Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Od kiedy jesteście kibicami BARCY??? Ja jestem od 1998 roku!!! Czyli od dobrych 7 lat!!! A mam lat 14!! Czyli połowe mojego życia!!! Czy jesteście prawdziwymi kibicami, czy tylko jak Barca dobrze gra to kibicujecie im a jak Real gra dobrze to im kibicujecie??? Jak jest naprawde??? Czy wasze serca są oddane Dumie Katalonii?? Wpisujcie się!!! Pozdro!!!
  • Ase/ / Wróg ludu

coz ,ja swoja historie opisalem w swoim opisie profilu ,mój przyjaciel nawrócil mnie na Barcleonę z Realu Madryt ,to moze sie wydawac dziwne i niemozliwe ,a takze sporo podejrzane ... to naprawde byl spory zwrot w moim zyciu ,i ogromny przelom ,w mojej egzystencji jako kibica ... Cule jestem od ponad tygodnia dopiero ... wiem ,ze wiekszosc uzytkownikow tego grona jest Barcelonismos od lat ,i mam nadzieje ,ze kiedy dorównam im doświadczeniem ... zycze wam takiego dlaszego kibicowania ,Visca el Barca !!!
  • Anonim

kibicuje Barcelonie właściwie odkąd tak naprawde zacząłem sie intersowac piłką, chodzić na mecze i tak dalej. Barca jest moim ulubionym klubem z zagranicy, bo na pierwszym miejscu u mnie zawsze bedzie Legia Warszawa!!
  • ..goomc..

od strzalu Koemana na Wembley w 1992..
    wtedy sie wszystko zaczelo..
    wczesniej pokochalem Legie, ale to bylo na zywo na Krytej..
    a co do $realu - jak czasem znajomi,ktorzy nie ogarniaja futbolu i kibicowania sie mnie pytaja czemu Ty tak kibicujesz tej Barcelonie to odpowiadam zeby ich splawic a nie robic wywody, ktorych i tak nie skumaja, ze nienawidze $realu i dlatego kocham Blaugrane!
    wiekszosc nie kuma tej odpowiedzi ale juz sie nie dopytuja o co kaman..:)
  • L=Tuzin=L

jestem Kibicem Barcelonay od 8 lat:) i bardzo sie z Tego CIesze zawsze bylem za Barca to jest druzyna z ktora bym poszedl na koniec swiata:).i jak juz bede zarazbial kase to chce sie wlasnie przeprowdzic do kataloni blisko stadionu :)
  • Goofy23

Trochę czasu już minęło od kiedy zaczęła się moje przygoda z Barcą :) Myślę,że jakieś 8,9 lat to spokojnie.Kiedyś nie było netu,więc były to nieporównywalne czasy z obecnymi.Teraz każdy wynik bez problemu można sprawdzić,meczyki na żywo,brameczki :) żyć nie umierać :D Myślę,że ta zażyłość potrwa do końca świata i dzień dłużej :) VeB!!!
  • Anonim

odkad pamietam to kibicowalem legii...
    Barsie zaczalem kibicowac od 1999 roku ( jak wiadomo potem mieli wpadki wiec jesli ktos mi powie ze jestem kibicem odkad odnosza sukcesy to mu pier... ) kiedy to zaczalem powazniej traktowac pilke i interesowac sie innymi ligami...
    od tamtego roku uwazam ze PD jest najlepsza :D
    a do 1999 to legia ( mecze na Łazienkowskiej i zlote lata Pisza :D a teraz to tylko i wylacznie PD )
  • WILQU

Moja "historia" jest podobna do Ase

kiedys kibicowalem kurewskim(wiecej grzechow nie pamietam,allahu zmiluj sie nad ma potepiona dusza :D), co ciekawe szacunek dla Blaugrany mialem, nigdy ich nie wyzywalem ani na nich nie psioczylem. a zaczelo sie od tego ze Merengues ograli juventus(ktorego chyba od poczatku nie cierpialem), a wtedy kazdy kto ogral ich byl dla mnie spoko :) w tym samym roku dostalem swojego pierwszego CMa, no to co oczywiscie Real jedziemy na pierwszy ogien. liga mistrzow,primera division,copa del rey - co chcialem to mialem

dopiero potem gdy stali sie sralacticos stwierdzilem ze "no sory bardzo cos mi tu smierdzi".Barca akurat przezywala kryzys, wtedy zainteresowalem sie akurat przyczynami tego regresu formy trwajacego ponad sezon. no i w koncu przyszedl Mister.

wtedy powiedzialem sobie : no,ten zrobi z nimi porzadek.a sReal zaczal staczac sie na dno powoli, jak przyszedl Beck-cham to juz w ogole polewke z nich mialem niezla. w miedzyczasie Barca wywindowala sie na 2gie miejsce w lidze(a gdyby nie slaby poczatek na 100% by wygrala lige) no i coz...od tamtego sezonu, mniej wiecej od poczatku rundy rewanzowej gdy Duma Katalonii zaczela sie piac w gore tabeli i wychodzic z dolka zaczalem im zagorzale kibicowac. czynnikiem pomagajacym byl oczywiscie stary dobry CM :)

a kurewscy (kiedys opisywalem czemu,nie chce mi sie powtarzac :P) stracili jakikolwiek moj szacunek w kwietniu tego roku. od tej pory jezdze po tych kurwach przy kazdej okazji

!!!Visca el Barca!!!
  • Lucca ...

ja jestem kibicem Barcy od 1992 roku..pierwszym meczem jaki obejrzalem byl final z sampdoria...moj ojciec byl kibicem B!arcy i tak to sie zaczelo...wiec od 13 lat kibicuje...Dumie Katalonii...a kurew$$skich zawsze nienawidzilem...!!Visca El Barca!!!
  • Ase/ / Wróg ludu

no wiec Wilqu Twoja historia jest ciekawa ... i barwna przyznam :) VeB !!! Viva la Catalunya !!!
  • Anonim

Półświadomie - od 1989 (gdy miałem 8 lat)- pokonali wtedy Legię w pucharach, w następnej rundzie zaś ktoś z rodziny mi powiedział, że trzeba kibicować tym, co nasz przeszli, że to niby dobrze o nas świadczy, że przegraliśmy z mistrzami (teraz nie podzielam tej logiki - ale nieważne).
    Bardziej świadomie od sezonu 93/94, kiedy trzeba było przełknąć gorzką pigułkę porażki 4:0 w finale PM z Milanem.
  • Jaro

kibic Barcy od rownych 2 sezonow
    VeB!!! Pozdrowienia dla wszystkich Cules!!!
    Pozdro dla Ase :D
  • młody...

odkad pamietam... nawet przed 1992...
  • Lose my breath

Mój "początek" również wyznaczam na bombe z wolnego Koemana,czyli na pamiętny 1992.

Pamietam praktycznie wszystkie ważniejsze sytuacje i mecze które się wydarzyły od tamtego czasu związanego z Barcą.Ale opisywanie tu tego wszystkiego mija sie z celem bo to wszyscy powinni wiedzieć :D
    Moment w którym wiedziałem jak bardzo przepadam za tym klubem nastapił w chwili zajebistej zazdrości kiedy kolega w 3 chyba klasie podstawówki przyszedł w bluzie z emblemem Barcy :P

A ... zaobserwowałem też u siebie takie cos , że jak dziewczyna nosi dajmy na to plecak z symbolem tego klubu to budzi we mnie miłośc od pierwszego wejrzenia xD
  • Vario/ango mo/tommy f.

cos ok. 1991 r. zaczalem kibicowac Barcy. wtedy z tv brzmialo echo takich nazwisk jak Stoichkov, koeman, hagi, laudrup...

wilku zaskoczyles mnie beeeeez kitu.
  • Vario/ango mo/tommy f.

w sumie fajny topic, ale chcialem zauwazyc ze juz taki byl zalozony.
  • Anonim

Ase - Barcelonismo - możesz przyblizyć jak wyglądało to nawrócenie? Bo szczerze mówiąc zaciekawiłeś mnie.
  • ejtaM™

Ja kibicem Barcy jestem od 2001 roku ale w sumie to nie wiem dlaczego...Ale zawsze na pierwszym miejscu bedzie Legia!!
  • Ase/ / Wróg ludu

otoz Luke ,za nawrócenie moge podziekowac mojemu przyjacielowi ,Jaro (ktory zreszta jest obecny na tym gronie) ,uświadomił mi magię Blaugrany ... poza tym przyznam się ,ze bylem juz bardzo zmeczony kryzysami Realu ...kibicowalem im ponad 3 lata ... praktycznie przez wiekszosc czasu bylem slepo zapatrzony w Real ..no i wlasnie teraz ,w listopadzie cos sie we mnie zlamalo ... takze Gran Derby wiele mi pokazalo ...
  • Anonim

no to ja tez jestem ich kibicem tak poczawszy od christa stoiczkowa romaria kumana zubizartety itp graczy:)
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)