-
MeHow
-
Grono.Net
-
Anonim
-
MeHow
Hmm..a ja powiem że ryzyka w tym wszystkim-bo to kółko się zamyka...
(stwierdzam tak po obserwacjach) -
-
Monia
-
Łachowa
nie no chyba cierpienia bo jak jest się samotnym to przynajmniej można pomarzyć o szczęściu w związku.. a jak się cierpi w związku to już nic nie zostaje ... -
Anonim
WEDŁUG MNIE TO BOJĄ SIĘ ROZCZAROWANIA I NIEPOTRZEBNIE WYLWANYCH ŁEZ!!!!!!!! -
Grono.Net
Zgadzam sie z Toba. Chyba najbardziej kobiety boja sie rozczarowania. a jesli chodzi o cierpienie vs. samotnosci , to wiele kobiet cierpi w nieudanych zwiazkach tylko dlatego ze boja sie byc same. -
no wlasnie dlatego boja sie samotnosci...znam to po sobie i ty lizard tez wiesz w jakie ja sie bawie zwiazki...i wiesz dlaczego:)))
-
Grono.Net
Gosik Ty te wiesz w jakie ja sie zawsze wplatuje zwiazki. Nie wiem czy wiesz dlaczego <tego to ja sama nie wiem> ale wiesz zjakim skutkiem. Szczegolnie ostanio, jak jestem totalnie niezdecydowana miedzy sama wiesz kim:( -
MeHow
-
-
MeHow
Pawłów to znam wielu...ale Gawła jeszcze żadnego...widze że Aga lubi egzotyczne możliwości ... -
Magdalena Anna Akwilina P.
Nie wiem jak inne, ale ja bardziej boje sie cierpienia. Duzo bardziej niz samotnosci. Chociaz samotnosc tez jest cierpieniem w pewnym sensie... -
Grono.Net
Oj Michal to , ze ja lubie egzotyczne mozliwosci to chyba juz od dawna wiesz. Zreszta sam mi to juz nie raz wypominales -
Grono.Net
-
-
MeHow
Ja nie wypominałem ... byłem bardzo mile zaskoczony....bardzo pozytywnie ... -
Grono.Net
-