-
!FRAGLES!
-
Sajmon~
-
aska
a ja nie lubie jak ktos ma krzywe zęby wiec aparacik jest jak najbardziej w porządku,
ja aparacik przestalam nosic w 6 klasie podstawowki -
..:: Kukoc ::..
trzeba uważać żeby dziewczyna nie zrobiła nam kuku tym wechikułem na zębach , i nie mówie wcale o kuku na języku czy na gdzies na buzi; ] -
-
Sajmon~
ja niestety mam troche krzywe zęby :((( ale na wakacje będę miał aparat :>>> -
olinka
ja swoj zgubilam w domu! (oczywiscie wyjmowany)
ale to tak na marginesie.. (^_^) -
Tes Deja Vu
Jesu.. Aparaty na zebach są okropne szczególnie jezeli takowy posiada sie na swoim uzębieniu! Wiecie, na poczatko mnie to rajcowałam i byłam zadowolona ze go mam, ale teraz? Jeszcze po dzisiejszym koszmarze nocnym z aparatem ortodontycznym w roli głównej to .. wymiękam.
1.Boli, czasem po prostu zajebiscie boli kiedy wszystkie zeby zaczynają ci sie ruszac (po załozeniu; kilka dni po "moznej" aktywacji)
2.Jak Ci sie znudzi musisz go nadal miec
3.Przeszkadza :/; ]
ps.moze obzydzac jedzenie, nie wspomne o tym ze jak by sie nie starac zeby nigdy nie sa do końca domyte
sie rozpisałam; p -
Tes Deja Vu
-
K.
ja tam nie narzekam :) w niczym mi nie przeszkadza no a jak pomysle ze za niedlugo zdjemuje i beda prosciutkie to sie skakas z radosci chce :)
kukoc -> wystarczy dobra technika; ) -
Sajmon~
ja uwarzam że aparat na zębacj jest sexy; ] , a jak to jest mieć aparat ?? ciężko z nim ?? będę miał na wakacje i nie mogę się doczekać :P -
K.
przez pierwszy tydzien moze troche bolec, i trzeba sie przyzwyczaic do wiekszej higieny (mycie po kazdym posilku itp) ciezko jest np nitke wlozyc :) ale po paru tygodniach we wszystkich dochodzi sie do wprawy :)
Jak masz jakies pytania to podaje linki do dobrych forów :)
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.h...
http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.h...
A swoja droga aparat tylko na wakacje? -
Sajmon~
nieee , niestety :P ale dzięki :) , co do higieny to loozik , chyba że to naprawde sport extremalny; ] -
Anonim
-
Anonim
ble. mnie nie kreci zelazo na zebach. zreszta...krzywe zeby sa seksi. zgodzcie sie lub nie, ale lepsze od ekstrarownych. -
nobi
-
Tes Deja Vu
-
Anonim
każdy ma swoje zboczenia:> lubię zadrutowane zęby!! ale proste tez heheh -
xhush
ja tez nie mam nic przeciwko.
aparat kojarzy mi sie z moja dawna byla, z figlami i psotami, z dziewczecym urokiem i smakiem niewinnosci :)
ech, rozmarzylem sie :)))))))) -
michas3
kiedys uwielbialem... dziewczyny przystrojone w to cudenko byly dla mnie o krok od tych bez... teraz
chyba tez:p -
Anonim
mmm...aparaty na zębach są wspaniałe :)
zawsze marzyłam o takim aparaciku; )