-
Anonim
... tyle że w Copa del Rey oczywiście ja odrobią straty z pierwszego meczu z Saragossąa:D
Zapowiada sie ciekawie:D mam nadzieje że Blaugrana odniesie dwa piekne zwycięstwa!!
Pozdro 4all
Visca el Barca!!! -
Anonim
-
Anonim
chodzi o to ze w polfinale Copa jak jak wyzej napisalem odrobia straty to beda 2 arcyciekawe meczyki:D -
ejtaM™
-
-
ejtaM™
-
Anonim
Chodzi o to, że jak odrobią straty i awansują to trafią na Real i będą derby?? -
Anonim
oj Capo widze że dopiero teraz skapowałeś o co chodzi:P ale bedzie ciekawie:D -
Kilan vel. Barça_Amo
nie będzie ciekawie...znów obskoczą u sibie biali 3-0 a u nas ze 4, jak nie 5;)
a schodząc na ziemię...bedzie ładnie;) -
deko hipotetyczny ten temat i troche przewczesny nie powiem
w dodatku troche zrecyclowany jest... -
Johnny®
-
Kilan vel. Barça_Amo
nic pochopnego nie ma w tym temacie...chyba nie macie wątpliosci co do prebiegu spotkania rewanzowego na Camp Nou... -
Kilan vel. Barça_Amo
-
Anonim
Kilan: Ja wiem, że jak się tak czepiam tej ortografii to można się czuc niepewnie, ale za pierwszym razem napisałes dobrze. Nie zmieniaj tak pochopnie zdania!; )
Heus: Można to było rozkminic, ale napisałeś tak jakoś dziwnie, stąd moje pytania. -
lsk
ja bym Gran Derby zaliczył chyba tylko do pojedynków Ligowych.. bo inaczej okazałoby się że Barca miała by szanse na dwumecz z RM 3 razy w sezonie :| -
Rybson
i co z tego? Gran Derby to Gran Derby, mecz pomiędzy Realem a Barcą obojętnie gdzie, tak samo jak derby londynu to mecz między chelsea, a arsenalem. jeśli grają w lidze mistrzów to już nie derby? śmiech. -
Frelich
najpierw trzeba ojebać zaragozę, co wcale nie musi byc banalne:(troche ostatnio nieźle im idzie... -
Michał
no no przeciez wygrywali z Valencia juz 0:2! ale jak to bywa nietoperzom sie pofarcilo i jeszcze w koncowce wyrownali (a zaczelo sie od Kluiverta) -
Anonim
-
Anonim
-
Michał
No co ty on i dzieci?? A to ciekawe. O tym jeszcze nie slyszalem. Wiedzialem ze lubil zabawiac sie z panienkami ale dzieci?? To z niego lepszy kozak!