-
Anonim
-
się rozpisałeś/aś... jak tak raz zrobiłem to na mnie krzyczeli, że spamujeeee.
a Miasto Zaginionych Dzieci mega magiczny... serio tam mieszkasz?; P -
Anonim
-
-
-
.
-
Anonim
wcisnął w fotel;)
ekshibcjonistyczny dokument, homoseksualizm, choroby psychiczne takie tam; p -
-
.
more info: http://www.filmweb.pl/FilmDescripti... -
Anonim
właśnie wróciłam z kina i też polecam! bardzo dobry film, ekshibicjonistyczny aż do bólu, wywnętrznianie się do siódmej potęgi, jest nakręcony kamerą z ręki - w całości przypomina teledysk. -
to stary film jest przecież, znaczy nie stary, ale nieświeży. Dopiero teraz w Polsce sieu pojawił?
-
.
-
julia
a po raz pierwszy zaostał doceniony przez polską publiczność we Wrocławiu, na Nowych Horyzontach:) niesamowity film, na mnie największe wrażenie zrobiły sceny dziecięcych "występów" Jonathana Caoulette. -
Anonim
Na mnie też. najbardziej makabryczna scena dla mnie była kiedy 11-letni Jonathan przebrany za kobietę, opowiada co się mu przydarzyło. Jego zachowanie tkwi gdzieś na granicy zabawy i rzeczywistości. Znerwicowe opowiadanie traumatycznych przeżyć, histeria, rozpacz, a to wszystko jeszcze w jakimś groteskowym ujęciu. W każdym razie scena przerażająca. -
nois
-
Anonim
Swietnie ujete: wstrzasający. Bardzo gleboko wstrzasajacy. Psychodeliczny wir zdjec, nagran...Niesamowity film. Otwierajacy oczy na trudna rzeczywistosc. Ciezki, ale polecam :) -
Madre
Wstrzasajacy film.Niesamowity, niepowtarzalny. Rzadko mam przyjemnośc ogladania takeigo horroru rodzinnego w filmie. -
wylaczylam po 30 minutach i ryczalam przez caly dzien...
+ warto wspomniec, ze to nie film, a dokument!