-
Anonim
Njanowszy album Ferry Corstena, podobny brzmieniowo do wczesniejszych produkcji Tiesto, co o tym sadzicie??
polecam numer Kyoto:) -
Grono.Net
album jest na prawde bardzo udany, no nie da sie ukryć, tworzą podobną muze więc czasami ich utwory są brzmieniowo podobne. Mimo to kazdy ma swój niepowtarzalny styl i są wielkimi indywidualnościami -
Anonim
-
Patxanka!
"Ferry Corsten to postać której nie trzeba przedstawiać", po czym bitych kilkadziesiąt linijek prezentacji. Podoba mi się; ) -
-
Anonim
-
◄tOmki►™
Zwyciezca jest tylko jeden -> Punk (Live @ Spundae). To sa FANI!!!!
PS. nie wiem czy to sie mróczy czy spiewa :]
a moze cos innego
PS2. co do podobienstwa - tiesto i ferry oferuja nam bardzo podobne do siebie rytmy.
jednak w utwory ferry'go sa wg mnie (nie wiem jak to ujac) bardziej mocniejsze, mroczne no i ten basik.natomiast tiesto to czysta przyjemnosc. pozdra dla wszystkich fanow djT i FC -
Anonim
pisalas to pod koniec stycznia 2k5... czy wiesz ze Right of Way oficjalnie wyszlo w styczniu 2004? Ostatnia kompilacja Ferry'ego jest The Best of Gouryella/ System F z premierowym The Midnight Sun jako Cyber F :]
To tak gwoli wyjasnienia... -
Anonim
-
Anonim
to ja widze ze holandia z lekka w tyle jest :lol:
ciekawe ciekawe zwazywszy na to ze pierwszy release albumu byl wlasnie na holandie (5 stycznia 2004 w Tsunami) -
Anonim
wzielam pod uwage wydanie z australii, nie interesowalam sie Corstenem wczesniej wiec zejdz ze mnie -
Anonim
wzielam pod uwage wydanie z australii, nie interesowalam sie Corstenem wczesniej wiec zejdz ze mnie -
Anonim
rozumiem... no fakt... release na Australie byl w listopadzie 2004... zajebiste opoznienie maja tam :/ -
◄tOmki►™
-
Anonim
-
Anonim
czasem trzeba wiedziec co w prawie piszczy... sorry ale to juz zboczenie zawodowe; ) -
FraggeR
to jest wogle mitrz ... Ferry tiesto, paul van dyk junior jack dj rash .....mistrzowie
jesli lubicie progresiv to mistrzem jest Frank Kvitta