FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Krąży mnóstwo plotek np. że do Barcy ma trafic Gigs... A wy kogo chcieli byście widzieć u boku Ronaldinho i Eto??
  • Anonim

ja powiem ze przydal by sie makalele bo pomocnikow maja wystarczajaco durzo.. Deco, Xavi, Ronaldinho, wedlog mnie przydal by sie wlasni taki obronca jak Makalele a w ataku to juz wogole od pyty maja zawodnikow, Mxi Lopez mial zajebiste wejscie trzeba mu przyznac
  • Luca

Maniche, Kuffour, ewentualnie Juan, moze jeszcze Iraola z Bilbao, no i Joaquin:) to moje wymarzone wzmocnienia - niestety taki zestaw nierealny, bo to kupa kasy...
  • Osak

Jest zajebiście i raczej nic nie trzeba zmieniać ! Ewentualnie powrót Savioli by mnie ucieszył......... pozdro
  • Szyman

Juan - zgadzam sie zdecydowanie taki gracz jest chyba potrzebny znakomita technika i swietna gra w powietrzu moze byc naprawdwe wartosciowy dla obrony , no i chcialbym zeby Larsson juz wrocil z przymusowej nieobecnosci wtedy bylo by naprawde si
  • polarbear

Maniche i jakis bardzo dobry obrońca. Najlepiej gdyby to był terry ale chyba na niego nie ma szans;-)
  • młody...

eee tam terry... Ashley cole,Juan i Maniche albo jeszcze raz sie z Davidsem dogadac...
  • | BzykeR |

Eee tam -tak jak jest jest zajebiscie,jedynei Davids moglby wrocic juz na stale,bo to po jego przyjsciu Barca zaczela grac tak jak trzeba.Davids i Roni pociagneli Barce do przodu bez 2 zdan.A Maxi Lopez zastapi Larsona ,ktory juz raczej nei pogra...
  • Anonim

Ja bym wzmocnien szukal raczej u boku Puyola....przedewszystkim jakiegos pozadnego srodkowego obronce (zeby Marquez mogl latac na defensywnym) no i jeszcze jakiegos rownie pozadnego na prawa zeby Belletti mial konkurencje. Pozatym przydalby sie jeszcze jakis skrzydlowy porzadny i Torres bo udowodnil swoja wartosc nie tak dawno temu....
  • | BzykeR |

Torres pewnei w Arsenalu sie znajdzie
  • Anonim

Jakby znalazl sie w Arsenalu to niech przejdze do nas Reyes :)
  • | BzykeR |

Ta i Ronaldihno do Legii :D
  • młody...

hyh Reyes jest za slaby... z reszta ofensywe mamy doskonala i bez sensu wydawac teraz kupe forsy... ja tam jestem za andrade... marnuje sie w depor chlopak... a davids by sie przydal... berserker w skladzie...
  • Anonim

Jakby udało się Torres ściągnąć, to byłby full wypas. Podobno rozważana jest opcja: Saviola + Riquelme za Torresa. Myślę, że to niegłupi pomysł. W sumie Roman i tak miejsca nie znajdzie w Barcy, bo wymięka psychicznie, a Savioli jakby coś brakowało jednak.
    Torres natomiast ma idealną pychikę do gry w Barcy, jego interesują tylko wielkie mecze.
  • Anonim

Zawsze by sie przydal (Reyes) chociaz chlopak taki delikatny troszke hehe. Co do Andrade to nie taki glupi pomysl :)
  • Skinu

Reyes by sie przydal, ale skoro juz sie rozmarzylismy to czemu nie henry? Henry, maniche i ktos za belettiego. Jak wroci Edmilson to nie bedzie az tak odczuwalny brak davidsa.
  • Grzesiu S.

czemu nie Henry??
    to chyba proste
    w Barcy grają tylko bardzo dobrzy piłkarze, a nie jakieś ofermy, szczególnie jeśli chodzi o psychikę..
  • Anonim

Moze w takim razie Kaka, chlopak calkiem niezle pogrywa i z glowa chyba tez jest wszytsko ok :)
  • młody...

milan go nie sprzeda a po druie to kolejny foreiner...
  • Luca

kaki milan nie sprzeda na pewno, zreszta, jakby go ustawic z deco i ronaldinho - niewykonalne..
    co do torresa, to on chyba bedzie gral w anglii, mu ponoc sie przymierza - wtedy van nistelrooy ponoc mialby do realu..
    a reyes sam mówi, ze on chce do realu wlasnie..wiec adios:)

marquez i edmilson powinni raczej pozostac stoperami a nie na def pom..
    a moze Johny Heitinga na prawa obrone?

w sumie to chcialbym w przyszlym roku taka Barce:
    Valdez - Heitinga, Puyol, Marquez (Edmilson),
    Van Bronckhorst - Maniche, Xavi, Deco (Iniesta) - Ronaldinho, Joaquin - Eto'o (Maxi)
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)