F.C. Barcelona [1227]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ☆Zych ☆7☆

Piszcie tutaj kogo Barca powinna kupić i kto jest w drużynie niepotrzebny...
  • MANDES

nie potrzebny jest napewno ronaldinho ten królik psuje cała gre.
  • Anonim

przydał by się ktoś na lewą i prawą obronę bo na lewej smiga dwóch prawie emerytów (sylvinho i gio przyp. red.:)) a z prawej jest tylko belletii (oleguer jak by nie patrzeć lepiej radzi sobie w środku), który jak na pierwszy skład barcy jest troche za słaby. no i ronie rzeczywiście jest niepotrzebny ...:D
  • Michał

To fakt Roni jest zbedny:) A tak serio to faktycznie boczny obronca by sie przydal. Ja osobiscie mam cicha nadzieje ze Barca nie kupi Henry'ego. To dobry zawodnik ale juz jest nie potrzebny bo szkoda by bylo zmarnowac taki talent jakim jest messi a przyjscie kanoniera wiaze sie z lawa dla messiego.
  • Lenartinho

na 100% obrońcy!!!!
    jak dla mnie to Nigel de Jong jest odpowiednim człowiekiem na prawą obronę Barcy, na lewą niestety nie mam pomysłu,środek jest w miarę ok
    ale potrzebujemy też zawodnika w stylu Davidsa z dobrych lat, nie mówię tu o Gattuso, bo on ma wściekliznę, ale walczk czystej krwi bardzo wiele wniósłby w środku pola
    jeśli chodzi o atak, to dla mnie optymalnym zastępcą Larssona jest Saviola, zatem zakupy do tej formacji raczej nie są potrzebne

• Michał

No wlasnie Saviola do 30 czerwca 2007 jest zawodnikiem Barcy i gdyby tlko powalczyl to po odejsciu Larssona moglby zostac zmiennikiem Eto'o. Pamietajmy rowniez o Maxim.Jest mlody i ma zajebiste warunki fizyczne. Tez spokojnie moze zastapic Larssona.
  • Anonim

mysle ze robben by sie przedal na lewo na prawa moze jakis mlody brazylian ?
  • Scovron Scovronowski

Moim zdaniem nie ma potrzeby ściągać Henry'ego. Może i dobry z niego napastnik, ale w systemie którym gra Barcelona ciężko byłoby znaleźć miejsce i dla E2, i dla Ronaldinho, i dla Messiego, i dla Henry'ego. W pierwszym składzie gra jeden napastnik 'pełną gębą', jest nim aktualnie E2, i gra świetnie. Do tego - dla Messiego jest jeszcze alternatywa w postaci Giuly'ego, a w napadzie zawsze pozostaje w odwodzie Larsson lub Ezquerro. A Ronaldinho, Messi i E2 mają taki potencjał, że muszą grać. Chyba że jakaś ciężka kontuzja, ale odpukać... A przecież Henry nie przychodziłby po to, żeby być zmiennikiem... Ciasno by się jednym słowem zrobiło.
  • Michał

Sezon temu mogli sie o niego starac jak jeszcze Messi'ego nie mieli. Najlepiej jak henry zostalby w arsenalu ale pewnie tak sie nie stanie...
  • Asia

trochę nie na temat...
    Kiedy kolejny mecz Barcelony ? Kiedy zagra Xavi ?
    :(
  • Demege ®

kolejny mecz Barcy dzis o 21 w pucharze.

co do tematu, to by sie przydalo paru jakis klasowych obroncow. Na dzien dzisiejzy jak dla mnie tylko Puyol przezntuje swiatowy poziom.
    No i zdecydowanie by sie przydal Gianluigi Buffon; )
  • Michał

He he! Ale z drugiej strony patrzac Vivi wcale nie jest taki zly a i obrona radzi sobie calkiem dobrze bo juz drugi sezon maja najmniej straconych bramek a to o czyms swiadczy.
  • okechukwu

A ja mam nadzieje ze Henry przyjdzie do barcy; ] toc to najlepszy napastnik na swiecie a w Barcelonie powinni grac tylko najlepsi; ] fakt ze obrona to zdeczka lipton jeee i przydlaby sie ktos pokroju de Jonga z ajaxu, moze Heitinga? choc ten to ma zaduze wahania formy; / na lewo obrone moze zambrotte ? albo cole'a z arsenalu... do bramki mogliby zaprosic buffona, do valdes niemam przekonania :/ slabiak i tyle.
  • ĐőΜİΝĪκ

dla mnie Barca powinna kupic brazylijczyka z włoskim paszportem ma doswiadczenie w PD gra w Sevilli i jest dobrym i młodym piłkarzem a nazywa się Daniel Alves lub tez młodego doświadczoego gra w Valencii Fabio Aurelio i według mnie Henry nie jest nam potrzebny :/
  • Anonim

podzielam pogląd ze Henry nie jest prirorytetem. raczej przydał by sie jakiś klasowy środkowy obrońca, może Vicent Kompany
  • Anonim

podzielam pogląd ze Henry nie jest prirorytetem. raczej przydał by sie jakiś klasowy środkowy obrońca, może Vicent Kompany
  • Łukasz Redzik

Lewy obrońca - Antonio Lopez (Atletico Madryt)

ktoś na środek obrony (zamiast Olegeur'a), np Marchena (Valencia)

w ataku Torres, Henry

aaaa no i bramkarz, bo Valdes to niezbyt dobry bramkarz... Kamani
  • Pęku

powinni kupic Hajte...wlasnie gianii odszedl z southhampton...albo go wyjebali hahahahaaa cienias!!!
  • Łoś

myślę że przydałby się im inny bramkarz(np. Boruc:))... bo Valdes lubi popełniać błędy :)) No i napewno wzmocnienia w obronie. Przydałby im się może Terry z Chelsea. I mogliby się pozbyć van Bommela bo coś kiepsko mu idzie. Myślę, że Iniesta na jego pozycji jak już dojdzie do pełni dyspozycji będzie lepiej się prezentował.
  • Michał

Nie wiem co wy chcecie od valdesa. Jak dla mnie nie jest taki zly. A z Terrym to lekka przesada Chelsea na 100% go nie sprzed a mlody dobry obronca jest potrzebny.
| |

Grono miłośników najwspanialszego klubu na świecie !!! Czekamy na ciekawe dyskusje na jeszcze ci...

Fotki

Miejsca grona (0)