-
karniak
byłem dzisiaj w kinie. przegadana, momentami potwornie nużąca historia... co prawda trzeba przyznać, że film jest zagrany naprawdę rewelacyjnie (chyba życiowa rola Oldmana, pewnie już typują go do oscarów), nieźle nakręcony i ma niezły ost. na fw oceniłem film 5/10.. wiem, że na pewno wrócę do niego, ale tym razem w domowym zaciszu..
nie wiem, może to dlatego, że siedziałem zajmując ostatnie miejsce w czwartym rzędzie w sali przepełnionej ludźmi wpierdalającymi popcorn, nachosy etc.. czyżbym robił się aspołeczny?; >
dodam jeszcze, że czekałem w kolejce po bilety blisko pół godziny... nigdy więcej nie pójdę do multipleksu w weekend... -
Parapet
>karniak napisał
>nie wiem, może to dlatego, że siedziałem zajmując
>ostatnie miejsce w czwartym rzędzie w sali przepełnionej
>ludźmi wpierdalającymi popcorn, nachosy etc.. czyżbym
>robił się aspołeczny?; >
>
nie, to najzupełniej normalne :)
>dodam jeszcze, że czekałem w kolejce po bilety blisko
>pół godziny... nigdy więcej nie pójdę do multipleksu w
>weekend...
ostatni raz byłam w multipleksie na Czarnym Łabędziu (nie licząc wffu ale to co innego), czyli prawie rok temu i przysięgłam sobie że więcej nie pójdę. siedzenie w pobliżu bandy chichoczących krejzolek podających sobie popkorn przez niemal całą długość rzędu jednak utrudnia odbiór każdego filmu. choć ostatnio i w studyjnych nie mam szczęścia do sąsiadów, damn :/
a o Szpiegu słyszałam już dużo ekstatycznych opinii ale to od ludzi którzy jednocześnie piali nad Listami do M. więc jakoś za bardzo się nie nastawiam. pewnie kiedyś zobaczę w Canal+ albo Superkinie TVN :> -
Też miałem atakować to w kinie ale doszedłem do wniosku, że może być nudnie :>
Życiowa rola Garego Oldmana? Lepsza niż rola w jaką wcielił się będąc Normanem Stansfieldem? :| -
karniak
>Parapet napisała:
>ostatni raz byłam w multipleksie na Czarnym Łabędziu (nie
>licząc wffu ale to co innego), czyli prawie rok temu i
>przysięgłam sobie że więcej nie pójdę. siedzenie w
>pobliżu bandy chichoczących krejzolek podających sobie
>popkorn przez niemal całą długość rzędu jednak
>utrudnia odbiór każdego filmu.
nie no, ja głównie chodzę do multipleksów (zazwyczaj przy tak zwanej okazji) i rzadko trafiam na takie krejzolki... na szczęście.. :>
>STAMiNA™ napisał
>Też miałem atakować to w kinie ale doszedłem do wniosku,
>że może być nudnie :>
Słusznie. :D
>Życiowa rola Garego Oldmana? Lepsza niż rola w jaką
>wcielił się będąc Normanem Stansfieldem? :|
ano... bardzo ciężko mi porównywać te role, bo są zupełnie inne, więc stawiam je na równi.. swoją drogą Oldman jest świetnym aktorem. :> -
-
>karniak napisał
>nie wiem, może to dlatego, że siedziałem zajmując
>ostatnie miejsce w czwartym rzędzie w sali przepełnionej
>ludźmi wpierdalającymi popcorn, nachosy etc.. czyżbym
>robił się aspołeczny?; >
możemy sobie podać dłonie; > -
Rysio
-
Anonim
A oglądał ktoś serial z 79 roku? http://www.imdb.com/title/tt0080297...
Ja po seansie powiedziałam, że wolałabym, żeby film trwał właśnie z 4-6 godzin.;D -
Anonim
Warto iść czy nie? Bo się zastanawiam na co sie wybrać po (albo przed) W ciemności. -
-
-
Anonim
>STAMiNA™ napisał
> http://release.com.pl/2012/01/06/ti...
W dupe se to wsadź, moja dziewczyna mówi że byłaby zainteresowana pójściem na to do kina ale ja mam się zorientować czy warto. -
Anonim
-
>Iselor napisał
>>STAMiNA™ napisał
>> http://release.com.pl/2012/01/06/ti...
>
>W dupe se to wsadź, moja dziewczyna mówi że byłaby
>zainteresowana pójściem na to do kina ale ja mam się
>zorientować czy warto.
Ty masz dziewczynę? :|
A Iselorku nie spinaj się bo wyłapiesz... -
Anonim
>STAMiNA™ napisał
>>Iselor napisał
>>>STAMiNA™ napisał
>>> http://release.com.pl/2012/01/06/ti...
>>
>>W dupe se to wsadź, moja dziewczyna mówi że byłaby
>>zainteresowana pójściem na to do kina ale ja mam się
>>zorientować czy warto.
>
>Ty masz dziewczynę? :|
>
Gejem nie jestem, więc nie będę twoim chłopakiem.
-
-
Anonim
Tak to się odzywaj do swojego starego. Nie znasz mnie osobiście więc wypierdalaj i się nie odzywaj do mnie skoro tylko takie wymiociny potrafisz z siebie wydalić jak te prymitywne teksty. -
-
Anonim
>STAMiNA™ napisał
>Zmień pizdeuszu grono bo mnie mdli...
I po chuj się odzywasz do mnie? Nie ja zacząłem tą przepychankę słowną więc kończ waść - wstydu oszczędź. -
Sam żeś wyjechał tekstem jak nastoletni zjeb więc co ty do mnie rozmawiasz nawiedzony człowieku co z miasta Łodzi pochodzi?
-
Anonim
>STAMiNA™ napisał
>Sam żeś wyjechał tekstem jak nastoletni zjeb więc co ty
>do mnie rozmawiasz nawiedzony człowieku co z miasta Łodzi
>pochodzi?
Ja pierdziele, bo ty żeś jebnął pytanie jak łysy grzywką o kant kuli o dziewczyne, dajesz mi jakieś pierdzielone linki kiedy każdy dobrze wie że mam w dupie piractwo, zwłaszcza filmów które mam ochotę zobaczyc w kinie. Jesteś pijany czy jak bo zwykle mniej pieprzysz.