Film [12750]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moim ulubionym czarnym charakterem i jednoczesnie aktorem grajacym takie postacie jest Rutger Hauer jako Roy Batty w "Bladerunner" Ridley'a Scott'a.
  • Adrian

A moim ta baba z Power Rangersów, cały film się modliłem żeby ich w końcu udupiła; ]

A tak serio to Agent Smith żeby daleko nie szukać. Ma w sobie coś niesamowitego. Hmm... Sporawo tych "czarnych" do których czuć sympatię, nieprawdaż ogóle? :D
  • La Esmeralda

Gary Oldman jest etatowym czarnym charakterem, w których to rolach go wręcz ubóstwiam :>
    Również Pacino spełnia się wspaniale w takich rolach...
  • Anonim

Deryl w "Kill Billu"
  • Mrs Witchinson

Sean Bean w "The Island".
    Prawie dorownuje urodzie i seksapilowi Sean'a Conner'ego...; )
  • Anonim

Gary Oldman jest etatowym czarnym charakterem, w których to rolach go wręcz ubóstwiam :>

Aha :)))

• Chwilowo brak pomyslow

Taak Oldman jest znakomity w takich rolach, podobnie jak Ruther Hauer w Austostopowiczu czy w Blade Runner. Aż miło patrzeć!
  • kaś.

Lucy Liu w "Kill Billu". I Clive Owen w "Closer" (tylko czy on był znowu takim czarnym charakterem? :)
  • n.

Norton w "lęku pierwotnym" był niesamowity
    oczywiście poza tym Pacino, De Niro, Fiennes <nie mówię tu bynajmniej o "HP":>, no i Malkovich
  • Anonim

>kaś napisała:
    >Lucy Liu w "Kill Billu". I Clive Owen w "Closer" (tylko czy
    >on był znowu takim czarnym charakterem? :)

nie był
  • Anonim

Anthony Hopkins - oczywisty przyklad filmu to hannibal ale dodalabym jeszcze jockera w batmanie
  • absurd Ho-Ho

malcovich (chyba zle napisalam;])
    z niebzezpiecznych zwiazkow
  • Anonim

Przypomniał mi się Brando w Dniu Apokalipsy.
    Ech.
  • La Esmeralda

Ach a mnie się jeszcze przypomniał mroczny dosyć charakter grany przez Joaquina Phoenixa w "Gladiatorze"... pomimo że byłam oczywiście całym sercem za kryształowym Maximusem, Kommodus przyciągał spojrzenia o wiele częściej; >
  • Anonim

Też tak uważam :)

• Zak

nie wiem czy płk. Kurtz (Brando) to typowy czarny charakter ale faktycznie genialny.

moje typy:
    De Niro - "Przylądek Strachu" (namber łan!)
    Rutger Hauer - "Bladerunner"
    Edward Norton - "Lęk Pierwotny"
    Gary Oldman - "Leon"
  • Piotrek

John Travolta- " Tajna broń" " Kod Dostępu" " Punisher" i " Bez Twarzy"
    Denzel Washington- " Dzień Próby"
  • Kasia

Gary Oldman ("Leon zawodowiec"), Jack Nicholson "Batman", Ralph Fiennes ("Czerwony smok")
  • Dorothy Cuckoo

m.in. willy wonka w karolku i fabryce czekolady.
  • Martina

pierwsza mysl - Jude Law w "Drodze do zatracenia".
| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)