-
He Mele No Lilo
Ja na "Matrix'ie Reaktywacji"... Dlatego na Rewolucje już nie poszedłem. Po co marnowac pieniądze... W domku można pospac... -
agatka.
ja bylam na rewolucji. nie masz czego zalowac :| moim zdaniem reaktywacja byla najlepsza a prawie zasnelam na rewolucji wiec ty bys pewnie umarl; ] -
Anonim
-
Grono.Net
poszedłem z koleżankami na "Stewarta Malutkiego 2". zasnąłem na reklamach, obudziłem się na napisach końcowych. niestety.. -
-
mb
Ja na Quo Vadis (kazałam się obudzić na scenę z lwami) i na Skye Capitanie Świat jutra :) -
Misael
Na Oldboy'u i bardzo tego żałuję, bo z tego co czytam to niezły film był 8) Ale przynajmniej się nauczyłem, że nie chodzi się po piwie do kina na 23 :-) -
Anonim
-
BeachBoy
-
L.B.
hehehe... " Władca pierscieni" cz.1 Wyciągnieta przez kumpli... godzine grałam na Noki'owskim węzyku... pozniej spanie wzieło góre; P -
Anonim
Na Moulin Rouge, ale było szybkie przebudzenie i wyłączenie kompa, bo już nie chciałem tego filmu ciągnąć. Nuuuuuuuuuudaa... -
Anonim
-
Anonim
na 'Iwanie Groznym',szanuje klasyke kina,ale tego nie moglam przebolec; ) -
})i({ G })i({
bez kitu po 15 minutach na "Blairwitch project" razem z 4 innymi kumpelami (nie wiem jak to sie posze) -
magda'lena.
ja ostatnio na "Autostopem przez Galaktykę"...;| ...ludzie wszytko tylko nie ten film!!! Błagam... taka zamułka, że głowa mała <ściana>...:|:|:|;|:|:|:| -
Anonim
-
mb
-
Asieńka
Kiedys zasnelam na "Queen of the Damned" (Krolowa POtepionych)... tylko nie wiem czy to bylo dlatego ze film byl kiepski, czy dlatego ze razem z moimi ludzmi bylismy po dłuuuugiiim wieczorze z sangrią w roli gospodarza; -) -
Grono.Net
-
sta-fraszka
-
Anonim