fetysze i drobne zboczenia [2976]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

wpisujcie wszystko co robicie a wydaje się dziwne - np spanie tylko w zimnej pościeli , albo ...no właśnie - przebijanie skorupki jajka w specjanym sposobem?
  • Justyna

Ja kiedy jako pierwsza kroje szczypiorek, obcinam i wyrzucam nierowne koncowki... :)
  • Justyna

a o innych takich moich, to pewnie Łukasz wiecej napisze :D
  • Anonim

ja jem jogurt najmniejszymi łyżeczkami:)
  • Anonim

Nie wiem czy to o mnie, ale ja mam swój specjalny sposób na radzenie sobie z jajkiem, szczególnie gotowanym... :D

Ale tam jajka, ja mam coś lepszego!! To już prawie legendarne (mam swoja ukochaną bardkę, która opiewa moje wyczyny! :) skarpetki!! Tak, muszą być specjalne, odpowiednie, pasujące, wygodne, miłe i wogóle. Jestem jedyną osobą, która jest w stanie kupić skarpetki, które później założę bez obrzydzenia... (choć mama mi ostatnio dobre na dzień dziecka kupiła - mamy są kochane :) Więc prośba 0 nie kupujcie mi skarpetek na urodziny. :D
  • Anonim

A czy można za innych wymieniać ich drobne odchylenia? Bo ja bym chętnie spróbował! :D
  • Justyna

Ja lubie jesc lody malymi lyzeczkami :D
  • Grono.Net

a ja nie lubie Zydow............. nie no zartuje :P
  • Anonim

Daniel... pamietaj, ze nie jestes teraz w autobusie :P
  • Anonim

Najpierw jeszcze ja: zawsze dzwonię dwa razy - listonosz zawsze dzwoni dwa razy :) (lajtowe)
    Justyna: (hmm... można by ze sto wymienić) powiem tylko o zbieraniu meszku w szklankach po herbacie... :D
    Madzik: Chyba warto wspomnieć o miłości do ptaków... :D
    Asia: Mnie najbardziej zapadł w pamięci zwyczaj wyrzymania kostiumu przed jego zdjęciem... :D
  • Grono.Net

ja o tym moge zawsze i wszedzie :P a tak naprawde to lubie kaleczyc jezyk polski.. :D
  • Anonim

fakt...z tym kostiumem coś jest.
    Jak kładę spać to muszę mieć kołdrę zawiniętą pod nogi "na mumię":P
  • Justyna

Tak, Danielu, lubisz kaleczyc jezyk polski - "przepuszczam, ze watpie"... :D
  • Grono.Net

przypuszczam do diabla przypuszczam ja niczego nie przepuszczam :P
  • Justyna

hmmm... no to jak tam sobie chcesz... A moze wode przepuszczasz? I wtedy co? Czy to tez moze byc jakis fetysz? :> :D
  • Grono.Net

przypuszczam ze watpie.. :P a Ty dziewczynko nie powinnas juz spac??
  • Olcia ^^

Ja lubię myć naczynia (ogłoszenia matrymonialne proszę kierować na maila; )).
  • Grono.Net

t0 juz jest chore :P
  • Madi

Co do "miłości" do ptaków, to wiąże się z nią moje zamiłowanie do łamania piórek w poduszkach (ach! :))
    I dołączam się do malych łyżeczek.
  • Grono.Net

a ja jak pije cos z butelki; ) to zawsze ale to ZAWSZE obrywam z niej etykietki a jak juz ja oproznie to ja gryze :/

oczywiscie to gryzienie tyczy sie tylko butelek plastikowych :D
| |

jeśli masz ochotę porozmawiać o fetyszach i fascynacjach zupełnie otwarcie, bez tabu, czasem ...

Fotki

Miejsca grona (1)