-
Anonim
Moim ulubionym czarnym charakterem i jednoczesnie aktorem grajacym takie postacie jest Rutger Hauer jako Roy Batty w "Bladerunner" Ridley'a Scott'a. -
Adrian
A moim ta baba z Power Rangersów, cały film się modliłem żeby ich w końcu udupiła; ]
A tak serio to Agent Smith żeby daleko nie szukać. Ma w sobie coś niesamowitego. Hmm... Sporawo tych "czarnych" do których czuć sympatię, nieprawdaż ogóle? :D -
La Esmeralda
Gary Oldman jest etatowym czarnym charakterem, w których to rolach go wręcz ubóstwiam :>
Również Pacino spełnia się wspaniale w takich rolach... -
Anonim
-
-
Mrs Witchinson
Sean Bean w "The Island".
Prawie dorownuje urodzie i seksapilowi Sean'a Conner'ego...; ) -
Anonim
Gary Oldman jest etatowym czarnym charakterem, w których to rolach go wręcz ubóstwiam :>
Aha :)))
-
Chwilowo brak pomyslow
Taak Oldman jest znakomity w takich rolach, podobnie jak Ruther Hauer w Austostopowiczu czy w Blade Runner. Aż miło patrzeć! -
kaś.
Lucy Liu w "Kill Billu". I Clive Owen w "Closer" (tylko czy on był znowu takim czarnym charakterem? :) -
n.
Norton w "lęku pierwotnym" był niesamowity
oczywiście poza tym Pacino, De Niro, Fiennes <nie mówię tu bynajmniej o "HP":>, no i Malkovich -
Anonim
>kaś napisała:
>Lucy Liu w "Kill Billu". I Clive Owen w "Closer" (tylko czy
>on był znowu takim czarnym charakterem? :)
nie był -
Anonim
Anthony Hopkins - oczywisty przyklad filmu to hannibal ale dodalabym jeszcze jockera w batmanie -
absurd Ho-Ho
-
Anonim
-
La Esmeralda
Ach a mnie się jeszcze przypomniał mroczny dosyć charakter grany przez Joaquina Phoenixa w "Gladiatorze"... pomimo że byłam oczywiście całym sercem za kryształowym Maximusem, Kommodus przyciągał spojrzenia o wiele częściej; >
-
Anonim
-
Zak
nie wiem czy płk. Kurtz (Brando) to typowy czarny charakter ale faktycznie genialny.
moje typy:
De Niro - "Przylądek Strachu" (namber łan!)
Rutger Hauer - "Bladerunner"
Edward Norton - "Lęk Pierwotny"
Gary Oldman - "Leon" -
Piotrek
John Travolta- " Tajna broń" " Kod Dostępu" " Punisher" i " Bez Twarzy"
Denzel Washington- " Dzień Próby"
-
Kasia
Gary Oldman ("Leon zawodowiec"), Jack Nicholson "Batman", Ralph Fiennes ("Czerwony smok") -
Dorothy Cuckoo
-
Martina