-
Anonim
-
barwinka
Bardzo podoba mi się muzyka z "Gladiatora" (mam nawet płytkę którą czasami słucham :D )
Oczywiście nie obejdzie się bez "Grease"
Muzyka z trylogii "Gwiezdnych Wojen"
A poza tym jest bardzo dużo filmów, gdzie była bardzo fajna muzyka :D -
Grono.Net
-
sobolek
-
-
barwinka
-
sobolek
-
Flamebo
-
Ruaa
No jak to jaka...
"Hours"
"Pulp Fiction"
"Amelia"
"Requiem for a dream":D
i kawałek kończący "The Wicker Park"
[Coldplay:)]
-
¡Ole!
"pulp fiction"
"garden state"
"love actually"
"closer"
oraz piosenka przewijająca się przez cały film "untamned heart"
-
Ruaa
garden state... cholera, skąd ja znam ten tytuł... a w Polsce to jak to tłumaczone było...?:) -
Anonim
-
ola
amelia
man on fire
cruel intensions
black hawk down
kill bill 1&2
moulin rouge
dirty dancing
before sunrise/sunset
wiedźmin
pirates of the carribean
braveheart -
ola
-
zofia
2046, rodzina tannenbaums, Triplettes de bellevile, lubie tez skladanke do love actually. -
Kasia Roisin/ Hairy Trees
-
Anonim
-
melubrium
A wiec, Ruaa, na polski to bylo "POWROT do Garden State", co nie jest najgorszym tlumaczeniem, bo nie rozni sie prawie od oryginalu, a tych co nie znaja angielskiego nie przeraza, ze to na przyklad nazwa jakiejs sekty masowych samobojcow albo cos. Swietny film swoja droga!
I muzyka tez fajna i klimatyczna - dobrze dobrana. -
melubrium
Ale i tak uwazam ze muzyka do Blow jest rewelacyjna! Slyszal ktos? Oddaje atmosfere lat 60tych i 70tych - a w tych czasach rozgrywa sie akcja filmu, i podoba mi sie to, ze te kawalki nie brzmia tandetnie, daja pozytywnego kopa, wprowadzaj w rozne nastroje i oddaja ducha filmu. -
Anonim
Zwłaszcza Such Great Hights... Ja uwielbiam muzę z The Commitments, City of Angels i ostatnio słucham z Sahary- rewelacyjna... -
Anonim