-
Anonim
wpisujcie wszystko co robicie a wydaje się dziwne - np spanie tylko w zimnej pościeli , albo ...no właśnie - przebijanie skorupki jajka w specjanym sposobem? -
Justyna
Ja kiedy jako pierwsza kroje szczypiorek, obcinam i wyrzucam nierowne koncowki... :) -
Justyna
-
Anonim
-
-
Anonim
Nie wiem czy to o mnie, ale ja mam swój specjalny sposób na radzenie sobie z jajkiem, szczególnie gotowanym... :D
Ale tam jajka, ja mam coś lepszego!! To już prawie legendarne (mam swoja ukochaną bardkę, która opiewa moje wyczyny! :) skarpetki!! Tak, muszą być specjalne, odpowiednie, pasujące, wygodne, miłe i wogóle. Jestem jedyną osobą, która jest w stanie kupić skarpetki, które później założę bez obrzydzenia... (choć mama mi ostatnio dobre na dzień dziecka kupiła - mamy są kochane :) Więc prośba 0 nie kupujcie mi skarpetek na urodziny. :D -
Anonim
A czy można za innych wymieniać ich drobne odchylenia? Bo ja bym chętnie spróbował! :D -
Justyna
-
Grono.Net
-
Anonim
-
Anonim
Najpierw jeszcze ja: zawsze dzwonię dwa razy - listonosz zawsze dzwoni dwa razy :) (lajtowe)
Justyna: (hmm... można by ze sto wymienić) powiem tylko o zbieraniu meszku w szklankach po herbacie... :D
Madzik: Chyba warto wspomnieć o miłości do ptaków... :D
Asia: Mnie najbardziej zapadł w pamięci zwyczaj wyrzymania kostiumu przed jego zdjęciem... :D -
Grono.Net
ja o tym moge zawsze i wszedzie :P a tak naprawde to lubie kaleczyc jezyk polski.. :D -
Anonim
fakt...z tym kostiumem coś jest.
Jak kładę spać to muszę mieć kołdrę zawiniętą pod nogi "na mumię":P
-
Justyna
Tak, Danielu, lubisz kaleczyc jezyk polski - "przepuszczam, ze watpie"... :D -
Grono.Net
-
Justyna
hmmm... no to jak tam sobie chcesz... A moze wode przepuszczasz? I wtedy co? Czy to tez moze byc jakis fetysz? :> :D -
Grono.Net
-
Olcia ^^
Ja lubię myć naczynia (ogłoszenia matrymonialne proszę kierować na maila; )). -
Grono.Net
-
Madi
Co do "miłości" do ptaków, to wiąże się z nią moje zamiłowanie do łamania piórek w poduszkach (ach! :))
I dołączam się do malych łyżeczek. -
Grono.Net
a ja jak pije cos z butelki; ) to zawsze ale to ZAWSZE obrywam z niej etykietki a jak juz ja oproznie to ja gryze :/
oczywiscie to gryzienie tyczy sie tylko butelek plastikowych :D