- 1
- 2
-
gowno.net
-
saygon
niezly nie zly potem jeszcze widzial itacto//tego samego rezysera// ale juz gorszy ale memento niezle. -
Anonim
-
Anonim
Ej, ale "Intacto" to hiszpański film i jest to totalnie nie film Christophera Nolana :)
Polecam stronę imdb.com - tam są opisane wszystkie filmy świata:) -
-
Kasia Roisin/ Hairy Trees
rewelacja - fantastyczny pomysł, wręcz genialny:) kto z nas nie chciał by sterować tak swoim życie, wybierać zdarzenia ... -
Joanna
-
Anonim
Lubię pomeiszanie czasowe
Tutaj to pomieszanie dość uporządkowane było
Ale znam ludzi, co nie potrafili się w tym połapać hehe -
lelek
wlasnie dzisiaj obejkrzalem go drugi raz po dosc dlugiej przerwie...i ponownie zrobil na mnie niezle wrazenie
mistrzowski scenariusz; )
pozdrawiam -
Grono.Net
-
Anonim
Czemu, LW, uważasz, że kiepska gra aktorska? Nie kwestionuję Twojego zdania, po prostu z ciekawości pytam:) -
libertyn
B. sympatyczne odczucia ja miałem...Inteligentny, co ostatnio się zdarza 3 razy w roku... -
Anonim
-
Grono.Net
Szeldon: nie wiem jakiej spodziewasz sie odpowiedzi. moge Ci udzielic tylko takiej, ze bohater nie byl dla mnie autentyczny, a momentami wrecz drewniany. -
₪ AminA ₪
Widziałam filmik. Oby więcej takich. Klimat utrzymany równomiernie do końca. -
Cbass
widzialem. niezly, ale lepszy jest "pajak" cronnenberga. Jak memnto wam sie podobalo to pajak was poprostu rozwali emocjonalnie!! -
Anonim
-
psychedryna
-
Quba
-
Cbass
oglądałem wczoraj znowu Pająka.. nie no mistrz. ten film trzeba zobaczyć, lepszy od Memento. -
Grono.Net
- 1
- 2