-
s314ryt
::
Tutaj można wypowiadac się na każdy temat nie związany z istniejącym na forum wątkiem, temat nie związany z tematyką filmową oraz na każdy temat związany z gronem FILM
:: -
Anonim
czasem w wyszukiwarce nie znajduje filmu o jaki mi chodzi bo ktos zapisal go w inny sposob!i mysle ze dlatego czasem tematy sie dublują! -
s314ryt
zgadzam sie z tym..
mysle, ze nalezy pisac w tej sprawie do adminow Grona uzywajac opcji KONTAKT znadujacej sie na samym dole, po prawej stronie.. -
Anonim
-
-
s314ryt
-
Anonim
-
s314ryt
-
Adkov; ]
do tego stopnia jestes zestresowany, ze popelniasz bledy stylistyczne, coz jako moderator powinienes byc bardziej kompetentny;) -
Anonim
ja mysle ze PAN moderator za 3zl (bez obrazy oczywiście prosze) za bradzo sie wczuł w POSTAĆ władnego , pozdrawiam, grono to jest cos innego od innych debilnych forum, ale niestety za 3zl zaczyna tu sie robic tak samo jak wszedzie -
s314ryt
nie wiem o czym dokladnie mowisz. czy masz na mysli kazde NORMALNE forum? bo te tu to wlasnie ewenement, ale troche nie w ta strone.. -
Anonim
niedlugo to strach bedzie cokolwiek napisac, a jeszcze sie za mocno wczujesz to ZARZĄDZISZ władzą za 3zl ilość słów danego postu, jak Ci kolega wyżej radził to troche wyluzuj,pozdrawiam PANA -
s314ryt
Kymaj, nie odpowiadasz na pytania i ostro przesadzasz.. na forum sa pewne zasady. Jak chcesz miec mega syf, to moge nie kasowac dubletow, moge zostawiac reklamy Bitefight, 3 stronicowe pogaduszki o lizaniu sie po fiutach w temacie o konkretnym filmie, bo akurat kilku znajomych sie przypadkowo spotkalo i postanowilo pogadac sobie o tym kto z kim wybierze sie do kina. Kazde normalne forum ma pewne zasady funkcjonowania, dziesiatki wiadomosci, ktore dostaje w celu kasowania pewnych smieci, zakladanych po raz setny tematow itd, nie sa raczej nieswiadomie wysylanymi bzdurami.. Nie wiem po jaka cholere swiecisz mi tu 3plnami, zupelnie nie widze zwiazku miedzy kasa, jaka placi sie za troche inne korzystanie z tego servisu a Twoja frustracja i poirytowaniem. Wypowiedz sie konkretnie co Ci nie pasuje, a wiec zrob to w cywilizowany sposob, tak, zebym nie musial sie zastanawiac o co Ci chodzi. Nie zalozylem tego tematu po, zeby sluchac jak jest FAJNIE, tylko posluchac takich osob jak Ty. Powiedz co Ci nie pasuje, to moze dojdziemy do jakiegos wniosku. To nie jest dla mnie kwestia wczuwania sie. W necie jestem b czesto, czytam to forum, a wiec je od jakiegos czasu ogarniam i staram sie porzadkowac. Sporo osob cieszy sie, ze nie ma tu w koncu dzieisatek tematow mowiacych o tym samym, tylko cos sie robi w celu jakiegos ogolnego uporzadkowania tego. Zle Ci z tym, ze kasuje tematy powielane??? ich tresc laduje we wlasciwych tematach, a wiec o co chodzi?? Autorzy pierwotnie zalozonych topicow za to dziekuja i nie ma burdelu..
ZAJRZYJ NA JAKIEKOLWIEK FORUM i popatrz na JASNO PRZYCZEPIONE ZASADY, ktory przypominaja ludziom,zeby nie robic burdelu w stylu gronowym..
-
s314ryt
masz.. kolejny przyklad.. dzisiaj zalozony temat
zwiastuny filmow !!!
w tresci - reklama gry internetowej bitefight..
nie banowac? nie wywalac?
to dokladnie do tego odnosza sie wypisane zasady,a nie do kogos, kto normalnie chcial napisac cos/ pogadac na jakis normalny temat. Zwiazany z tematyka grona.
-
Anonim
ja uważam że jeżeli temat zawędruje na jakieś offtopowe meandry to nie należy od razu się pienić i czystki robić, mi się często zdarza odejść od sedna sprawy i jakoś nikt nie narzeka za bardzo.
chwała Ci za to że kopiujesz i wklejasz dublety (jedno z nielicznych gron gdzie spotkać można tak aktywnego moderatora...), buziaczki za kasowanie bitefight, ale jak ktoś rzuci 'kurwę' to nie znaczy od razu że jest cieciem spod sklepu i często się zdarza że jednak taki komentarz niesie ze sobą jakąś wartość merytoryczną...
a co do spoilerów to trochę skomplikowana sprawa, pamiętaj iż często się zdarza rozmowa o zakończeniu filmu, w ogóle każda dyskusja na temat jakiegoś filmu przecież musi nawiązywać w sposób znaczący do finału...
jednym słowem porządek OK, ale nie chora cenzura... -
Piotrek
a Ja nie mam zastrzezeń do pracy moderatora i sadze , ze lepszego nie można było sobie wymarzyć... -
Anonim
Równiez nie ma zastrzeżeń. Spiryt masz moje błogosławieństwo!
A poza tym ma bardzo dobry gust filmowy:D -
Piotrek
-
Anonim
-
Unununium
ja generalnie tez nic przeciwko nie mam, bardzo dobrze ze panuje tu porzadek, bo jakby nie patrzec przy takiej ilosci osob nalezacych do grona, bez moderatora faktycznie bylby burdel.
ale odnosnie spojlerow, to faktycznie nie jest w porzadku. jesli ma sie nie zdradzac tresci, to co wogole mozna o nim powiedziec? gdyby nie pisac nic o tresci, zakonczeniu i tak dalej, to posty musialy by sie ograniczyc do stwierdzenia "podobal mi sie/nie podobal mi sie", bo nie mozna by bylo powiedziec, ze "nie podobalo mi sie w zakonczeniu to, to i tamto". bez sensu.
mimo wszystko, osoba czytajaca temat o filmie ktorego nie ogladala podejmuje pewne ryzyko, ze natknie sie na informacje o zakonczeniu. jesli ktos panicznie boi sie spojlerow, to powinien po prostu nie czytac takich tematow... poza tym, nie przesadzajmy, nie w kazdym filmie wazne jest zaskoczenie, w przypadku wielu, wielu filmow znajomosc akcji w zaden sposob nie psuje ogladania filmu... poza tym, mimo wszystko gdy rozmawia sie o tresci filmu, to nie padaja zdania typu "a morderca jest ogrodnik"... -
Anonim
s314ryt , przyznaje sie do błędu ze za ostro pojechałem,za co przepraszam , odniosłem wrażenie ze znalazł sie następny MODI którego podnieca banowanie itp nie bez powodu przytoczyłem 3zl - chodziło o sens a nie o drobne,to ze czyścisz sumiennie forum ze śmieci to musze to pochwalić, wydaje mi sie ze robisz to naprawde dobrze, ale co do rozmowach o filmach ,ze nie mozna mówć co było na końcu itp to moim zdaniem przesada, jak gadamy o filmie to gadamy o wszystkim, takie jest moje zdanie