- 1
- 2
-
Anonim
Odkąd odkryłam soundtrack nie mogę siedziec przy kompyterze bez "Who is Tyler Durden" i "What is Fight Club"... -
Anonim
-
Anonim
z ost najlepiej kojarze lekko popieprzony kawalek oasis, bodajze fucking in the bushes czy jakos tak:) -
pixies-"where is my mind" ale to juz klasyk
ewentalnie the dust brothers-Marla -
-
Anonim
dust brothers - swietny klimat. wlasnie sie skapnelam, ze gafe strzelilam w poprzednim poscie - oasis z "fucking in the bushes" to oczywiscie soundtrack ze "snatch". mam oba zgrane na jedna plyte, stad pomylka. swoja droga - oba genialne:) -
widze,ze tez fanka snatcha;] a mecz ostatniej szansy [film tych samych producentow]
-
Anonim
a jak to szlo w oryginale? bo z pl tytulu nie kojarze za bardzo (albo jakimis nazwiskami prosze rzucic aktorow czy cus:) ) -
-
Anonim
-
-
Anonim
-
kolosek
Mała tancereczko, skoro lubisz Guy'a Ritchie'go to czy widziałaś trailer do jego nowego filmu "revolver"? jeśli nie to rzuc sobie okiem
http://www.revolverthemovie.com/tra...
pozdrowienia serdeczne -
kolosek
-
Anonim
no zapowiada sie niezle:) fajna muzyka. tylko pewnie wejdzie u nas za pol roku... na razie czekam na nowego burtona:D -
-
rasz
jak tylko obejrzałem FC to chcialem mieć soundtrack do niego... gdy już mialem go w swoich łapkach to wielkim zdziwieniem było dla mnie to ze nie ma na nim "Where is My Mind" kilka razy nawet przesłuchałem całą płytę poszukując tego... :/ no ale dopiero po jakims czasie znalazłem Pixies
moim zdaniem genialnym kawałkiem jest "This is Your Life"... ma bardzo ciekawe przesłanie :)
do tego podobają mi się "Medula Oblongata" i "Finding the Bomb" oraz pewne fragmenty innych kawałków...
dust brothers (chemical brothers) rulezz :) -
over and out
podzielam twoj entuzjazm dla tej plyty i dla kawalka This is Your Life (kiedys go nawet sluchalem zapetlonego na muvo przez kilka dni :) pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo...), ale dust brothers to NIE chemical brothers... -
rasz
hm... mi sie wydaje ze przynajmniej cześć ekipy z Chemicali to Dust... graja podobna muzyke :) no i... nazwa :)
a... i gdzies widziałem zestawienie twórczosci Chemicali i był tam soundtrack z FC z dopiskiem ze wykonali to jako DB -
over and out
-
rasz
- 1
- 2