-
Anonim
Ten wątek jest tylko dla pań!!! Poświęcony jest on przystojnemu, czarującemu, utalentowanemu Piotrusiowi :*:*
Kochane piszcie co sądzicie o Piotrze :D
-
Anonim
hmmm/. jest przystojny, ma ładne oczka, ładnie się usmiecha, ma cuuudowny głos:))) Jak tu sie nie zakochac;d;p -
Anonim
Oj tak...Ma bardzo ładne oczy i uśmiech :D Jest bardzo przystojny :D i ten głosik jego ...ajj On jest Boski :D:D -
Karola
jest utalentowany a ponadto bardzo przystojny :) sliczne oczy przede wszystkim i w ogole caloksztalt :)
mam kolege podobnego troche do niego i imie to samo :D (zapraszam do galerii -akurat na tym zdjeciu podobienstwo jest niezbyt widoczne,ale uwierzcie w realu :P) -
-
Anonim
-
kasia
-
Anonim
Piotr Kupicha...świetnie śpiewa,jest przystojny i ma takie słodkie,"cieszące się" oczka:) jest super człowiekiem,któremu popularność nie uderzyła do głowy,można z nim normalnie pogadać i pośmiać się:) -
Anonim
Jest cudny,boski można by tak długo wymieniać. A jak sie uśmiecha to jego oczka również się uśmiechają. Uśmiech jego jest przepiękny, oj chyba już się zakochałam xD -
Olga
dudi0409 napisała:
> Jest cudny,boski można by tak długo wymieniać. A jak sie uśmiecha to jego oczka również się uśmiechają. Uśmiech jego jest przepiękny, oj chyba już się zakochałam xD
Moze sie nie zakochałas moze to tylko zauroczenie :D -
Magda
dudi0409 napisała:
> Jest cudny,boski można by tak długo wymieniać. A jak sie uśmiecha to jego oczka również się uśmiechają. Uśmiech jego jest przepiękny, oj chyba już się zakochałam xD
Piotr faktycznie świetny facet-ale żeby ostudzić troszeczke wasze emocje-ma żone i trudno sie temu dziwić;) -
Panisfinksa
>Magda napisała:
>Piotr faktycznie świetny facet-ale żeby ostudzić
>troszeczke wasze emocje-ma żone i trudno sie temu dziwić;)
To chyba nie ostudzi emocji "zakochanych" nastolatek. Nie zdziwię się jak przeczytam w gazecie o masowych samobójstwach fanek Piotra; )
-
Anonim
No no zgadzam się ze słowami twoimi:) ja szczerze mówiąc polubiłam go za to że jest sobą i woda sodowa mu nie uderzyła do głowy słowo kocham jest dużym słowem. Więc jak zwykła fanka może powiedzieć,że go kocha skoro go nie zna!!!! Miłość nie polega na wyglądzie ,liczy się to jaki kto jest.
Wracając do mojej wypowiedzi trochę się z nią rozpędziłam;/ Kocham go za jego muzę jego utwory naprawdę są świetne!!!!!!!!!!!! -
mała
-
Panisfinksa
Nie wiem czy woda sodowa uderzyła mu do głowy czy nie, bo go nie znam, ale jak poznam to wam powiem; )
A tak poważnie toooo.... mówisz, że kochasz go za jego muzę, ale przecież to nie jest jednoosobowa kapela. Jest jeszcze Łukasz, Michał i Michał, każdy z nich wnosi coś do zespołu: temperament, charyzmę, a przede wszystkim swoją muzykę, bo przecież każdy odbiera ją na swój sposób. Dlatego to się nazywa ZESPÓŁ. Uważam, że utwory rzeczywiście są świetne, sama słucham ich non stop, ale to jak dla mnie wciąż za mało, żeby powiedzieć, że kocham ich muzykę. Poczekam na płytę, a potem się okaże. Bo dla mnie liczy się całokształt przekazu. Każda (no może nie każda) płyta niesie za sobą pewną "ideologię" i szukanie tego w piosenkach i melodiach jest najfajniejsze. Jak na razie kocham tylko jeden zespół, happysad. Dla mnie są mistrzami, szczególnie polecam trzecią płytę (Nieprzygoda), jeszcze ciepła, bo premiera była 1 września, więc rozbijcie swoje skarbonki - świnki i lećcie do Empiku. -
kasia
wokalista jest bardzoo przystojny, ma śliczne błękitne oczy, łagodne rysy twarzy i ujmujący, czarujący, oryginalny głosik:D razem z kolegami tworzą świetną kapele i mają zajebiste piosenki:) o! -
Anonim
-
Magda
ja wczoraj z nim rozmawialam az mi sie nogi ugielly ....jak podeszli do nas...jest zabojczo przystojny i te jego oczy..:D , usmiech i głoos.,..:)ide na kazdy koncert jaki bedzie w wawie...:D zapraszam na gg 7151708 -
...Alexandra...
-
Rita
-
Olga
...do słońca juz czas.. napisała:
> on jest genialny.. a szczególnie te jego oczy...
Zgadzam sie z Toba jego oczy sa... nie da sie tego określić... :D