-
kamila007
dzis sie dowiedzialam w dziekanacie ze szalanski w czwartek od 12 do 15 bedzie pprowadzil reperytorium. nie pamietam w jakiej sali ale wywiesilam kareczke na tablicy ogloszen przed starym dziekanatem -
Kama
a na czym ma ono polegac?
na tym ze poda przykladowe zadania czy ze mamy sie zglosic ze swoimi watpliwosciami? -
Spiderschwein
-
Anonim
3 godziny ?????????? nie za długo? Ja sie własnie teraz sam tego ucze i powoli wszystko łapie, więc nie wiem czy na to pójde ale pewnie sie zjawie bo i czemu nie -
-
Paulina
no to ja mam propozycję: wszystkim obecnym na konsultacjach dać zaliczenie; P - ciekawe, co Szałański na to; -) coś czuję, że jemu ten pomysł się nie spodoba :P -
Kama
niech da chociaz pare zadan ktore beda na ezgaminie albo podobne...
tym razem nie moze przeciez oblac znowu 60ciu osob i dac zadan z kosmosu. -
Anonim
ej to maja byc konsultacje w koncu czy taka forma zajec powtorzeniowych bo nie wiem czy na nie isc;p -
Anonim
"reperytorium" - to chyba wszystko mówi, no ale widze że nie wszystkim -
Spiderschwein
mówi się reperytorium czy repetytorium ??
chyba jednak repetytorium :D -
Anonim
-
Anonim
mowi nie mowi kondrad ale chcialam zaznaczyc ze u szalanskiego raz jest tak a raz inaczej wiec nie ma sie co denerwowac ze nie wszystkim daje to jednoznacznie do myslenia! -
Kama
dziekuje Gosiu za poparcie;)
poza tym mowi sie 'repetytorium', a slowo 'reperytorium' a jakze- niewiele mi mowi.
pozdrawiam:)))) -
Anonim
ach przepraszam i prosze o wybaczenie :P będzie po prostu wykład w pigułce poparty zadaniami. Czy aby teraz zabrzmiało to lepiej? -
Anonim
-
Spiderschwein
-
Anonim
-
Kama
hahaahaha
kate moss.
kij z nia, zdjecie piekne: super swiatlo, klimat i ta ksiazka to juz w ogole, ahahaa:) -
Spiderschwein
-
Spiderschwein