FC Barcelona [7198]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

... tyle że w Copa del Rey oczywiście ja odrobią straty z pierwszego meczu z Saragossąa:D

Zapowiada sie ciekawie:D mam nadzieje że Blaugrana odniesie dwa piekne zwycięstwa!!

Pozdro 4all

Visca el Barca!!!
  • Anonim

Jakiś dziwny ten temat i ten wpis??..
    Heus, o co kaman??
  • Anonim

chodzi o to ze w polfinale Copa jak jak wyzej napisalem odrobia straty to beda 2 arcyciekawe meczyki:D
  • ejtaM™

Nie kapuje tematu i co ma zwiazan z tym ten wpis??
  • ejtaM™

Minelismy sie cofam pytanie:P:P
  • Anonim

Chodzi o to, że jak odrobią straty i awansują to trafią na Real i będą derby??
  • Anonim

oj Capo widze że dopiero teraz skapowałeś o co chodzi:P ale bedzie ciekawie:D
  • Kilan vel. Barça_Amo

nie będzie ciekawie...znów obskoczą u sibie biali 3-0 a u nas ze 4, jak nie 5;)

a schodząc na ziemię...bedzie ładnie;)
  • Vario/ango mo/tommy f.

deko hipotetyczny ten temat i troche przewczesny nie powiem

w dodatku troche zrecyclowany jest...
  • Johnny®

Jak to mówią nie mów hop...
  • Kilan vel. Barça_Amo

nic pochopnego nie ma w tym temacie...chyba nie macie wątpliosci co do prebiegu spotkania rewanzowego na Camp Nou...
  • Kilan vel. Barça_Amo

pohopny się chyba pisze...;/
  • Anonim

Kilan: Ja wiem, że jak się tak czepiam tej ortografii to można się czuc niepewnie, ale za pierwszym razem napisałes dobrze. Nie zmieniaj tak pochopnie zdania!; )

Heus: Można to było rozkminic, ale napisałeś tak jakoś dziwnie, stąd moje pytania.
  • lsk

ja bym Gran Derby zaliczył chyba tylko do pojedynków Ligowych.. bo inaczej okazałoby się że Barca miała by szanse na dwumecz z RM 3 razy w sezonie :|
  • Rybson

i co z tego? Gran Derby to Gran Derby, mecz pomiędzy Realem a Barcą obojętnie gdzie, tak samo jak derby londynu to mecz między chelsea, a arsenalem. jeśli grają w lidze mistrzów to już nie derby? śmiech.
  • Frelich

najpierw trzeba ojebać zaragozę, co wcale nie musi byc banalne:(troche ostatnio nieźle im idzie...
  • Michał

no no przeciez wygrywali z Valencia juz 0:2! ale jak to bywa nietoperzom sie pofarcilo i jeszcze w koncowce wyrownali (a zaczelo sie od Kluiverta)
  • Anonim

bo wszystko co dobre zaczyna sie od kluiverta :)
  • Anonim

Ciekawe co na to dzieci, z którymi się "przyjaźnił"...
  • Michał

No co ty on i dzieci?? A to ciekawe. O tym jeszcze nie slyszalem. Wiedzialem ze lubil zabawiac sie z panienkami ale dzieci?? To z niego lepszy kozak!
| |

Pierwsze i niepowtarzalne w swoim klimacie grono dla wszystkich kochających obecna mistrzynie H...

Fotki

Miejsca grona (0)