzie grał
    >dalej, to jeszcze im mecz zawali jakiś. A GdS błyszczy.

bramkarz cipa ? a Blanco ? co na wikipedii piszą o nim ze udawał kiedys kangura ?
    teraz wygladał jak dziad... zero zwrotnosci wszystko do niego. przyjac nie umial pilki biegac nic... smialem sie ale jednoczessnie uwazalem ze skandal ze taki kurwa niedojda jedzie a nasz nie...
  • Ayszczelski.

Nie zwróciłem uwagi na niego zbytnio. Może dlatego, że kurwa w 35 minucie meczu wyjebało mi elektryczność, a wróciło wsio do normy po pół godz. A żeby było zabawniej to kurwa potem przez 15 minut tv nie mogłem włączyć. Kurwicy mało nie dostałem. Zdążyłem kilka cudownych interwencji tego łysego zobaczyć, ale rozjebał mnie reakcją przy strzale w słupek. Stoi na nogach jak młodziak jakiś, nawet się nie ruszy, żeby się afrykańcowi pod nogi wjebać, a po strzale stoi i się gapi co narobił. zabawny kolo.
  • Ayszczelski.

Aaaaaaa ten Blanco. Kłałhtemok. Było tak od razu :p No to fakt, wolniejszego piłkarza to już dawno nie widziałem. Jak na niego patrzyłem to miałem wrażenie, że z dychę nadwagi co najmniej ma. Nic przyjąć, nic zagrać. I tylko teksty komentatorów o tym jaki on zajebisty, ile razy dupę ratował Aguirre'owi. smiszne.
  • Ayszczelski.

Korea Południowa 2 - 0 Grecja

oglądał ktoś?

Argentyna 1 - 0 Nigeria

Najlepszy mecz póki co. Bramkarz Nigeryjczyków kilka bramek wyjął. 3 czy 4 wyjebiste okazje Leo, 2 Higuaina. Mogło być więcej. A z drugiej strony Nigeryjczycy mogli wykorzystać którąś z kontr i bramkarz zostałby bohaterem.
  • Anonim

Korea zagrała zajebistą, ofensywną piłkę. Grecy nie wiedzieli co mają robić, od 65 minuty kilku już ledwo co biegało. 2-0 to najniższy wymiar kary.

Mecz Argentyny naprawdę palce lizać. Zastanawiam się tylko co w pierwszym składzie robi Gutierrez?
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)