FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Dzisiaj o 18-ej losowanie następnej edycji LM. Rozstawienie koszyków skutecznie zabezpiecza nas przed trafieniem na Chelsea (ale kto wie..).

http://sport.onet.pl/0,1248711,1596...

Zapraszam do dyskusji.

P.S.: A pomysł na temat skopiowałem po zeszłorocznym temacie Goomc'a ("Champions League 2006/2007").
  • Parzych

yy wyczytałem że 4 angielskie są w pierwszym koszyku?? joke?? arsenal??
  • Anonim

wlasnie, z jakiej paki Anglia ma 4 miejsca w pierwszym koszyku? Ok, fajna liga, moze i nawet najlepsza na swiecie, ale nie przesadzajmy.

dobrze by bylo nie trafic na dalekowschodnie wyprawy do Ruskow, czy Ukraincow.

szkoda Ajaxu, ze nie bedzie mykal w LM :( Slavia byla jak najbardziej do ogrania.
  • Vario/ango mo/tommy f.

najbardziej bym chcial trafic na werder bo aek nie awansuje pewnie, steaue i slavie - moznaby sie do pragi na meczyk bujnac; )
  • Anonim

jeszcze taka grupa marzenie; )

Werder, Steaua (OM - chuja graja w tym sezonie) i Slavia.
  • Anonim

ech Pany, nauczcie się raz na zawsze na bazie czego jest przydział koszyków, to nie będzie tego wiecznego, corocznego zdziwienia:

http://www.90minut.pl/ranking_uefa....

• Anonim

zasady zawsze moza zmienic. Bo niedlugo dojdzie do tego, ze koszyk 1 bedzie sie skladal z samych druzyn angielskich i hiszpanskich. A to troche bez sensu.
    Poza tym znajac Platiniego i jego podejscie do sprawy, bardzo realne, ze troche sie zasady pozmieniaja - nie tylko w kwestii koszykow.
  • Anonim

dla mnie akurat cały ten podział koszykowy, rozstawienia to bzdura. wszystkich do jednego wora i losujemy po kolei. jak za starych czasów.
  • Mate.

>Vario/ango mo/tommy f. napisał
    >najbardziej bym chcial trafic na werder bo aek nie awansuje
    >pewnie, steaue i slavie - moznaby sie do pragi na meczyk
    >bujnac; )

No wlasnie, tez to mi zaswitalo w glowie, jakbysmy trafili na ktoras druzyne zza poludniowej granicy. Szkoda bardzo Ajaxu, ale tego juz zalowalem wczesniej.
    Co do mnie, to pasowal by mi np. taki sklad w grupie; Slavia/Steaua, Werder/PSV, Lazio.

A co bedzie, zobaczymy wieczorem.
  • Anonim

>Calak napisał
    >dla mnie akurat cały ten podział koszykowy, rozstawienia
    >to bzdura. wszystkich do jednego wora i losujemy po kolei.
    >jak za starych czasów.

chcesz co roku grac z Chelsea w grupie? :D
  • Anonim

a chuj! byle nie z Liverpoolem, bo mi serce nie wytrzyma :)
  • Vario/ango mo/tommy f.

>Phil napisał
    >jeszcze taka grupa marzenie; )
    >
    >Werder, Steaua (OM - chuja graja w tym sezonie) i Slavia.

w zasadzie to ja identyczna napisalem. zapomnialem tylko o lazio ktore piach gra odkad popadli w dlugi na przelomie milleniów.

• Anonim

>Vario/ango mo/tommy f. napisał
    >>Phil napisał
    >>jeszcze taka grupa marzenie; )
    >>
    >>Werder, Steaua (OM - chuja graja w tym sezonie) i Slavia.
    >
    >w zasadzie to ja identyczna napisalem. zapomnialem tylko o
    >lazio ktore piach gra odkad popadli w dlugi na przelomie
    >milleniów.
    >

no no, zauwazylem. Ale jak pisalem mojego posta, to Twojego jeszcze nie bylo; ) moze trafimy z taka grupa :D
  • Anonim

>Calak napisał
    >a chuj! byle nie z Liverpoolem, bo mi serce nie wytrzyma :)

;)

ale wiesz, rozgrywki moglyby stracic na takim wrzuceniu wszystkich w jeden koszyk i losowaniu, jak leci. Wyobraz sobie, ze powstaja 2 takie grupy:

1. FCB, Real, Chelsea, ManU
    2. Slavia, Steaua, OM, Rosenborg

'troche' strata dla oka, ze juz po grupie az 2 ekipy z pierwszej grupy musialyby sie zegnac z rozgrywkami, a smialo miedzy nimi moglyby toczyc sie nie jedne finaly. A z drugiej grupy ktos awansowac musi, mimo ze jest o wiele lepszych ekip w grze.
    Koszyki sa ok, ale mozna je troche zmodyfikowac, by nie wygladalo to tak, jak teraz - koszyk 1 i w nim 4 ekipy z Anglii, 2 z Hiszpanii i 2 z Italii. 3 panstwa na 8 miejsc!
  • Anonim

ja mam po prostu sentyment do czasów, kiedy do finału Pucharu Mistrzów dochodziły Crvena, Steaua i tego typu kluby.
  • Parzych

A jak myślicie będzie pierwsza czwórka w tym roku?? Ja powiem, nawet że oczekuję od nich tego półfinału, na miękko.
  • Johnny®

>$PARZYCH$ napisał
    >A jak myślicie będzie pierwsza czwórka w tym roku?? Ja
    >powiem, nawet że oczekuję od nich tego półfinału, na
    >miękko.

Po składzie oceniajac to mamy najlepszy team w Europie, wiec 1/2 to obowiazek wrecz. Ale wiadomo jak to w tej LM jest, wystarczy jeden błąd w defensywie, jedna glupio stracona bramka i jestes out.

Pozatym o wiele wiecej bedzie mozna powiedziec po paru meczach w lidze, bo te towarzyskie spotkanie z Interem to bardziej przypominało trening strzelecki niz mecz dwoch europejskich poteg.
  • Mate.

Losowanie live na Eurosporcie, jakby co.
  • Anonim

I na TVP Sport.

Szybki spacer z psem i ląduje przed TV z kartką i długopisem.

Mam nadzieję na łatwą grupę dla odmiany.
  • Anonim

Łatwo nie bedzie. Lyon, VFB Stuttgart, Rangersi
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)