- 1
- 2
-
agatka.
-
Roma
-
Piotrek
-
Grono.Net
-
-
agatka.
-
Anonim
-
Piotrek
-
mch!
-
Anonim
-
kajek
Wielka klasa, wielki styl, wielka osobowość. Ponadczasowy ideał kobiecości. Brakuje mi troche w dniu dzisiejszym aktorek jej pokroju. Jedyna w swoim rodzaju. -
Anonim
-
Kasia
Uosobienie kobiecości, teraz nie ma aktorek, które byłyby tak subtelne i delikatne, ale jednocześnie bardzo utalentowane. Może w tym momencie krzywdzę którąś z aktorek, ale cóż, trudno :)
Moje ulubione filmy z Audrey to:
"Śniadanie u Tiffany'ego" i "Zabawna buzia" -
Anonim
rzymskie wakacje - to cudowny film! sama audrey nie zachwyca mnie wizualnie tak jak np. brigitte, ale zagrała naprawdę w wielu świetnych filmach, potrafiła stworzyć niezapomniane kreacje - nie należała do grona tych aktorek, które tylko "wyglądają", przekazuje widzowi wiele uczuć. -
Wojtekk
dla pewnosci.. Czy Audrey miala cos wspolnego z Katharine (jakies pokrewienstwo?) ?? Wydaje mi sie, ze nie, ale chcialem sie upewnic.. -
Anonim
http://www.tcmdb.com/participant/pa...
Profesjonalna strona - nie tylko o Audrey, ale o wszystkich aktorach zlotego okresu Hollywood. Polecam !; ) -
LeonPL
kto nie lubi, ten sie nie zna;) strone znalem, ale dzieki
ps. myslalem poczatkowo, ze idzie o audrey horne, z twin peaks;) -
Z ust mojej Mamy słyszałem już z 3. raz, że ona jest śliczna. Faktycznie uosobienie kobiecej klasy. Kwintesencja piękna :D
-
N.
Z sylwetki podobna do Kiery Knightley.;] Ale twarz, a szczególnie oczy, miała rzeczywiście piękne. I do tego ta niezwykła wrodzona elegancja.... -
jak bym była facetem to bym się w niej kochała:) chociaż w sumie, jestem kobietą, a też mi się podoba:P
-
bapsi
- 1
- 2