-
trib
Tak o filmie/knidze piszecie, a może ktoś ma ochotę na serio?
zapraszam ludzi z wawy do realizacji pomysłu; -] -
Moooniasty
-
trib
nu i dzisiaj robilismy z ziomem fajtklabik po procentach%-)
juz wytrzeźwialem, ale lalismy i alko i po mordach od 12 rano %-)
ło kurfo zgrozo gitna sprawa
mam ciutke oko podbite ale zejdzie zaraz%-) -
magister
a bylibyscie chetni do fot z takiego eventu??
raz juz cos takiego zrobilam. to byla bardzo lekka aluzja do filmu. skoro mowimy o FC na prawde, moge zrobic foty?
zdr! -
-
Moooniasty
No to całkiem intrygujące przedsięwzięcie mogłoby byc; ] Ostatnio na treningu fotograf z gazety lokalnej był.. nawet niezłe fotki powychodziły, ale krew się nie polała :d -
magister
nie chodzi o reportaz; /
http://republika.pl/urizen/obrazy/f...
i krew sie wcale lac nie musi... :)
pzdr -
trib
Mam już koło 4 chętnych osób :D
Lajer - myślę że nei byłoby problemu z dokumentacją naszej "zabawy", z tym że póki co musiałyby Cii wystarczyć walki 2 osób, bo reszta się dopiero klaruje; -)
Mooniasty - co trenujesz?:-> -
Moooniasty
tybalt, a bawie się od jakiegoś czasu w mma oparte na lutalivre.. W najbliższy weekend amatorskie zawody w wwa. Dość silna ekipa od nas będzie :) Niemniej bez względu na wyniki walk nie sądze, żebym się kwalifikował do fc wieczorną porą.. -
trib
No nie chcemy jakis ultra wymiataczy jeno w miare normalnych ludzi;-)
Ja kilka miechów na gwardii trenowalem BJJ plus kapke tajskiego ale słaby jestem raczej;)
Napisz gdzie będązawody to może wpadne bo mam dużo wolnego czasu:] -
WieW
ja krav mage tez pare niezlych miechów. właśnie jakybsmy zrobili sobie fight club to mogli byśmy tego nie przeżyć. w filmie byli sami chudzielcy pochłonięci codzienną pracą a w rzeczywistości tacy by się jako ostatni na to pisali -
trib
Toć zaznaczyłem że ja słabiak jestem:->
Waże 100 kilo ale jakies 30kg to czysty tłuszcz pozwalający mi przetrwać nawet najgorsze słowiańskie mrozy <yes>
:D -
Anonim
zapisz sie do Fun (przepraszam Fight) clubu Arki Gdynia, Lechi Gdańsk....aaa ty z warszawy no to Legii Warszawa czy czegostam nei znam się na piłce. w każdym razie będziesz miał prawdziwy fight club......
chciałbym też zauważyć, że ten film wysmiewał (szeroko rozumiane) tego typu ruchy, tj 'młodych gniewnych' wszelkiej maści; ] -
Anonim
mam taki komunikat do lajer:
if this is your first time in fight club - you've got to fight! -
Anonim
heh ja także założyłem cos takiego z kolegami już jakies x czasu temu
bardzo dobra sprawa gdyż stanowi to samą w sobie szkołe walki gdzie nie ma wrogów są tylko partnerzy do walki/treningu ale sądze że dorabianie do tego jakiejs ideologii to już przesada
fight club to dla mnie wspólnota sportowa daleka od chuliganki a nie bojówka anarchistyczna aczkolwiek jak ktos ma inne zdanie to ja nie mam nic przeciwko; ) -
trib
-
Sawko
no ale to powazny ma byc ten fc, czy jakies sparingi kolezenskie?? bo ja myslalem ze chodzi o taki na serio tzn ze nie wazne kto co trenuje bo tez chodzi o to zeby dostac po japie a nie tylko lac :)) zupelnie jak na filmie. krew, adrenalina i rozladowanie emocji!! to kto...? -
-
Gosia
-
Nadayamshi
-
Moooniasty
Enough nie widział.. aledziś na treningu mam sparingi :) Już przygotowałem zimne piwko i kawał mięcha w zamrażarce :p