Film [12750]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • mała mi

Sam Pan i Władca mnie powitał, aż miło się robi:P Pełna kultura na tym gronie
  • bapsi

marcinie,rybka nie czai facetow. maniery spokojnie mozesz schowac do kieszeni...
  • mała mi

Brawo. Wejście na mój profil wymaga sporych umiejętności, jestem pod wrażeniem. Nie znasz, nie oceniaj - taka prosta zasada jest. Szczególnie, gdy poruszamy się w dość zdradliwym wirtualnym świecie.

Koniec offtopu.
  • karniak

myślę, że to był żart; nie musisz być taka śmiertelnie poważna.; )
  • bapsi

>mała mi napisała:
    >Brawo. Wejście na mój profil wymaga sporych
    >umiejętności, jestem pod wrażeniem.

czuje sie doceniony! dziekuje :>...

Nie znasz, nie
    >oceniaj - taka prosta zasada jest.

a gdzie widzisz w moim poscie jakiekolwiek wartosciowanie?!...

Szczególnie, gdy
    >poruszamy się w dość zdradliwym wirtualnym świecie.

'zdradliwym'?! - gosh. swiat wirtualny jest rownie 'zdradliwy' jak zjawisko stroboskopowe. wystarczy wiedziec jak sie w tym swiecie poruszac. nic wyjatkowego w 'wirtualu' nie dostrzegam...

• Anonim

Napisz chociaż, że żartowałeś. Bo inaczej to faktycznie wyjdziesz na naiwniaka.:P
  • mała mi

Zdanie: "rybka nie czai facetów" - tego nie wiesz. W sumie nic nie wiesz. Może tak naprawdę jestem grubym, śmierdzącym zgredem drapiącym się właśnie po jajkach,który wyrywa sobie niewinne dziewoje. A te fotki na profilu to zdjęcia sąsiadki. Tak samo jak tabuny mądral jeżdżących po wszystkich i wszystkim w necie, na żywo nie wydusiliby z siebie porządnej riposty.

Wybacz, jeśli źle odebrałam to co napisałeś, bo rozumiem, że to miał żart być. Bywam agresywna.
  • STIG_HELMER

>Może tak naprawdę jestem grubym, śmierdzącym zgredem drapiącym się właśnie po jajkach,który ?wyrywa sobie niewinne dziewoje

Proszę się pode mnie nie podszywać.
  • bapsi

>mała mi napisała:
    >Zdanie: "rybka nie czai facetów" - tego nie wiesz. W sumie
    >nic nie wiesz. Może tak naprawdę jestem grubym,
    >śmierdzącym zgredem drapiącym się właśnie po
    >jajkach,który wyrywa sobie niewinne dziewoje. A te fotki na
    >profilu to zdjęcia sąsiadki. Tak samo jak tabuny mądral
    >jeżdżących po wszystkich i wszystkim w necie, na żywo
    >nie wydusiliby z siebie porządnej riposty.
    >
    >Wybacz, jeśli źle odebrałam to co napisałeś, bo
    >rozumiem, że to miał żart być. Bywam agresywna.

pani rybko,de facto,bez znaczenia jest,czy pisalem serio,czy pol-serio. spokoju wiecej,please :> toz my tutaj co rusz bawimy sie konwencja. twoj koment odnosnie staminy tez mozna bylo odebrac jako zlosliwy. prawdaz? :>...
  • mała mi

Prawdaż prawdaż:p Swoją drogą dziwne, że stamina jeszcze tu porządku nie zrobił.

| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)