-
*B*U*B*U*Ś*
Bo w PD drużyny wychodząc na mecze z nimi już maja pełno...mimo że nie ma się czego obawiać -
Mars; )
Na początek 3 punkty :) Cieszy gol Villi, choć gra raczej niezbyt porywająca dziś. Dziś Orłowski fajnym tekstem sypnął, że Messi to już raczej nie jest "Pchła" a "Mały pancernik" :D -
Matti
a mi sie bardzo podobal; ) fajnie bylo popatrzec jak Villa z Messim nadaja na tych samych falach; ] nie potrafie jedynie zrozumiec o co chodzilo bocznemu podczas rogu jak messi wykonywal na krotko z iniesta;P -
Mars; )
Real traci punkty na Majorce bo bardzo kiepskim meczu. A komentarze na realmadrid.pl mnie zwalają z nóg xD -
-
J
-
Ayszczelski.
a mierdy grają gówno przez prawie godzinę, powinny dostawać ze dwie bramy, nagle jedna indywidualna akcja, zajebisty strzał i 1:0 no ja pierdole. -
Kęd ®
>Ayszczelski. napisał
>a mierdy grają gówno przez prawie godzinę, powinny
>dostawać ze dwie bramy, nagle jedna indywidualna akcja,
>zajebisty strzał i 1:0 no ja pierdole.
zwycięskiego stylu się nie zmienia :P -
Ayszczelski.
no i kurwa no. sociedad ciśnie, strzela na 1:1, mierdy dalej grają gówno, rzut wolny, kryśka podchodzi, napierdala w plecy pepe i piła do bramki leci. swoją droga cr to śmieszny grajek. nic nie gra cały mecz i tylko pyskuje i się dziwi, że mu dupy nie liżą wszyscy. -
Kęd ®
ciekawi mnie od kilku sezonów, czy kiedyś Real się ustabilizuje kadrowo i zacznie pracować nad jakimś stylem, czy pozostanie przy stylu, że grajmy, grajmy a na pewno samo coś wpadnie... pokazuje to dobitnie że poziom La Liga jest tragiczny, skoro zespół bez stylu, wygrywa mecze z kimś kto jakiś tam styl sobie wyrabia. Oby Barca w tym sezonie po raz kolejny pokazała że styl nad którym od dawna pracuje, jest opłacalny. -
Anonim
tam kurwa styl, cały czas mają indywiudalności i na te bagienko w lidze wystarczy. spoko, trafią na jakiś Lyon w 1/8 i pozamiatane -
Dadol
>ejcz ti napisał
>tam kurwa styl, cały czas mają indywiudalności i na te
>bagienko w lidze wystarczy. spoko, trafią na jakiś Lyon w
>1/8 i pozamiatane
Oby, obyyyy, ale wtedy sie będę śmiał z Mou:D -
Anonim
-
MiChałek