-
Anonim
Dzisiaj o 18-ej losowanie następnej edycji LM. Rozstawienie koszyków skutecznie zabezpiecza nas przed trafieniem na Chelsea (ale kto wie..).
http://sport.onet.pl/0,1248711,1596...
Zapraszam do dyskusji.
P.S.: A pomysł na temat skopiowałem po zeszłorocznym temacie Goomc'a ("Champions League 2006/2007"). -
Parzych
yy wyczytałem że 4 angielskie są w pierwszym koszyku?? joke?? arsenal?? -
Anonim
wlasnie, z jakiej paki Anglia ma 4 miejsca w pierwszym koszyku? Ok, fajna liga, moze i nawet najlepsza na swiecie, ale nie przesadzajmy.
dobrze by bylo nie trafic na dalekowschodnie wyprawy do Ruskow, czy Ukraincow.
szkoda Ajaxu, ze nie bedzie mykal w LM :( Slavia byla jak najbardziej do ogrania. -
najbardziej bym chcial trafic na werder bo aek nie awansuje pewnie, steaue i slavie - moznaby sie do pragi na meczyk bujnac; )
-
-
Anonim
jeszcze taka grupa marzenie; )
Werder, Steaua (OM - chuja graja w tym sezonie) i Slavia. -
Anonim
ech Pany, nauczcie się raz na zawsze na bazie czego jest przydział koszyków, to nie będzie tego wiecznego, corocznego zdziwienia:
http://www.90minut.pl/ranking_uefa....
-
Anonim
zasady zawsze moza zmienic. Bo niedlugo dojdzie do tego, ze koszyk 1 bedzie sie skladal z samych druzyn angielskich i hiszpanskich. A to troche bez sensu.
Poza tym znajac Platiniego i jego podejscie do sprawy, bardzo realne, ze troche sie zasady pozmieniaja - nie tylko w kwestii koszykow.
-
Anonim
dla mnie akurat cały ten podział koszykowy, rozstawienia to bzdura. wszystkich do jednego wora i losujemy po kolei. jak za starych czasów. -
Mate.
>Vario/ango mo/tommy f. napisał
>najbardziej bym chcial trafic na werder bo aek nie awansuje
>pewnie, steaue i slavie - moznaby sie do pragi na meczyk
>bujnac; )
No wlasnie, tez to mi zaswitalo w glowie, jakbysmy trafili na ktoras druzyne zza poludniowej granicy. Szkoda bardzo Ajaxu, ale tego juz zalowalem wczesniej.
Co do mnie, to pasowal by mi np. taki sklad w grupie; Slavia/Steaua, Werder/PSV, Lazio.
A co bedzie, zobaczymy wieczorem. -
Anonim
>Calak napisał
>dla mnie akurat cały ten podział koszykowy, rozstawienia
>to bzdura. wszystkich do jednego wora i losujemy po kolei.
>jak za starych czasów.
chcesz co roku grac z Chelsea w grupie? :D -
Anonim
-
>Phil napisał
>jeszcze taka grupa marzenie; )
>
>Werder, Steaua (OM - chuja graja w tym sezonie) i Slavia.
w zasadzie to ja identyczna napisalem. zapomnialem tylko o lazio ktore piach gra odkad popadli w dlugi na przelomie milleniów.
-
Anonim
>Vario/ango mo/tommy f. napisał
>>Phil napisał
>>jeszcze taka grupa marzenie; )
>>
>>Werder, Steaua (OM - chuja graja w tym sezonie) i Slavia.
>
>w zasadzie to ja identyczna napisalem. zapomnialem tylko o
>lazio ktore piach gra odkad popadli w dlugi na przelomie
>milleniów.
>
no no, zauwazylem. Ale jak pisalem mojego posta, to Twojego jeszcze nie bylo; ) moze trafimy z taka grupa :D
-
Anonim
>Calak napisał
>a chuj! byle nie z Liverpoolem, bo mi serce nie wytrzyma :)
;)
ale wiesz, rozgrywki moglyby stracic na takim wrzuceniu wszystkich w jeden koszyk i losowaniu, jak leci. Wyobraz sobie, ze powstaja 2 takie grupy:
1. FCB, Real, Chelsea, ManU
2. Slavia, Steaua, OM, Rosenborg
'troche' strata dla oka, ze juz po grupie az 2 ekipy z pierwszej grupy musialyby sie zegnac z rozgrywkami, a smialo miedzy nimi moglyby toczyc sie nie jedne finaly. A z drugiej grupy ktos awansowac musi, mimo ze jest o wiele lepszych ekip w grze.
Koszyki sa ok, ale mozna je troche zmodyfikowac, by nie wygladalo to tak, jak teraz - koszyk 1 i w nim 4 ekipy z Anglii, 2 z Hiszpanii i 2 z Italii. 3 panstwa na 8 miejsc! -
Anonim
ja mam po prostu sentyment do czasów, kiedy do finału Pucharu Mistrzów dochodziły Crvena, Steaua i tego typu kluby. -
Parzych
A jak myślicie będzie pierwsza czwórka w tym roku?? Ja powiem, nawet że oczekuję od nich tego półfinału, na miękko. -
Johnny®
>$PARZYCH$ napisał
>A jak myślicie będzie pierwsza czwórka w tym roku?? Ja
>powiem, nawet że oczekuję od nich tego półfinału, na
>miękko.
Po składzie oceniajac to mamy najlepszy team w Europie, wiec 1/2 to obowiazek wrecz. Ale wiadomo jak to w tej LM jest, wystarczy jeden błąd w defensywie, jedna glupio stracona bramka i jestes out.
Pozatym o wiele wiecej bedzie mozna powiedziec po paru meczach w lidze, bo te towarzyskie spotkanie z Interem to bardziej przypominało trening strzelecki niz mecz dwoch europejskich poteg. -
Mate.
-
Anonim
I na TVP Sport.
Szybki spacer z psem i ląduje przed TV z kartką i długopisem.
Mam nadzieję na łatwą grupę dla odmiany. -
Anonim