-
>>>Melmi<<<
-
zielarka
-
dood.pl
-
agent D081
ja widzialem tylko tego nowszego "Nosferatu" (Herzoga), z lat 70-tych, a "Nosferatu" Muncha (czy jak tam ten pan się nazywa) dopiero będę miał; ale fajny to on był -
-
Tomek:)
Stare..?? mam nadzieje ze produkcje z lat 50-70 sie łapia :-)
Lubie stare cz-b polskie filmy pierwszy jaki mi przychodzi na myśl to "Szklana góra' ..o przypomniało mi się jeszcze "wakacje z duchami" i "podróz za jeden uśmiech"...dobre wakacyjne komedie -
Julka
-
agent D081
-
Julka
ja też lubię polskie stare filmy, zwłaszcza kultowego Misia, Rejs, Vabank, trylogię o Kargulach i Pawlakach -
juler
"arszenik i stare koronki" to jedna z moich ulubionych komedii. Cary Grant jest przezabawny:) -
, .
Jatam lubie nawet starsze :) np. "brzdąc" czy "dyktator"nawet nie wiem czy to widzieliście :):) -
Satan Claus xxx
-
Julka
kiedyś leciały fajne filmy w serii W starym kinie zawsze w niedzielę w południe -
agent D081
-
juler
ja sporo starych filmow widzialam na tcm. w ogole lubie ten program:) -
Robert
"Przyjęcie na dziesięć osób plus trzy" - rewelka !!!
super polska komedia z Maklakiewiczem :) piosenka z czolowki - kosmos :D:D:D -
>>>Melmi<<<
Mój ukochany film to "Pół zartem pół serio". Nie zapomniane tango Lemona;) -
Anonim
Czy może mi ktoś powiedzieć gdzie mógłbym znaleźć "Metropolis", film z lat 20. Na kaazie można spotkać ale jeszcze nigdy mi sie nie zaczelo sciagac. Podobno produkcja niesamowita i niespotykanie klimatyczna....a może ktoś oglądał? -
Dr. Tere-fere-QQ
Szczerze mówiac, czasem wole stare filmy niz nowe szmiry, ktore nie daja czasu na myślenie. genialna jest po mojemu "Parszywa dwunastka", "Pancernik Potiomkin", "Gabinet dr. Moreue", a z nowszych jestem fanem "Ben Hura", "planety Małp" i "Lokatora" polańskiego. -
Dr. Tere-fere-QQ
stary. mam na płytce i sciagnałem takim programem troche egzotycznym Sharezza 2.1 z ed2k. Oczywiscie chodzi o Fritza langa film?? ryjacy fiolm, ale widac, ze kazdy, kto powaznie kombinował z filmami SF musiał bazowac na tym obrazie. -
Julka