Filmy [1453]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Agata

jakie są wasze ulubione soundtracki
  • badly drawn boy

wiadoma sprawa "trainspotting" mam soundtracka i tam Underworld gra walek z tego filmu 9' jestem absolutnie pod wrażeniem, jest jeszcze Iggy(niesmiertelny)Popp iwiele genialnych numerów ale zakochałem sie w sciezce do "ciekniej czerwonej linii" a mam jeszcze w głowie numery Abby do "Priscilli-królowej pustynii" swietne na wariackie imprezy i uwielbiam sene z "Jerry Maguire" gdzie Tom Cruise zasuwa samochodem i spiewa yeah I'm free..
    "powrót do Garden State" sciezka dzwiekowaa wyjebista, moge krzyczec nawet na tej koparce ze warto tego posłuchac
  • Jak to nie może być puste?

The Rock. zdecydowanie. Choc ladnie dobrana jest tez do Snatcha
  • Grono.Net

pewnie sporo osób zgodzi si|e requiem for a dream byBoby zwyczajnym filmem gdyby wylaczyc muzyke:)

lubie tez sciezke do fortepianu bo jest taka mila i spokojna chociaz muzyka fortepianowa sama w sobie srednio mnie kreci

lubie tez angelo badalamentiego (to ten pan co robi muze do filmow lyncha)
    jest milutka:) pasuje klimatycznie;p

jak sobie cos przypone to napisze jeszcze:)

• Agnieś

muzyka badalementiego jest naprawdę piękna...poza tym bardzo podoba mi sie muzyka do filmu"fortepian",muza tomka lipińskiego ze słodko-gorzkiego.
    z innych klimatów-polecam muzykę rza do filmu"ghost dog",piękny film z głęboką refleksją,a muzyka dosć ciekawa...;)
  • psychedryna

polecam muzykę z filmu "plaża" jest taka nawet fajna
  • Agnieś

hm...ja lubię sobie posłuchać z mężem muzyki do bandyty-piękna jest...
  • Agnieś

hm...ja lubię sobie posłuchać z mężem muzyki do bandyty-piękna jest...
  • Grono.Net

Soundtrack z "Apartamentu" - bardzo ciekawa rzecz.
  • kammerflimmer

Crimson Tide... ("Karmazynowy Przyplyw" - na nasz jezyk ojczysty) niesamowicie wciaga.. w ogole kompozycje Hansa Zimmera o dreszcze mnie przyprawiaja.. te mocne "traaaaaaach" i potem jakies np wprowadzenia chorow meskich..;)
    ahh!
  • Grono.Net

I jeszcze "The Phantom of the Opera". O ile można to filmem nazwać :)
  • pannaewa

no jesli chodzi o muzyke z "Apartamentu" to sie zgadzam!!! zajebiste kawalki, no chocby moj ukohcany Snow Patrol tam jest!!!!
  • Grono.Net

Jaki film, taki soundtrack. I odwrotnie :)
  • Don Snoop PapaS

ja sie z tym zgadzam denerwuje mnie że sciagneli motyw przewodni do piosenki hip-hopowej
  • Don Snoop PapaS

- requen dla snu
    - tam gdzie użycza muzki Queen czyli nieśmiertelny i flesz gordon
    - a walk to remember (szkoła uczuć)
    - apollo 13
    - ostatni mohikanin
    to sa moje perełki :)
  • pannaewa

ja osobiscie nie moge zrozumiec fascynacji muzyka do "Osttaniego Mohikanina", jak dla mnei nudy, straszne...
  • Anonim

- amelia
    - złe wychowanie
    -porozmawiaj z nia
    -efekt motyla
    -odyseja kosmiczna
    -godziny
    -niebezpieczny umysł
    -cienka czerwona linia
    -forrest gump

more and more :)
  • Hermes

może ma ktoś możliwość udostępnienia soundtracka z bandytów.... w zamian oferuje innego soundtracka z mojej kolekcji .... zainteresowanych prosze o wiadomość
  • ...KACZUSIA...

witam jestem tu nowa:)
    kaczka jestem
    a co do muzy to poelcam muze z filmu Ocean twelwe:)
    dobra muzyczka , taka miła łatwa i przyjemna:)
    nie musze oczywiscie moiwc ze klasyką soundtracków jest muza do filmu Hair bo tego chyba nie trzeba powtarzac:)
  • DiTOX

Hello All
    Dobry tez jest Soundtrack z Szakala
    Agent.Provocateur-Red.Tape