-
Anonim
-
Tomek
Obejrzałem go dokładnie w zesżłym roku w Maranello i jedyne co moge powiedzieć to to że mi się nie podoba ...
za ostra stylistyka ... zrobione na boilid F1 ... jedyne co w nim boskiego to silnik ...
poprzednia wersja F50 (bo to jest nazywane rózwnież F60 ) jest o niebo piękniejsza ... -
uxy
a mi sie podoba, bolid F1 to kwintesencja sportowego auta więc stylistka jest oki :) a silniczek V12 ehhh :D -
Anonim
sielnik jak silnik - daje rade :D ale ten dzwiek i prestiz to jest to aha wiecie ze powninnismy oglosic zalobe na gronie?? a glownie z powodu rozbicia Enzo na Gumball 3000 2005:( tylko zderzak przedni zostal :( -
-
Melchior Rodriguez
Z tego co wiem juz 4 Enzo zostaly naruszone w wiekszym lub mniejszym stopniu (jedno sie chyba doszczetnie spalilo i to jest najgorsze z tych 4). -
Anonim
-
pawcio
-
A!
...drapieżna linia!
Ale... mimo to kiedy dostałam ten model do złożenia okazałam radość na widok czerwieni tej marki!
Teraz Enzo dumnie prezentuje się w kolekcji! -
Szkoła nauki jazdy "Na Luzie"
Chcecie zobaczyć ENZO to zapraszam do Konstancina. Tu jest jedyne w Polsce. Niestety nie w kolerze czerwonym lecz w czarnym ale też boskie. -
Melchior Rodriguez
Nie martw sie - te Enzo jest juz tak slawne, ze reklamy nie potrzebuje; ) Zreszta cala kolekcja tego Pana zostala juz niezle naglosniona. No ale niestety przyjazd do Konstancina jeszcze nie daje 100% gwarancji zobaczenia Enzo... tym bardziej, ze nadchodzi zima :(