Film [12750]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • gowno.net

widzial ktos ten film? jak wrazenia? jak dla mnie kozak. PEACE
  • saygon

niezly nie zly potem jeszcze widzial itacto//tego samego rezysera// ale juz gorszy ale memento niezle.
  • Anonim

Widziałam
  • Anonim

Ej, ale "Intacto" to hiszpański film i jest to totalnie nie film Christophera Nolana :)

Polecam stronę imdb.com - tam są opisane wszystkie filmy świata:)
  • Kasia Roisin/ Hairy Trees

rewelacja - fantastyczny pomysł, wręcz genialny:) kto z nas nie chciał by sterować tak swoim życie, wybierać zdarzenia ...
  • Joanna

zakręcony i ciekawy. podobał mi się. było w nim coś...
  • Anonim

Lubię pomeiszanie czasowe
    Tutaj to pomieszanie dość uporządkowane było
    Ale znam ludzi, co nie potrafili się w tym połapać hehe
  • lelek

wlasnie dzisiaj obejkrzalem go drugi raz po dosc dlugiej przerwie...i ponownie zrobil na mnie niezle wrazenie
    mistrzowski scenariusz; )
    pozdrawiam
  • Grono.Net

kiepska gra aktorska. fajny pomysł na film.
  • Anonim

Czemu, LW, uważasz, że kiepska gra aktorska? Nie kwestionuję Twojego zdania, po prostu z ciekawości pytam:)
  • libertyn

B. sympatyczne odczucia ja miałem...Inteligentny, co ostatnio się zdarza 3 razy w roku...
  • Anonim

podpisuje sie pod lw :) fajny pomysl. kiepska gra
  • Grono.Net

Szeldon: nie wiem jakiej spodziewasz sie odpowiedzi. moge Ci udzielic tylko takiej, ze bohater nie byl dla mnie autentyczny, a momentami wrecz drewniany.
  • ₪ AminA ₪

Widziałam filmik. Oby więcej takich. Klimat utrzymany równomiernie do końca.
  • Cbass

widzialem. niezly, ale lepszy jest "pajak" cronnenberga. Jak memnto wam sie podobalo to pajak was poprostu rozwali emocjonalnie!!
  • Anonim

fajny fajny:] ah ta zabawa z czasem;)
  • psychedryna

widziałem i mi się podobał
  • Quba

Jeden z moich ulubionych filmów, fajnie zakręcony; )
  • Cbass

oglądałem wczoraj znowu Pająka.. nie no mistrz. ten film trzeba zobaczyć, lepszy od Memento.
  • Grono.Net

film jest bardzo wkręcający, polecam
  • 1
  • 2
| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)