Film [12750]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • agatka.

j.w
  • Roma

tak
  • Piotrek

wybitna aktorka...jedna z najlepszych aktorek wszechczasów
  • Grono.Net

i najpiękniejszych
  • agatka.

a jaki jest wasz ulubiony film z nia?
  • Anonim

my fair lady; )
  • Piotrek

Śniadanie u Tiffaniego
  • mch!

"RZymskie wakacje" i "Sniadanie..."
  • Anonim

...Piękna kobieta i świetna aktorka...przesłodka i prześliczna:)
  • kajek

Wielka klasa, wielki styl, wielka osobowość. Ponadczasowy ideał kobiecości. Brakuje mi troche w dniu dzisiejszym aktorek jej pokroju. Jedyna w swoim rodzaju.
  • Anonim

Forum o Audrey bardzo proszę:

http://grono.net/forum/5030/0/
  • Kasia

Uosobienie kobiecości, teraz nie ma aktorek, które byłyby tak subtelne i delikatne, ale jednocześnie bardzo utalentowane. Może w tym momencie krzywdzę którąś z aktorek, ale cóż, trudno :)
    Moje ulubione filmy z Audrey to:
    "Śniadanie u Tiffany'ego" i "Zabawna buzia"
  • Anonim

rzymskie wakacje - to cudowny film! sama audrey nie zachwyca mnie wizualnie tak jak np. brigitte, ale zagrała naprawdę w wielu świetnych filmach, potrafiła stworzyć niezapomniane kreacje - nie należała do grona tych aktorek, które tylko "wyglądają", przekazuje widzowi wiele uczuć.
  • Wojtekk

dla pewnosci.. Czy Audrey miala cos wspolnego z Katharine (jakies pokrewienstwo?) ?? Wydaje mi sie, ze nie, ale chcialem sie upewnic..
  • Anonim

http://www.tcmdb.com/participant/pa...

Profesjonalna strona - nie tylko o Audrey, ale o wszystkich aktorach zlotego okresu Hollywood. Polecam !; )
  • LeonPL

kto nie lubi, ten sie nie zna;) strone znalem, ale dzieki
    ps. myslalem poczatkowo, ze idzie o audrey horne, z twin peaks;)
  • STAMiNA™

Z ust mojej Mamy słyszałem już z 3. raz, że ona jest śliczna. Faktycznie uosobienie kobiecej klasy. Kwintesencja piękna :D
  • N.

Z sylwetki podobna do Kiery Knightley.;] Ale twarz, a szczególnie oczy, miała rzeczywiście piękne. I do tego ta niezwykła wrodzona elegancja....
  • Grejpfrutella

jak bym była facetem to bym się w niej kochała:) chociaż w sumie, jestem kobietą, a też mi się podoba:P
  • bapsi

mam piekny avatar :>...
  • 1
  • 2
| |

Grono miłośników filmu, kina, festiwali filmowych i wszystkiego co wiąże się z tą branżą.

Fotki

Miejsca grona (1)