FiB Akademia L. Koźmińskiego [447]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • kamila007

dzis sie dowiedzialam w dziekanacie ze szalanski w czwartek od 12 do 15 bedzie pprowadzil reperytorium. nie pamietam w jakiej sali ale wywiesilam kareczke na tablicy ogloszen przed starym dziekanatem
  • Kama

a na czym ma ono polegac?
    na tym ze poda przykladowe zadania czy ze mamy sie zglosic ze swoimi watpliwosciami?
  • Spiderschwein

sądze że i jedno i drugie :D
  • Anonim

3 godziny ?????????? nie za długo? Ja sie własnie teraz sam tego ucze i powoli wszystko łapie, więc nie wiem czy na to pójde ale pewnie sie zjawie bo i czemu nie
  • Paulina

no to ja mam propozycję: wszystkim obecnym na konsultacjach dać zaliczenie; P - ciekawe, co Szałański na to; -) coś czuję, że jemu ten pomysł się nie spodoba :P
  • Kama

niech da chociaz pare zadan ktore beda na ezgaminie albo podobne...
    tym razem nie moze przeciez oblac znowu 60ciu osob i dac zadan z kosmosu.
  • Anonim

ej to maja byc konsultacje w koncu czy taka forma zajec powtorzeniowych bo nie wiem czy na nie isc;p
  • Anonim

"reperytorium" - to chyba wszystko mówi, no ale widze że nie wszystkim
  • Spiderschwein

mówi się reperytorium czy repetytorium ??

chyba jednak repetytorium :D
  • Anonim

pytaj sie Kamili, to był cytat z jej postu, krótki cytat
  • Anonim

mowi nie mowi kondrad ale chcialam zaznaczyc ze u szalanskiego raz jest tak a raz inaczej wiec nie ma sie co denerwowac ze nie wszystkim daje to jednoznacznie do myslenia!
  • Kama

dziekuje Gosiu za poparcie;)

poza tym mowi sie 'repetytorium', a slowo 'reperytorium' a jakze- niewiele mi mowi.
    pozdrawiam:))))
  • Anonim

ach przepraszam i prosze o wybaczenie :P będzie po prostu wykład w pigułce poparty zadaniami. Czy aby teraz zabrzmiało to lepiej?
  • Anonim

Bardziej poetycko :-D
  • Spiderschwein

co to za zajebista laska siedzi w tej wannie :D
  • Anonim

Goofy! :P
  • Kama

hahaahaha
    kate moss.
    kij z nia, zdjecie piekne: super swiatlo, klimat i ta ksiazka to juz w ogole, ahahaa:)
  • Spiderschwein

super nogi
  • Spiderschwein

wiadomo która sala o tej 12.00 ?
| |

elitarny kierunek elitarnej uczelni; )

Akademia Leona Koźmińskiego

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)