Film [12750]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Grono.Net

Czy widzieliście ten film?Która wersja jest dla Was lepsza-z Brandonem Lee czy Markiem Dacascosem?
  • Anonim

znakomity film
    jako pierwszy oglądałam Kruk 3 - Zbawienie, później 1 i 2 częsc
    każda wersja jest dobra ale najwiekszy sentyment mam do 3 (chyba przez to ,ze była pierwsza)
  • Grono.Net

Rozumiem, ja mam sentyment do wersji Stairway to heaven z Dacascosem:)Najpierw widziałam serial, potem film
  • ɯ

ogladalam 2 i 3. 2 podobala sie, 3 tez, ale za trzecim razem juz sie nudzi.
  • Paaweeł

Mówią że Kruk1 był najlepszy, ale mi inne części też się podobały. Chyba druga najbardziej. Chyba ze względu na kolorystykę.
  • Playmaker :-)

Dziwia mnie wasze porównania Kruk z Lee to klasyka, film niemal kultowy, rowniez dlatego ze Brandon zginal na planie, kolejne czesci to slabe repliki...
  • Anonim

No no nie przesadzajmy...
    owszem The Crow jest klasyką właśnie przez Brandona i co do innych nie ma porównania, ale...
    City of Angels i Salvation też były całkiem udanymi filmami moim zdaniem
  • Henoch

Brandon był świetny. No i był pierwszy, ale Vincent Perez w wielu ujęciach był po prostu zwalający z nóg. Salvation było nieco słabsze, a może to Eric Mabius mi nie pasował do tej roli? No a Dacascosa bardzo lubię, więc i jego Kruka polubiłem.
  • Little Rock and Roll Queen

The Crow czesc 1 TYLKO!!! UKOCHANY FILM!

...reszta to tylko marna kopia która juz nie powinna istniec...
  • Anonim

mi sie podoba 1 i 3 ! 2 taka z deczka posrana a 4 to juz dno !
  • Piotrek

Najlepsza była jedynka i inne czesci były bardzo słabe i szkoda nawet porównywac je ze sobą...Brandon Lee i klimat czesc 1 na zawsze pozostaną w mej pamieci...
  • >>>szymenz<<<

jak wy w ogole mozecie dyskutowac która cześc jest lepsza...echhh tylko 1!!!! w pozostałych bardziej sie skupiają na tym zeby film był jak najbardizej..."kruczy" pomijając cała reszte do tego stopnia ze filmy robią się śmieszne, co nie znaczy ze nie ma w nich paru fajnych scen, ale I jest kultowa i juz, ścieżka dźwiękowa, to ze BrL zginął naprawdę, echhh no i komiks... a właśnie widział ktoś???
  • Komos

Widzieliście może już trailer do 4 części? Ja tak. Ten film to będzie jedna wielka porażka. Zatrudnili jakiś dziwnych aktorów (zaplecze Hollywood), wwalili całą akcję na wieś. Już z 5-cio minutowej zajawki widać, że film nie ma klimatu, a do tego razi bezsensem. Szkoda, że każdy film muszą teraz tak spieprzyć.
  • Little Rock and Roll Queen

Klimat byl tylko w 1...poza tym po tym co stalo sie na planie filmowym w 1 nie powinny powstawac nastepne czesci...
  • Anonim

jak dla mnie jedynym krukiem jest czesc 1 jest njabardziej klimatyczna
    reszta to tylko kiepskie kontynuacje ktore chcialy pociagnac sukces jedynki ale im nie wyszlo
    poza tym sama smierc Brendona Lee oplynela juz w taka legende ze film sie sam reklamuje
    kruk 1 rules
    najlepszy
  • Anonim

Moim zdaniem najlepsza jest 1 czesc- mroczna,klimatyczna,trzymajaca w napieciu, muzyka tez robi swoje szczegolnie kawalek Cure- Burn- moge go sluchac na okraglo....
  • tOMI

jedynka, jedynka i tylko jedynka, pozostałe to marne popłuczyny po dobrym filmie
  • Anonim

Jedynka była zdecydowanie najładniejsza zdjęciowo chociażby, takich smaczków wizualnych nie było w następnych częściach. A poza tym ile można. Przy czym o ile dwójka wydawała się być nawet stosunkowo spójna i nawiązująca do jedynki, to część trzecia powstała ni wuj nie wiem po co.
    No i ta ścieżka dźwiękowa. Mrah.
  • Anonim

ja widzialem 1 2 i 3 i moim zdaniem jedynka z B.Lee byla najlepsza, a 2 i 3 to juz takie gowno na sile... 4ka tak samo, ale 4ka to juz nawet nie film, to zenujaca porazka....
  • STAMiNA™

"Klimat" to słowo, które idealnie pasuje do tego filmu :>
  • 1
  • 2
| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)