-
Agata
-
badly drawn boy
wiadoma sprawa "trainspotting" mam soundtracka i tam Underworld gra walek z tego filmu 9' jestem absolutnie pod wrażeniem, jest jeszcze Iggy(niesmiertelny)Popp iwiele genialnych numerów ale zakochałem sie w sciezce do "ciekniej czerwonej linii" a mam jeszcze w głowie numery Abby do "Priscilli-królowej pustynii" swietne na wariackie imprezy i uwielbiam sene z "Jerry Maguire" gdzie Tom Cruise zasuwa samochodem i spiewa yeah I'm free..
"powrót do Garden State" sciezka dzwiekowaa wyjebista, moge krzyczec nawet na tej koparce ze warto tego posłuchac -
Jak to nie może być puste?
-
Grono.Net
pewnie sporo osób zgodzi si|e requiem for a dream byBoby zwyczajnym filmem gdyby wylaczyc muzyke:)
lubie tez sciezke do fortepianu bo jest taka mila i spokojna chociaz muzyka fortepianowa sama w sobie srednio mnie kreci
lubie tez angelo badalamentiego (to ten pan co robi muze do filmow lyncha)
jest milutka:) pasuje klimatycznie;p
jak sobie cos przypone to napisze jeszcze:)
-
-
Agnieś
muzyka badalementiego jest naprawdę piękna...poza tym bardzo podoba mi sie muzyka do filmu"fortepian",muza tomka lipińskiego ze słodko-gorzkiego.
z innych klimatów-polecam muzykę rza do filmu"ghost dog",piękny film z głęboką refleksją,a muzyka dosć ciekawa...;) -
psychedryna
-
Agnieś
hm...ja lubię sobie posłuchać z mężem muzyki do bandyty-piękna jest... -
Agnieś
hm...ja lubię sobie posłuchać z mężem muzyki do bandyty-piękna jest... -
Grono.Net
-
kammerflimmer
Crimson Tide... ("Karmazynowy Przyplyw" - na nasz jezyk ojczysty) niesamowicie wciaga.. w ogole kompozycje Hansa Zimmera o dreszcze mnie przyprawiaja.. te mocne "traaaaaaach" i potem jakies np wprowadzenia chorow meskich..;)
ahh! -
Grono.Net
I jeszcze "The Phantom of the Opera". O ile można to filmem nazwać :) -
pannaewa
no jesli chodzi o muzyke z "Apartamentu" to sie zgadzam!!! zajebiste kawalki, no chocby moj ukohcany Snow Patrol tam jest!!!! -
Grono.Net
-
Don Snoop PapaS
ja sie z tym zgadzam denerwuje mnie że sciagneli motyw przewodni do piosenki hip-hopowej -
Don Snoop PapaS
- requen dla snu
- tam gdzie użycza muzki Queen czyli nieśmiertelny i flesz gordon
- a walk to remember (szkoła uczuć)
- apollo 13
- ostatni mohikanin
to sa moje perełki :) -
pannaewa
ja osobiscie nie moge zrozumiec fascynacji muzyka do "Osttaniego Mohikanina", jak dla mnei nudy, straszne... -
Anonim
- amelia
- złe wychowanie
-porozmawiaj z nia
-efekt motyla
-odyseja kosmiczna
-godziny
-niebezpieczny umysł
-cienka czerwona linia
-forrest gump
more and more :)
-
Hermes
może ma ktoś możliwość udostępnienia soundtracka z bandytów.... w zamian oferuje innego soundtracka z mojej kolekcji .... zainteresowanych prosze o wiadomość -
...KACZUSIA...
witam jestem tu nowa:)
kaczka jestem
a co do muzy to poelcam muze z filmu Ocean twelwe:)
dobra muzyczka , taka miła łatwa i przyjemna:)
nie musze oczywiscie moiwc ze klasyką soundtracków jest muza do filmu Hair bo tego chyba nie trzeba powtarzac:) -
DiTOX
Hello All
Dobry tez jest Soundtrack z Szakala
Agent.Provocateur-Red.Tape