FiB Akademia L. Koźmińskiego [447]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • vvojtex

hey, wczoraj udało mi się zdobyć i przekazać kilku osobom egzamin z ubiegłego roku (lub starszy) z przedmiotu podstawy finansów. Niestety był on w bardzo niewielkim stopniu rozwiązany; / Wiem że dziewczyny (nie znam imion; /) miały podobny egzamin z odpowiedziami dlatego jak by mógł ktoś mi przesłać odpowiedzi albo najlepiej rozwiązany cały egzamin to było by miło. Mój adres e-mail to: vvojtex@poczta.onet.pl. Z góry dzięki.

ps. jak by ktoś jeszcze nie miał tego egzaminu to niech się do mnie odezwie - na pewno się przyda ^^
  • Anonim

masz w mailu
  • Kama

jesli mozesz, wyslij mi takze..
    kamihaska@tlen.pl
    bede wdzieczna
  • Anonim

spoko, wysłałem, 20 zł sie należy :P nie no żartuje ale piwko ... :P
  • Kama

spoko spoko;)
    serdecznie zapraszam na piwko po sesji.
    albo planujemy od dzisiejszego ang wyjazd nad morze poczatek lipca lub koniec sierpnia z paula i tomaszem poki co.
    moze sie dolaczysz;)?
  • Anonim

to już by wyglądało na to, że będe dwa razy nad morzem :D wole swojskie klimaty czyli Bieszczady :D Ale piwko i tak pozostaje nadal aktualne :D
  • vvojtex

dzięki za te rozwiązane testy; )
  • vvojtex

Dla ożywienia dyskusji powiem kawał:; p
    Pewna londyńska firma zamieściła w prasie ogłoszenie o pracę. Odpowiedziały na nie trzy osoby: Niemiec, Francuz i Hindus. Komisja przeprowadzająca rozmowę kwalifikacyjną chcąc sprawdzić poziom znajomości języka angielskiego u kandydatów, poleciła, aby każdy z nich ułożył zdanie, które zawierać będzie trzy słowa: green, pink i yellow.
    Na pierwszy ogień poszedł Niemiec:
    - When I wake up I see yellow sun, green grass and I think to myself that will be wonderful, pink day.
    Jako drugi był Francuz:
    - When I wake up I put my green pants, yellow socks and pink shirt.
    Na koniec Hindus:
    - When come back home I hear the telephone green green, so I pink up the phone and say: Yellow!
    LoL
  • Kama

;))
  • Kama

szkoda tylko, ze hindusi swietnie mowia po angielsku:DDD
  • vvojtex

http://stars-in-black.pl/mpg.htm - obejrzyjcie sobie ten filmik z "Yodą" - nie jest zbyt ambitny ale... (roboty Rulezzz!); p
  • Anonim

yyyy JA TEŻ POPROSZE KONRAD O TE PYTANKA :)

e-mail: agniehaha@hotmail.com
| |

elitarny kierunek elitarnej uczelni; )

Akademia Leona Koźmińskiego

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)