-
Anonim
Witam!! Mam male pytanko gdzie najlepiej kupic opony do malczara bo moje zaczynaja pekac i trzeba zainwestowac w komplecik....:)) -
Anonim
Na gieldzie na Zeraniu jakis czas temu <ok 2 m-cy> caloroczniaki Debicy widzialem po 60 szt. Oczywiscie nowki. -
Anonim
-
Anonim
kumpel kiedyś na żeraniu kupił koła 13' od cieniasa z prawie nowymi oponami. za 2 sztuki zapłacił 100zł -
-
Anonim
No to sie nazywa okazja...
A co do opon to podjedzi jeszcze na Obozowa - nie wiem po ile tam maja, ale warto sprawdzic bo to tani sklep... -
Anonim
dobrze sie sklada bo to rzut beretem odemnie!! A jakies kołpaki tez tam maja??? -
Anonim
jak ktos lubi na walcach jezdzic to mam debice vivo 155/65r13 na tyl, mi sie juz raczej nie przydadza; ) -
Jasiek
Za 150 pln oddam 4 całe koła z niezłymi oponami Tersusami. Gratis dorzuce dwa koła z kolcami na ciężką zimę; ) -
Anonim
Jak chcesz to sa 0,7 Wyborowej oddam Ci kapselki "klasyki"... Klasyki bo pochodza jeszcze z mojego 25-letniego Malana. Tylko oczyscic, pomalowac bys je musial... -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
-
A w jakiej cenie te 155?Czy pojda za piwka :>
Ja mam sterte jakis opon 12" i felg mam z 15 z czego 4 poszerzane.Ale na 12" to sie nie da jezdzic ,bo to profil 80 .Najlepsze imho do malucha to 145/70. -
Anonim
Nowe to one moga byc - czytaj niejezdzone... a ile czekaly w piwnicy, badz stodole to juz tylko ich wlascicielka wie... -
Anonim
-
Anonim
sprzedam 4 nowe opony do malucha- letnie
jestem z Otwocka nr. 502 306 617 -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim