-
Tomo.
Jak dla mnie to kultowe GTO jest super, ale ponieważ jest zbyt oldschoolowe, to wybieram F550 Maranello. Dobre do lansowania się, tyle, że nie w PL. Bo w nocy, wracajac z klubu, na Puławskiej, tuż przed wyścigami straciłbym zawieszenie... -
luis_enrique
a mi by wystarczyła skromna Modena; ) ale gdyby mnie zaproszono do salonu ferrari i powiedziano "bierz co chcesz" to wziąłbym telewizor heheh nie no żart- pewnie odjechałbym nowiutkim krwisto czerwonym F50 aaaaa full throttle! -
!! >Jasiek< !!
Modenka piekna bestia jest ale jakbym miał mozliwość dostania dolnego samochodu ferrai wziołbym enzo chyba nie musze uzasadniac swojego wyboru??:):p -
Anonim
ferrari 575 GTC to najlepsza bryka jaka kiedykolwiek widzialam mimo ze jestem dziewczyna ta bryka pociaga mnie jak zadnego innego faceta ktorego znam -
-
Anonim
-
Tomek
Ze starszych mogło by być : F512 TR , 456 GT ( fajne czteroosobowe autko choć awaryjny silnik ) , a z najnowszych Ferrari 575 ze względu na piękną stylistyke nadwozia ...
Nie mówie jush o F50 ale to niemożliwe ... no chyba że replika ... :)
-
zuzia
a ja jakos lubie 355
spider jest nudny i zbyt pospolity choc nie narzekalabym gdybym go miala miec:)
-
Anonim
-
zuzia
alez nie badzmy smieszni co innego jest widziec na swiatlach np w sztokholmie 3 te same ferrari obok siebie a co innego widziec trzy zupelnie inne -
Anonim
a co innego widziec na swiatlach w warszaffce ferrari obok fiata punto prawda???
wiesz, po swiecie jezdza samochody przy ktorych ferrari mozna zamknac w garazu ze wstydu ze sie je kupilo wiec o czym tu rozmowa?
fakt faktem ta marka to marzenie wielu ludzi no ale coz, zostaje tylko marzeniem...
a tak na marginesie ferrari f355 istnieje tez w wersji spider:) mam nadzieje ze wiesz czym sie rozni modena od spidera:] -
zuzia
mi w ogole nie o to chodzi... chodzi o to, ze prawdziwe ferrari powinno miec twardy dach by linia całego samochodu była nie zmącona- ale to jak juz mowilam moje osobiste zdanie -
Melchior Rodriguez
Co do pierwszego postu.... "do lansowania sie"??? Krew mnie zalewa jak ktos tak pisze o Ferrari. Gdybym mial miec Ferrari to w dupie bym mial czy na kims zrobi to wrazenie! To sprawa osobista, wielka radosc z posiadania czegos niesamowitego, z doznan piekna i sily, ktore nieodlacznie zwiazane sa z ta marka. Godni pozalowania sa ludzie, ktorzy Ferrari kupuja by sie pokazac... gdyby tylko istnial sposob, zeby moc je sprzedawac ludziom, ktorzy zywia do tej marki i tych samochodow pasje, zamilowanie... lansowanie - PFFFIII!!
A jesli chodzi o ulubione... od lat F40 (oczywiscie wersja Euro) -
uxy
i zgadzam sie z przedmówcą Ferrari to samochód do scigania sie a nie do lansu czy inwestycji jak jakis obraz, sam Enzo nie nawidził ludzi którzy traktowali jego samochody jak inwestycje nie mówiąc juz o pokazaniu sie...a ulubiony model z tych teraz to bezapelcyjnie 575 Maranello GTC i Enzo a ze starszych to mój ukochany 250 GTO ahh marzenie :) -
╬Viktor ╬
F 430, Klasyczne Ferrari + świetna technika, niebanalny wygląd, cudowne wnętrze i ta aerodynamika.... -
Anonim
Silnik Enzo :D (reszta niespecjalnie a wnetrze głownie bo brzydka stylistyka i do seksu nie wygodne :D ) calosc 575 GTC (seks nie wchodzi w gre bo kobiecie nie dalbym dotknac tego cudu :] ) 550 Maranello bo mnie pociaga (ja wiem ze ze mna cos nie halo ale bardziej niz kobiety :DDDDDDDDD ) i jeszcze jeden - taki wiekowy startujacy niegdys w Le Mans (bral ostatnio udzial w wyscigu legend) niestety nazwy modelu nie znam :( wiem tylko tyle ze jest majestatyczny i piekny iiii az zapiera dech w piersiach (wiec nic juz nie mowie :D) -
Pietro 7/12
-
Anonim
Oldschoolowe i boskie jest Ferrari Testarossa. enzo jest nieźle zdizajnowane. Ostatnio widziałem Ferrari F50 w Warszawie na polskiej rejestracji. ALe może to była atrapa z silnikeim malucha;) -
Melchior Rodriguez
JLZ mysle, ze chodzi Ci o 333SP - wg mnie najpiekniejszy samochod w serii LMP jaki kiedykolwiek powstal.... -
bartosz
355 targa czerwone/duza felga, miałem przyjemność podróżować takim u znajomego prawnika na Sardynii... nie zapomne tego nigdy... -
Anonim