-
Wiktoria
Gdzie najbardziej lubicie oglądać filmy? W domu przed telewizorkiem , w kinie czy u znajomych? A może w innych miejscach? -
Anonim
-
Coś niebywałego...
Na dobrą sprawę jest mi to obojętne. Ale chyba jednak w kinie, ta magia, format, nagłośnienie. Są takie filmy, które jednak wolę oglądać w domu. -
Wełniak
-
-
Anonim
W kinie jest najlepiej...chociaż tam nie można palic;)
A z braku laku w domu.Zawsze można cofnąć,zatrzymać żeby się czemuś dokładniej przyjżeć.Każde miejsce ma swoje plusy i minusy -
Wełniak
w mojej mieścinie można palić :) ale za to kino jest na słabym poziomie, bardzo słabym :(dlatego wybieram wawe :] -
Wiktoria
w sumie jak mam ochotę to idę do kina , ale jak mi się niechce ruszać dupy to oglądam w domu na DVD , ale chyba wolę kino; ) Ma swój klimat -
Pat
W sumie zależy jaki film. Ale tak ogólnie to wolę w domowych zaciszu, chociaż raz na jakiś czas do kina też przejść się mogę. -
Wiktoria
-
Coś niebywałego...
Ależ ja żałuje, że nie można palić w kinach warszawskich. A może jest jakieś, w którym można? Słyszałem, że podobno w salach Platinium można. -
Pat
Właśnie. Ja pamiętam, ze kilka razy zdarzyło mi się płakać na filmie i głupio mi, jak ktoś to zauważy (bo ja strasznie wrażliwa jestem :P).
Pamiętam do dzisiaj, że w wieku koło 4-5 lat płakałam na "Królu Lwie". Teraz wydaje mi się to trochę... śmieszne? -
Wiktoria
-
Anonim
-
malvi frank
w kinotece.. bo mam karte i tanie bilety&:) hehe.. ale tak naprawde to muranow.. bo poprostu tak juz jest.. bp np.. na muranowie jest:) i przemila obsluga:) -
malvi frank
jejku.. przedchila przeczytalam wasze wypowiedzi... no i dramat.. " NIE LUBIE PLAKAC W KINIE"... o co wogole chodzi?? to chyba wogole moze byc calkiem nowy topik.. o reakcjach zachowawczych i nie w kinie.!:) bo ja jak sie czyms wzrusze to placze, a jak cos jest smieszne to sie smieje... a tej gulki w gardle to poprostu nie znosze.. bo sie dusze.. i chyba lepiej sie poplakac niz siedziec z gulą w gardle :)) -
Coś niebywałego...
Co do cen w Platinium to prawda, wysoko sobie cenią komfort widza. Ja kiedyś był w tej gorszej sali, takie lotnicze fotele tam są. Ile miejsca na nogi, jakie odstępy od innych. Super, ale chyba w drugiej można i palić i zamawiać sobie jedzonko i picie. -
Anonim
no to już lekka przesada.nie przepadam za jedzeniem i oglądaniem bo koniec końców na żadnej z czynności sie nie można skupic i wychodzi z tego niewiadomoco -
Wełniak
to tak jak pójdziesz do kina z dziewczyną, nie widziałeś filmu a i tak jesteś zadowolony :D -
Coś niebywałego...
A ja tylko stwierdziłem, że tam jest taka możliwość. Było to raczej przypuszczenie. -
Anonim