FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • august winterman

wymienieni kolesie od kolarstwa z eurosportu sa spox..
    a od tenisa najbardziej lubie comment pana Karola Stopy...
  • Anonim

Powracając do komentarza telewizyjnego piłki nożnej to ostatnio obejrzałem pierwszy raz magazyn ligowy na TVN (zazwyczaj oglądam Lige +). Dwaj prowadzący (zwłaszcza ten w pinglach) są żenujący. Co więcej, pinglarza poważnie podejrzewam o debilizm połączony z przerostem ambicji, który nakazuje zawsze zabrac głos chociażby wypowiedź była bez sensu i nieznajomośc gry. W ogóle rozkosznie jeżdżą i docinają zawodnikom i trenerom jakby piłką zajmowali się od lat (a nie od początku sezonu). Odnoszę wrażenie jakby chłopaki naoglądali się Twarowskiego i Zarzecznego na Canalu i chcieli byc tak samo dowcipni i elokwentni zarazem - wychodzi farsa..
  • polarbear

tia... na tvn prowadzący magazynu są żenujący.
    w porównaniu z Ligą+ i ligą+extra to...nawet nie ma co porównywać. Ja właśnie uwielbiam Twarowskiego za jego cięty język:-) czasmi potrafi komuś ładnie przysrać, a do tego ma jeszcze świetne porównania, takie w stylu... J. Clarksona z Top Gear (czyli 1a klasa:-))
  • Kilan vel. Barça_Amo

Wolę Szpaka niż Gmocha...chociaż wolę Gmocha niż Zydorowicza, czy też Iwańskeigo,że o Jasinie nie wsppomnę.

Z nich wszystkich Szpaku nie ma sobie równych.
  • Anonim

Dzisiaj obejrzałem dokument o Gmochu - "Filozofia futbolu" i stwierdzam, że Gmoch jest zajebisty. Wiadomo, że ma swój styl mówienia ( a raczej poukładanego memłania) i specyficzne poczucie humoru; ), ale poza tym to naprawdę bardzo inteligentny facet. Zastanawiam się czy nie założyc grona wielbicieli.
    Pozdrawiam
  • Vario/ango mo/tommy f.

slyszeliscie ze w fifie 05 bedzie komentarz polski?

szpaku i szaranowicz

kurna idioci wiadomo ale niezla opcja :D
  • Serafin

W fifie 06 nawet komentaż i polskie drużyny.
  • Serafin

komentarz (analfabetyzm wtórny)
  • Vario/ango mo/tommy f.

eee ale chuj ja i tak w to gowno nie gram.

fifa zawsze bedzie marna, jedynie te licencje, komentarze i druzyny robia wrazenie.
  • ♫ ♪♪♪ Qsavier ♫ ♫ ♫

Szpakowski fajnie sie podnieca jak nasi graja, a Gmocha to nie lubie bo smuty wali. Najlepsi na na Polsat Sport Mateusz Borek, Bozydar Iwanow, Roman Kołtoń, Przemysław Pełka. Z ich jednak najlepszy jest Borek. a na mistrzostwach bede komentował ja hehehe
  • Pawlo.

najbardziej podobał mi sie komentarz Gmocha "obrabia dół" i "rozbójniczek pola karnego<lol2>ZAjefajne...
  • Królik

no to było dobre
    !!
  • Karol

Szpakowski lubi Real, na pewno pokażą mecz 1/8 z Liverpoolem...
  • ..goomc..

• ..goomc..

>..goomc.. napisał
    >Chelsea - Arsenal, poczatek transmisji na c+, a Twarowski
    >cos tam, ze afera, ze Terry ma problem i taki text:
    >"..widocznie wzial sobie do serca powiedzenie, ze gol
    >strzelony na wyjezdzie liczy sie podwojnie.."
    >
    >rozjebal atmosfere po maxie :)

wracajac do Twarowskiego. on mnie rozwala. wlasnie komentuje Aston Villa - United.. :

"Zygmunt Samoboj jest drugim strzelcem Manchesteru po Waynie Rooneyu.." po tym jak AV strzelila swojaka, ktory byl 10 golem samobojczym na korzysc United w tym sezonie.

Zygmunt??

WTF??

:DD
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)