-
WILQU
Proponuję w tym temacie wrzucać wszelkie propozycje spotkań gronowych w pubach, zamiast rozdrabniac sie na temaciki typu "Barca - X PUB" albo "Barca - Y - idziemy do pubu?" bo to troche jak tluczenie piany :)
Wiec ja na wstepie zapytam : czy na spotkanie z Milanem jest planowany jakis meeting? Jesli tak to gdzie ? obstawalbym za buru, choc ostatnio jak pytalem w Vegas to mowili ze maja mozliwosc rezerwacji na mecz... -
Kilan vel. Barça_Amo
-
Anonim
nie przesadzacie już roche z tym ?? może wogóle zróbcie jeden wątek do wszystkiego ??
później jak bedzie już trzeci emcz trza będzie szukać gdzieś w środku gdzie zaczyna się jeden wątek a kończy drugii no bez sensu
z tym o Gran Derby to tez przegięcie żeby w jedenym topicu komentowac mecz z poprzedniej rundy i ten z przed tygodnia.... -
Kilan vel. Barça_Amo
poza tym moderator też zdychać z nudów nie może i toici, które umierają śmiercią naturalną po prostu usuwa.
Tak Goofy?;D -
-
No aż tak dużo pracy to mi nie dajecie :)
Ale kasować wszystkiego też nie można; ) -
Anonim
>Goofy23 napisał
>Ale kasować wszystkiego też nie można; )
Dla chcącego nic trudnego; )
-
Alicja
No ustawka na milan być musi, w końcu to juz 1/2 finalu LM, jakby nie patrzec mecz "z deka" ważny :]
-
młody...
no polfinal to juz TVP musi pokazac wiec bede mogl zarezerwowac "Bururu" jako ze chyba ostatnio sie sprawdzilo i nie widzialem zeby ktos byl niezadowolony... no ale do meczu jeszcze kupa czasu wiec podawajcie tez swoje typy na ustawienie sie -
Anonim
-
-
Osak
-
Serafin
-
Anonim
-
Carlos Morales
jakbym szybko wyremontował hacjende..... ale te freski wolną schną a jeszcze piwniczka z winem nie gotowa.... pozostaje Bururu -
młody...
uwagaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa!!!!!!!!!!!!!!
jest zrobiona razerwacja juz (brawa potem i gratulacje i takie tam:P) na wtorek na 1930... pisac na prv kto z kim w ile osob i czy w ogole... wprowadzamy limit wiekowy (po ostatnich wypowiedziach na gronie coponiektorych maciusiow i reszty) powiedzmy powyzej 16 lat... tak ze wszyscy nizej robic prace z plastyki a nie ludzi denerwowac... aha i w poniedzialek zamykam liste (ok 20) bo musze przedzwonic i powiedziec czy maja kanapy zamawiac dodatkowe (:P) -
ejtaM™
PRZepraszam ale dlaczego ten limit wiekowy????
bo nie wiem dlaczego ale jestem juz od jakiego czasu na tym gronie i narazie nikt mnie nie objechal:P:D:] -
młody...
-
ejtaM™
jak miales 15 lat to nie chodziles po 23 dalej od domu niz 2 km?? bo ja tak....i bez urazy ale nie rob z siebie wielkiego strzoa prawa ze alkohol bedzie...:) jak ktos ma 16 lat to tez nie powinien pic....:P -
młody...
jak mialem 15 lat to bylo dawno temu... jak ma 16 lat to tez nie powinien to prawda ale bardziej mu przystoi niz 15... -
ejtaM™