- 1
- 2
-
Rozpierdala mnie, że film stał się kultowy zanim wszedł do kin. -_-
Pierwszy numer z soundtracka: http://www.youtube.com/watch?v=ljbB...
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=1KBP...
Czym się tak ludzie jarają? Fincher przez ostatnie kilka lat się nie popisał...
Torrent: ████ ██████ ██████████ ██.██████ (wpis ocenzurowano) -
Ksiawcik
No wiesz... bestsellerowa książka, znakomita (moim zdaniem tylko solidna) skandynawska ekranizacja, a teraz zabierający się za to na nowo zdolny, popularny i nagradzany reżyser. Tym się ludzie jarają. Bo teoretycznie czego chcieć więcej; )
Co do tendencji spadkowej Finchera: dla mnie tylko "Siedem" jest arcydziełem. Pozostałe filmy plasują się na dość równym poziomie, jeśli pominiemy "Ciekawy przypadek...", który w ogóle do tej filmografii nie pasuje. -
Siedem to w ogóle szczytowe osiągnięcie we współczesnej kinematografii. :>
Lubie tą pretensjonalną wypowiedź Filmwebowców i sam jej użyję: "Fincher skończył się na Azylu"; ) -
Anonim
Widzę, że Fincher znowu (tak samo jak w "The Social Network") postawił na Trenta Reznora i Atticusa Rossa... -
-
bapsi
>STAMiNA™ napisał
>Siedem to w ogóle szczytowe osiągnięcie we
>współczesnej kinematografii. :>
lodu na rozgrzany czerep dajcie,lodu dajcie :>...
>
>Lubie tą pretensjonalną wypowiedź Filmwebowców i sam jej
>użyję: "Fincher skończył się na Azylu"; )
"azyl" jest niezly. jodie to pociagnela...
-
bapsi
>Anonim napisała:
>Widzę, że Fincher znowu (tak samo jak w "The Social
>Network") postawił na Trenta Reznora i Atticusa Rossa...
co sie dziwic. muzyka to najwiekszy plus "sn"...
-
Anonim
>bapsi napisał
>>Lubie tą pretensjonalną wypowiedź Filmwebowców i sam
>jej
>>użyję: "Fincher skończył się na Azylu"; )
>
>"azyl" jest niezly. jodie to pociagnela...
>
>
<offtop>
Jodie nie ciągnie; D
</offtop> -
bapsi
>Anonim napisała:
>>bapsi napisał
>>>Lubie tą pretensjonalną wypowiedź Filmwebowców i sam
>>jej
>>>użyję: "Fincher skończył się na Azylu"; )
>>
>>"azyl" jest niezly. jodie to pociagnela...
>>
>>
>
><offtop>
>Jodie nie ciągnie; D
></offtop>
a w "taksowkarzu"?! :>... -
Cobretti
Film dobry. Przede wszystkim mega klimat prawie taki jak w "autorze widmo". Nie będe ukrywał że Fincher'a bardzo cenię za przede wszystkim "Siedem","Grę" i "Fight Club" toteż bardzo ciekawiłp mnie co pokaże tym razem. A pokazał naprawdę wiele dobrego. Po pierwsze primo dwie genialne role Craiga i Mary. Wspomniany wczesniej mroczny skandynawski klimat. Dźwięk i muzyka dopełniają całości.
Trudno w ostatnich czasach o dobry thriller tak wiec moja ocena to 9/10. -
karniak
>bapsi napisał
>>Anonim napisała:
>><offtop>
>>Jodie nie ciągnie; D
>></offtop>
>
>a w "taksowkarzu"?! :>...
PADŁEM! :D
-
Litości 1h10min. na liczniku i padł tryb FF.
Film jest zajebiście nieciekawy i niepotrzebnie rozwleczony.
3/10
Panu Fincherowi już definitywnie podziękujemy :> -
karniak
wytrzymałeś godzinę, TO JUŻ NAPRAWDĘ JEST COŚ! ciekawe czy coś ci się jeszcze w życiu spodoba :>... -
karniak
ja się aż boję ten film oglądać.. czytałem gdzieś, że podobno strasznie "zamerykanizowali" tę historię (tzn. w ogóle nie oddaje klimatu świetnej imo książki); w sumie można się było tego spodziewać.. -
>karniak napisał
>wytrzymałeś godzinę, TO JUŻ NAPRAWDĘ JEST COŚ! ciekawe
>czy coś ci się jeszcze w życiu spodoba :>...
Drogi Igorze. Podoba mi się mnóstwo rzeczy. Masz mnie na Facebooku to dobrze wiesz ile rzeczy naklikałem "Lubię to!" --> 545 :> i będzie więcej hehe
Film mnie po prostu nie zainteresował. Leżałem na łóżku, pogaszone światła odpowiednia atmosfera i czekam jak zacznie się dziać coś ciekawego a tu nic więc sorry Winetou ale ja wyłączam taki film ewentualnie przewijam do końca.
Nazywanie tego filmu kultowym świadczy tylko i wyłącznie o braku fundamentalnego smaku. -
Jailer.
-
:|
Jak coś jest zajebiste to chcę aby to trwało możliwie najdłużej -_- -
Jailer.
Nie zgodzę się. Film za długi nudzi, a przynajmniej powoduje zdrętwienie d*py od siedzenia, choćby nie wiem jak był dobry. :]
Takie moje zdanie. -
To nie możesz się wygodnie położyć? Ja często zaczynam oglądanie filmu na leżąco i tak kończe hehe
-
mała mi
Dopiero wczoraj to oglądałam. Przekombinowany, mógł trwać 20 min krócej. Dla mnie się kupy nie trzyma ta całość i tyle. No i wcale nie byłam zaskoczona na koniec, a tego nie lubię.. Rooney Mara - raczej Oscara nie dostanie, ale ta rola bardzo pomoże jej w karierze, bo mając ładną buzię, zwykle dostaje się tylko "ładne" role. -
- 1
- 2