Film [12750]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • He Mele No Lilo

Ja na "Matrix'ie Reaktywacji"... Dlatego na Rewolucje już nie poszedłem. Po co marnowac pieniądze... W domku można pospac...
  • agatka.

ja bylam na rewolucji. nie masz czego zalowac :| moim zdaniem reaktywacja byla najlepsza a prawie zasnelam na rewolucji wiec ty bys pewnie umarl; ]
  • Anonim

"Mysz, ktora ryknela"; )
  • Grono.Net

poszedłem z koleżankami na "Stewarta Malutkiego 2". zasnąłem na reklamach, obudziłem się na napisach końcowych. niestety..
  • mb

Ja na Quo Vadis (kazałam się obudzić na scenę z lwami) i na Skye Capitanie Świat jutra :)
  • Misael

Na Oldboy'u i bardzo tego żałuję, bo z tego co czytam to niezły film był 8) Ale przynajmniej się nauczyłem, że nie chodzi się po piwie do kina na 23 :-)
  • Anonim

krolestwo niebieskie:]
  • BeachBoy

na matrixie rewolucji
  • L.B.

hehehe... " Władca pierscieni" cz.1 Wyciągnieta przez kumpli... godzine grałam na Noki'owskim węzyku... pozniej spanie wzieło góre; P
  • Anonim

Na Moulin Rouge, ale było szybkie przebudzenie i wyłączenie kompa, bo już nie chciałem tego filmu ciągnąć. Nuuuuuuuuuudaa...
  • Anonim

na "8. mili" :p
  • Anonim

na 'Iwanie Groznym',szanuje klasyke kina,ale tego nie moglam przebolec; )
  • })i({ G })i({

bez kitu po 15 minutach na "Blairwitch project" razem z 4 innymi kumpelami (nie wiem jak to sie posze)
  • magda'lena.

ja ostatnio na "Autostopem przez Galaktykę"...;| ...ludzie wszytko tylko nie ten film!!! Błagam... taka zamułka, że głowa mała <ściana>...:|:|:|;|:|:|:|
  • Anonim

Już sam tytuł jest niezły :p
  • mb

Autostopem przez Galaktyke to taki sobie średnio fajny filmik.
  • Asieńka

Kiedys zasnelam na "Queen of the Damned" (Krolowa POtepionych)... tylko nie wiem czy to bylo dlatego ze film byl kiepski, czy dlatego ze razem z moimi ludzmi bylismy po dłuuuugiiim wieczorze z sangrią w roli gospodarza; -)
  • Grono.Net

...był taki film...nuda totalna... "W poniedziałek rano"
  • sta-fraszka

Na Titanicu
  • Anonim

zasnalem na "inni". rownie marny.