Fight Club [77]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Odkąd odkryłam soundtrack nie mogę siedziec przy kompyterze bez "Who is Tyler Durden" i "What is Fight Club"...
  • Anonim

Jest idealny jako całość :]
  • Anonim

z ost najlepiej kojarze lekko popieprzony kawalek oasis, bodajze fucking in the bushes czy jakos tak:)
  • !Ewuś!

pixies-"where is my mind" ale to juz klasyk
    ewentalnie the dust brothers-Marla
  • Anonim

dust brothers - swietny klimat. wlasnie sie skapnelam, ze gafe strzelilam w poprzednim poscie - oasis z "fucking in the bushes" to oczywiscie soundtrack ze "snatch". mam oba zgrane na jedna plyte, stad pomylka. swoja droga - oba genialne:)
  • !Ewuś!

widze,ze tez fanka snatcha;] a mecz ostatniej szansy [film tych samych producentow]
  • Anonim

a jak to szlo w oryginale? bo z pl tytulu nie kojarze za bardzo (albo jakimis nazwiskami prosze rzucic aktorow czy cus:) )
  • !Ewuś!

Mean Machine w oryginale, aktorow niestety nie znam
  • Anonim

to chyba nie mialam przyjemnosci... warto?
  • !Ewuś!

warto,dla humoru podobnego w snatchu hyhy turkish gora;]
  • Anonim

:)))
  • kolosek

Mała tancereczko, skoro lubisz Guy'a Ritchie'go to czy widziałaś trailer do jego nowego filmu "revolver"? jeśli nie to rzuc sobie okiem

http://www.revolverthemovie.com/tra...

pozdrowienia serdeczne
  • kolosek

cholera, zły link ci podałem.
    Oto lepszy :)

http://www.greenroom-press.com/clie...
  • Anonim

no zapowiada sie niezle:) fajna muzyka. tylko pewnie wejdzie u nas za pol roku... na razie czekam na nowego burtona:D
  • !Ewuś!

dobry film Guy;a "porachunki" polecam :)
  • rasz

jak tylko obejrzałem FC to chcialem mieć soundtrack do niego... gdy już mialem go w swoich łapkach to wielkim zdziwieniem było dla mnie to ze nie ma na nim "Where is My Mind" kilka razy nawet przesłuchałem całą płytę poszukując tego... :/ no ale dopiero po jakims czasie znalazłem Pixies
    moim zdaniem genialnym kawałkiem jest "This is Your Life"... ma bardzo ciekawe przesłanie :)
    do tego podobają mi się "Medula Oblongata" i "Finding the Bomb" oraz pewne fragmenty innych kawałków...
    dust brothers (chemical brothers) rulezz :)
  • over and out

podzielam twoj entuzjazm dla tej plyty i dla kawalka This is Your Life (kiedys go nawet sluchalem zapetlonego na muvo przez kilka dni :) pierwszy raz mi sie cos takiego zdarzylo...), ale dust brothers to NIE chemical brothers...
  • rasz

hm... mi sie wydaje ze przynajmniej cześć ekipy z Chemicali to Dust... graja podobna muzyke :) no i... nazwa :)
    a... i gdzies widziałem zestawienie twórczosci Chemicali i był tam soundtrack z FC z dopiskiem ze wykonali to jako DB
  • over and out

tez tak myslalem, dopoki nie przeczytalem:

http://grono.net/user/topic-show.js...
  • rasz

a doczytales do końca ten temat?? :>
  • 1
  • 2
| |

Grono dla fanów powieści Chucka Palahniuka, filmu Davida Finchera i okładania się pięściami po...

Miejsca grona (0)