Filmy Psychiczne [2965]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

polecam:)
  • nie

się rozpisałeś/aś... jak tak raz zrobiłem to na mnie krzyczeli, że spamujeeee.

a Miasto Zaginionych Dzieci mega magiczny... serio tam mieszkasz?; P
  • Anonim

on jest fotografem?
  • nie

ale że kto?
  • .

wlasnie...kto?

napisz cos wiecej o filmie:)
  • Anonim

wcisnął w fotel;)
    ekshibcjonistyczny dokument, homoseksualizm, choroby psychiczne takie tam; p
  • nie

pysznie! więc chyba czas zarzucić do czytnika...
  • .

more info: http://www.filmweb.pl/FilmDescripti...
  • Anonim

właśnie wróciłam z kina i też polecam! bardzo dobry film, ekshibicjonistyczny aż do bólu, wywnętrznianie się do siódmej potęgi, jest nakręcony kamerą z ręki - w całości przypomina teledysk.
  • nie

to stary film jest przecież, znaczy nie stary, ale nieświeży. Dopiero teraz w Polsce sieu pojawił?
  • .

jak widac:)
  • julia

a po raz pierwszy zaostał doceniony przez polską publiczność we Wrocławiu, na Nowych Horyzontach:) niesamowity film, na mnie największe wrażenie zrobiły sceny dziecięcych "występów" Jonathana Caoulette.
  • Anonim

Na mnie też. najbardziej makabryczna scena dla mnie była kiedy 11-letni Jonathan przebrany za kobietę, opowiada co się mu przydarzyło. Jego zachowanie tkwi gdzieś na granicy zabawy i rzeczywistości. Znerwicowe opowiadanie traumatycznych przeżyć, histeria, rozpacz, a to wszystko jeszcze w jakimś groteskowym ujęciu. W każdym razie scena przerażająca.
  • nois

doskonała rzecz... i naprawdę wstrząsająca
  • Anonim

Swietnie ujete: wstrzasający. Bardzo gleboko wstrzasajacy. Psychodeliczny wir zdjec, nagran...Niesamowity film. Otwierajacy oczy na trudna rzeczywistosc. Ciezki, ale polecam :)
  • Madre

Wstrzasajacy film.Niesamowity, niepowtarzalny. Rzadko mam przyjemnośc ogladania takeigo horroru rodzinnego w filmie.
  • ♔ Anouk

wylaczylam po 30 minutach i ryczalam przez caly dzien...
    + warto wspomniec, ze to nie film, a dokument!
| |

Chłonę filmy nienormalne, chore, bez standardu, niezrozumiałe po pierwszym obejrzeniu, psychiczne...

Fotki

Miejsca grona (0)