- 1
- 2
-
Grono.Net
Czy widzieliście ten film?Która wersja jest dla Was lepsza-z Brandonem Lee czy Markiem Dacascosem? -
Anonim
znakomity film
jako pierwszy oglądałam Kruk 3 - Zbawienie, później 1 i 2 częsc
każda wersja jest dobra ale najwiekszy sentyment mam do 3 (chyba przez to ,ze była pierwsza) -
Grono.Net
Rozumiem, ja mam sentyment do wersji Stairway to heaven z Dacascosem:)Najpierw widziałam serial, potem film -
ɯ
ogladalam 2 i 3. 2 podobala sie, 3 tez, ale za trzecim razem juz sie nudzi. -
-
Paaweeł
Mówią że Kruk1 był najlepszy, ale mi inne części też się podobały. Chyba druga najbardziej. Chyba ze względu na kolorystykę. -
Playmaker :-)
Dziwia mnie wasze porównania Kruk z Lee to klasyka, film niemal kultowy, rowniez dlatego ze Brandon zginal na planie, kolejne czesci to slabe repliki... -
Anonim
No no nie przesadzajmy...
owszem The Crow jest klasyką właśnie przez Brandona i co do innych nie ma porównania, ale...
City of Angels i Salvation też były całkiem udanymi filmami moim zdaniem -
Henoch
Brandon był świetny. No i był pierwszy, ale Vincent Perez w wielu ujęciach był po prostu zwalający z nóg. Salvation było nieco słabsze, a może to Eric Mabius mi nie pasował do tej roli? No a Dacascosa bardzo lubię, więc i jego Kruka polubiłem. -
Little Rock and Roll Queen
The Crow czesc 1 TYLKO!!! UKOCHANY FILM!
...reszta to tylko marna kopia która juz nie powinna istniec... -
Anonim
-
Piotrek
Najlepsza była jedynka i inne czesci były bardzo słabe i szkoda nawet porównywac je ze sobą...Brandon Lee i klimat czesc 1 na zawsze pozostaną w mej pamieci... -
>>>szymenz<<<
jak wy w ogole mozecie dyskutowac która cześc jest lepsza...echhh tylko 1!!!! w pozostałych bardziej sie skupiają na tym zeby film był jak najbardizej..."kruczy" pomijając cała reszte do tego stopnia ze filmy robią się śmieszne, co nie znaczy ze nie ma w nich paru fajnych scen, ale I jest kultowa i juz, ścieżka dźwiękowa, to ze BrL zginął naprawdę, echhh no i komiks... a właśnie widział ktoś??? -
Komos
Widzieliście może już trailer do 4 części? Ja tak. Ten film to będzie jedna wielka porażka. Zatrudnili jakiś dziwnych aktorów (zaplecze Hollywood), wwalili całą akcję na wieś. Już z 5-cio minutowej zajawki widać, że film nie ma klimatu, a do tego razi bezsensem. Szkoda, że każdy film muszą teraz tak spieprzyć. -
Little Rock and Roll Queen
Klimat byl tylko w 1...poza tym po tym co stalo sie na planie filmowym w 1 nie powinny powstawac nastepne czesci... -
Anonim
jak dla mnie jedynym krukiem jest czesc 1 jest njabardziej klimatyczna
reszta to tylko kiepskie kontynuacje ktore chcialy pociagnac sukces jedynki ale im nie wyszlo
poza tym sama smierc Brendona Lee oplynela juz w taka legende ze film sie sam reklamuje
kruk 1 rules
najlepszy -
Anonim
Moim zdaniem najlepsza jest 1 czesc- mroczna,klimatyczna,trzymajaca w napieciu, muzyka tez robi swoje szczegolnie kawalek Cure- Burn- moge go sluchac na okraglo.... -
tOMI
jedynka, jedynka i tylko jedynka, pozostałe to marne popłuczyny po dobrym filmie -
Anonim
Jedynka była zdecydowanie najładniejsza zdjęciowo chociażby, takich smaczków wizualnych nie było w następnych częściach. A poza tym ile można. Przy czym o ile dwójka wydawała się być nawet stosunkowo spójna i nawiązująca do jedynki, to część trzecia powstała ni wuj nie wiem po co.
No i ta ścieżka dźwiękowa. Mrah. -
Anonim
ja widzialem 1 2 i 3 i moim zdaniem jedynka z B.Lee byla najlepsza, a 2 i 3 to juz takie gowno na sile... 4ka tak samo, ale 4ka to juz nawet nie film, to zenujaca porazka.... -
- 1
- 2