-
kejt
-
Anonim
Nie jestem pewien, ale chyba w czw. przed zajęciami, możliwe że ok 13.30. W każdym razie niektórzy wtedy przychodzili poprawiać. -
Łachim
Dr Popiołek ma dyżur w czwartki od 13:15 do 14:45. Ponoć ma też jakiś krótki dyżur we wtorek, ale nie znam dokładniejszych danych. -
pytlak
a słuchajcie, jak to jest z zaliczaniem, był jeszcze jakiś test może po drodze? -
-
Łachim
Na razie testy były dwa. Trzeba było także oddać pracę domową na ocenę. No i w piątek jest ostatni sprawdzian. W sumie będą więc 4 oceny. Na tej podstawie będzie zaliczać, wystawiać oceny. -
nothing else
pozyczy mi ktoś po ostatnim sprawdzianie skrytpy i notatki z łaciny do skserowania?plis.. -
Anonim
ejj a kolos nie jest jutro? tzn w środę?
z których lekcji jest
i z czego dokładnie ta praca domowa na kartkach?
bo dawno mnie nie było.... :-) -
Łachim
Kolos jest w piątek.
Praca domowa obejmuje: zadania 4, 5, 6 z lekcji IX oraz zadanie 1 z lekcji X. Wszystko na osobnej kartce trzeba oddać i za to jest ocena, to tak mówię dla przypomnienia; ) -
Anonim
dzięki!!!! to zabieram sie do łaciny . a z kolosem - rewelacja bałam się ze już jutro ufff... :) -
Anonim
zeusie, wszedzie szukalem tej informacji. . . dzieki rowniez :]
pozdr! -
Agnieszka Małgorzata
Z których lekcji jest ten kolos?
aha, o której w czwartki ona ma konsultacje? -
Łachim
Przychylam się do pytania o zakres materiału na piątkowe kolokwium.
Natomiast godziny dyżuru dr Popiołek już podałem. Dla przypomnienia: 13:15-14:45. -
Hania
Cos mi sie zdaje, ze lekcja VIII-XI. Warto rowniez odnotowac, ze można sie uzbroic w legalne ściągi- 2 str. standardowego tekstu na komp. tylko nie moze tam byc tabelek.. -
Agnieszka Małgorzata
jak to "legalne sciagi"?
dobrz formy tabelek mozna ominąć:) ale czy to oznacza, że wszelkie reguły moge miec przed nosem?
tak wlasciwie mogłby ktoś przyblizyc, jaka bedzie forma tego testu?... -
Anonim
dobra zabawa na lacinie dzis byla. . . kto sie nie bawil, ten nie kocha swojej matki :]
pozdr -
Anonim
-
pytlak
nie bójmy się tego powiedzieć Pani Macha jest spoko. swoją drogą to takie smutne, następne zajęcie dopiero za 3 miesiące. -
Hania
Trzeba przyznac.
Orientujecie sie może jakie są dyżury pani doktor w czasie sesji? Normalnie był czwartek, w tym tygodniu zapchany przez Ciało (Boże). Ponoć podawała jakieś bardziej szczegółowe info po kolokwium,jak ją złapać. Jak ktoś spisał, będe wdzięczna. -
Anonim
<nic_nie_wnoszący_do_sprawy_po st> hmm hmm..na tablicy cos bylo wypisane. jakies gg chyba nawet. . . ale ja nie pamietam :| </nic_nie_wnoszacy_do_sprawy_p ost>
ps. mamy to odrabianie zajec w sesji, czy nie ?? :>