Filozofia Erotyki [449]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MeHow

Czego kobiety boją się bardziej : samotności czy cierpienia?
  • Grono.Net

cierpienia w samotnosci:]
  • Anonim

z tego co ja wiem to mojego pytona
  • MeHow

Hmm..a ja powiem że ryzyka w tym wszystkim-bo to kółko się zamyka...
    (stwierdzam tak po obserwacjach)
  • Monia

nie wszystkie, ja npa przyklad lubie ryzykowac;)
  • Łachowa

nie no chyba cierpienia bo jak jest się samotnym to przynajmniej można pomarzyć o szczęściu w związku.. a jak się cierpi w związku to już nic nie zostaje ...
  • Anonim

WEDŁUG MNIE TO BOJĄ SIĘ ROZCZAROWANIA I NIEPOTRZEBNIE WYLWANYCH ŁEZ!!!!!!!!
  • Grono.Net

Zgadzam sie z Toba. Chyba najbardziej kobiety boja sie rozczarowania. a jesli chodzi o cierpienie vs. samotnosci , to wiele kobiet cierpi w nieudanych zwiazkach tylko dlatego ze boja sie byc same.
  • Gosia :)

no wlasnie dlatego boja sie samotnosci...znam to po sobie i ty lizard tez wiesz w jakie ja sie bawie zwiazki...i wiesz dlaczego:)))
  • Grono.Net

Gosik Ty te wiesz w jakie ja sie zawsze wplatuje zwiazki. Nie wiem czy wiesz dlaczego <tego to ja sama nie wiem> ale wiesz zjakim skutkiem. Szczegolnie ostanio, jak jestem totalnie niezdecydowana miedzy sama wiesz kim:(
  • MeHow

kim?

pawlem a gawlem:)))
  • MeHow

Pawłów to znam wielu...ale Gawła jeszcze żadnego...widze że Aga lubi egzotyczne możliwości ...
  • Magdalena Anna Akwilina P.

Nie wiem jak inne, ale ja bardziej boje sie cierpienia. Duzo bardziej niz samotnosci. Chociaz samotnosc tez jest cierpieniem w pewnym sensie...
  • Grono.Net

Oj Michal to , ze ja lubie egzotyczne mozliwosci to chyba juz od dawna wiesz. Zreszta sam mi to juz nie raz wypominales
  • Grono.Net

Gosiu miedzy Billem Bobem i Thortonem:))))))

ja tam wybieram boba:)))....silent of cours
  • MeHow

Ja nie wypominałem ... byłem bardzo mile zaskoczony....bardzo pozytywnie ...
  • Grono.Net

???hm...are u sure

sory to ja to ostatnie napisalam od agi z kopma...sorka:)