-
Boska Bogini Kwiryna
a ja moge z toba pogadac o feminizmie, bo i dlaczego nie.......
acha i ostatnio czytalam waszce stare rozmowy zanim bylam na gronie... i doszlan do sstarj prawdy ze wina lezy po srodku.. -
Boska Bogini Kwiryna
-
!╬ anna/pinki╬!
-
BrudnyHarry
-
-
Wiktoria
no bravo dziewczyno... bravo... swietnie ci poszlo!! pogadaj sobie z nim gdzie indziej -
Boska Bogini Kwiryna
a co nie wolno nam pogadac? w koncu nalezymy do tego samego grona tematycznego.........
a z ludzmi trzeba rozmawiac a nie mowic ty jestes fajny a ty wypierdalaj oceniajac po paru wpisach
"bravo" -
!╬ anna/pinki╬!
viki moze nie tak ostro??? :]....
oceniajac po paru wpisach
"bravo"
....
no to dla ciebie bravo...
jak chcesz sobie znim rozmawaic prosze bardzo...
ale nie w gronie gdzie uczestniczki nie lubia danej osoby, i wcale go tu nie chca...
rozumiesz?
a jak ci sie to nie podoba wolna reka nikt ci nie nakazuje tu byc....
....
nowe grono... sobie zrob.... zapros kolege i nie widze problemu.. wy sobie pogadacie..
my go nie bedziemy widziec...
proste. -
Wiktoria
no to przeciez o to mi chodzilo!!
jej no kolezanko jak widzisz ze nikt nie lubi kogos tam to rozmawiajac z nim w ich (nomen omen) gronie dolewasz oliwy do ognia... proste :] -
BrudnyHarry
-
Zła Kobieta
Ludzie i wszyscy inni ... po co my się w ogóle kłócimy? przecież to bez sensu, bo i tak druga strona nie zrozumie ... Dajmy im spokój - chcą "ponegocjować" - zgoda ... tylko jeden warunek: niech NIKT nas nie obraża ... Tak, tak SN, to do Ciebie ... -
BrudnyHarry
-
BrudnyHarry
przesledz dokladnie wszystkie wpisy na tym forum to zobaczysz kto zaczal -
Wiktoria
-
BrudnyHarry
heh
no wlasnie
nie obchodzi cie bo zaczelas razem ze swoja "mama"
powiedz mi dlaczego wszystkie twoje posty sa takie kompromitujace ? -
Wiktoria
ty jestes kompromitujacy!! nie wazne kto zaczyna wazne kto konczy!! wiec koncz! koncz! juz! -
!╬ anna/pinki╬!
jak juz mowilam .... koniec z odpisywaniem na jego posty.... moze jak bedzie mowic sam do siebie to kiedys mu sie to znudzi.. -
Wiktoria
mam nadzieje ze nam nei poblokuje tematów!! ok mamuś piszemy tylko do sibeie -
dryncia
Dokladnie olać gościa i tyle.
Jak mu sie forma prowadzenia rozmowy nie podoba to niech założy swoje grono, nikt mu nie kaze tu sie męczyc. -
Wiktoria
a moze nie umie??
hmm... moze nalezy mniej wyszukane rozrywki wyszukac... moze pasjans :]
-
dryncia
moze to ne wyszukane, ale choć trochę trzeba mysleć wiec........chyba też odpada
Widzisz jakie my dobre szukamy ci rozrywki