-
mała mi
Sam Pan i Władca mnie powitał, aż miło się robi:P Pełna kultura na tym gronie -
bapsi
marcinie,rybka nie czai facetow. maniery spokojnie mozesz schowac do kieszeni... -
mała mi
Brawo. Wejście na mój profil wymaga sporych umiejętności, jestem pod wrażeniem. Nie znasz, nie oceniaj - taka prosta zasada jest. Szczególnie, gdy poruszamy się w dość zdradliwym wirtualnym świecie.
Koniec offtopu. -
karniak
-
-
bapsi
>mała mi napisała:
>Brawo. Wejście na mój profil wymaga sporych
>umiejętności, jestem pod wrażeniem.
czuje sie doceniony! dziekuje :>...
Nie znasz, nie
>oceniaj - taka prosta zasada jest.
a gdzie widzisz w moim poscie jakiekolwiek wartosciowanie?!...
Szczególnie, gdy
>poruszamy się w dość zdradliwym wirtualnym świecie.
'zdradliwym'?! - gosh. swiat wirtualny jest rownie 'zdradliwy' jak zjawisko stroboskopowe. wystarczy wiedziec jak sie w tym swiecie poruszac. nic wyjatkowego w 'wirtualu' nie dostrzegam...
-
Anonim
Napisz chociaż, że żartowałeś. Bo inaczej to faktycznie wyjdziesz na naiwniaka.:P -
mała mi
Zdanie: "rybka nie czai facetów" - tego nie wiesz. W sumie nic nie wiesz. Może tak naprawdę jestem grubym, śmierdzącym zgredem drapiącym się właśnie po jajkach,który wyrywa sobie niewinne dziewoje. A te fotki na profilu to zdjęcia sąsiadki. Tak samo jak tabuny mądral jeżdżących po wszystkich i wszystkim w necie, na żywo nie wydusiliby z siebie porządnej riposty.
Wybacz, jeśli źle odebrałam to co napisałeś, bo rozumiem, że to miał żart być. Bywam agresywna. -
STIG_HELMER
>Może tak naprawdę jestem grubym, śmierdzącym zgredem drapiącym się właśnie po jajkach,który ?wyrywa sobie niewinne dziewoje
Proszę się pode mnie nie podszywać. -
bapsi
>mała mi napisała:
>Zdanie: "rybka nie czai facetów" - tego nie wiesz. W sumie
>nic nie wiesz. Może tak naprawdę jestem grubym,
>śmierdzącym zgredem drapiącym się właśnie po
>jajkach,który wyrywa sobie niewinne dziewoje. A te fotki na
>profilu to zdjęcia sąsiadki. Tak samo jak tabuny mądral
>jeżdżących po wszystkich i wszystkim w necie, na żywo
>nie wydusiliby z siebie porządnej riposty.
>
>Wybacz, jeśli źle odebrałam to co napisałeś, bo
>rozumiem, że to miał żart być. Bywam agresywna.
pani rybko,de facto,bez znaczenia jest,czy pisalem serio,czy pol-serio. spokoju wiecej,please :> toz my tutaj co rusz bawimy sie konwencja. twoj koment odnosnie staminy tez mozna bylo odebrac jako zlosliwy. prawdaz? :>... -
mała mi
Prawdaż prawdaż:p Swoją drogą dziwne, że stamina jeszcze tu porządku nie zrobił.