-
ronaldinhio
W kinach można zobaczyć dużo lipy! .. ale czy macie jakiś filmy gdzie na sam dzwięk tytuły żygać się chce?? -
emra
"(..) czy macie jakiś filmy gdzie na sam dzwięk tytuły żygać się chce??"
Jackass The Movie, oczywiście; p ale tutaj żyganie na sam dźwięk chyba było zamierzeniem twórców :) -
ronaldinhio
był taki film z britney "ukryte pragnienia" ... ale syf ja pierdole, a i jeszcze ostatnio ogladalem znaczy tfu tylko pół godzinki zdzierżyłem .... nie pamiętam tytułu... ale to był film o niczym z tymi dwoma blizniaczkami od Full House (taki serial był kiedyś) -
ronaldinhio
a w Jackass The Movie żyganie, sranie, pierdzeni i inne tego typu rozrywki są na porządku dziennym a poza tym ci durnie są nawet spoko ! -
-
, .
wszystkie noce i swity żywych trupów, kink kong i wszelkie filmy o atakujacych małapach... -
Anonim
Zostawcie King Konga w spokoju;-) Proponuje wszelkie amerykanskie komedie romantyczne z cyklu"sie nie lubią ale po wielu (nie)śmiesznych pertpetiach się w końcu polubią" AAAA BOŻE broń nas przed tą żenadą...
Austin Powers - co w tym śmiesznego???
Kevin Costner i dwa jego nudne filmy - Wodny świat i Wysłannik przyszłosci? Szczerze mówiąc nie pamietam dokładnie tytułu, ale chyba kojarzycie? -
Anonim
Wszystkie tępe, amerykańskie komedie dla młodzieży (poza American Pie), romantyczne i dresiarskie filmy, np. "hip hopowa myjnia", "stary, gdzie moja bryka", "moulin rouge", "titanic", "dirty dancing" itp.
-
ronaldinhio
-
Julka
Dirty Dancing nie zgadzam się to faktycznie kultowy film ze świetną muzyką -
Anonim
Tak naprawdę to nie znajduję wśród tytułów, które dotychczas podaliście choć jednego filmu naprawdę żenującego. -
, .
Moulin Rouge BEZNADZIEJĄ? Jeśli uważacie to za najgorszy film to chyba nie potraficie docenic a)znakomitej muzyki b)znkomitej gry aktorskiej!
sorrra ale ja możecie na liście gniotów umiejscawiać takie filimy i równac je z naga bronią!!!!
Czy na serio np. austin powers czy crossroads było lepsze??? -
Anonim
van Helsing
obserwator
nieodwracalne
doberman
matrix2- nie pamietam tytulu, ale to byla zenada
James Bond Tomorrow never dies
Troja
Not another teen movie
Suma wszelkich strachow
Ostatnio w TV widzialem
Dzikie zadze 2
Synowie Mafii
Kasia co masz do Lubaszenki.
Chlopaki nie placza to chyba moj ulubiony film wspolczesnego polskiego kina:) Jak dla mnie mistrzowski- zaluje ze znam go na pamiec:)
-
Kasia Roisin/ Hairy Trees
o tak! Tomorrow never days i generalnie ostatnie 2 Bondy!!
co do Lubaszenki? coż - nie śmiesza mnie faceci w dresach, nie no w ogołe to nie moja estetyka ..nie chcę wyciągać cięższych dział więc o Lubaszence i tym klimacie wolę się nie wypowiadac:) -
Anonim
Oczywiście, że Moulin Rouge to beznadzieja.
Co do muzyki... dno (słucham muzyki ambitnej i takie komercyjne gówno i kompletny brak wirtuozerii zdecydowanie mi nie podchodzi).
Co do fabuły... nuda.
Co do Pazury... wiem że na przykład 13 Posterunek jest przez wielu nie lubiany, ale dla mnie to powalająca na kolana komedia, którą śmiało zaliczam do ulubionych. -
Anonim
zapomnialem jeszcze o strasznym gownie czyli
Naciagacze- litosci, jak wyszedlem z kina to sie zastanawialem czy nikomu nic nie zrobilem przez ostatni rok i sila wyzsza mnie pokarala i do kina na ten shit zaciagnela. -
, .
jeśli uwazasz 13 posterunek zasietną komedię to niemamy o czym gadac... bo znaczy że się nie znasz...przykre :(
A co do gnoitów to dodaję debiutncki film britnej Crossroads oraz wszelkie durne seriale poskie typu 13 posterunek czy kiepscy.... Rozrywka dla ludzi mniej inteligentych.... -
Anonim
Oczywiście, że uważam 13 Posterunek za dobrą komedię. Lubię absurdalny, ostry humor.
I zgadzam się co do tego, że nie mamy o czym gadać.
Ps. "Naga broń" jest o niebo lepsza od tego oskarowego gówna, jakim jest "Moulin Rouge".
Co do tego 'znania się'... zawsze mnie śmieszy takie głupie stwierdzenie, bo ja uważam, że ty się nie znasz. I które ma rację? Ty uważasz, że ty, a ja że ja i tak można w nieskończoność... -
Anonim
A propos Samboro tych mniej inteligentnych...
Czarek Pazura był jednym z tych 'dzieci-geniuszów' o wysokim IQ i świetnym przyswajaniu wiedzy, także o inteligencji z tym aktorem raczej byś nie porozmawiała :P
A co do filmów dla osób tępych to oczywiście oskarowa tandeta z Hollywood, oczywiście z Moulin Rouge na czele. Tandetna, banalna fabuła, muzyka, nuda... film do zbijania kasy, żadnej pasji czy fascynacji. -
Magda!
Julko z Krakowa...jesli ty "Moulin Rouge" umiejscawiasz w kategori najtragiczniejszych filmow wszechczasow to pozastje mi tylko pogratulowac wyczucia...rozmumiem ze komus moze sie nie podbac agresywna stylistyka musikalu , ale na boga!!!!! jak mozna tak doskonale zrealizowany film z tak swietnymi akatorami staiwac na rowni z takimi szmirami jak np "Naga bron 2 i iles tam" ..nie skomentuje juz faktu ze mogla ci sie nie spodobac "czekolada" ...bo jesli takie filmy zaliczasz do szmir to strch pomyslec jakie filmy uwazaz za dobre.....;/ -
Anonim
"Gothika" i temu podobne "thrillery". Poza tym "Nadchodzi Polly", "Matrix-Revolution", "American Pie", "Ewolucja", "Liga niezwykłych dżentelmenów"... ciężko sobie przypomnieć, wolę pamiętać te dobre filmy!