-
Anonim
w kalendarzu akademickim mamy napisane, że sesja trwa do 1-go lipca. wiem, że można zdawać egzamin (I rok) z logiki u profesora omyły 3-go lipca. więc jak to jest? pytam, bo chodzi mi głównie o prace roczne. chce je zaliczyć tak, żeby nie musieć przedłużać sesji. jeśli chcę mieć zaliczony I rok "na czysto", tj. bez przedłużenia sesji (i mieć szansę na stypendium), to do kiedy muszę złożyć indeks/rozliczyć się? jak to wszytsko wygląda w praktyce? czy ktoś mógłby mi wytłumaczyć cały ten system?
[pomocy! :)]
dzięki. -
Anonim
-
Kot z Cheshire
Jeśli chodzi o zdawanie prac rocznych prowadzącym, to z każdym dogadujesz się indywidualnie. Druga sprawa to zdanie indeksu - tu zwykle datę wyznacza sekretariat. Zwykle było to gdzieś z tydzień po sesji. Nie wiem jaka data będzie w tym roku, ale postaram się rozejrzeć. -
Anonim
z prowadzącymi się dogadałem i prace, jak dla nich, to mogę złożyć nawet w połowie września, tyle, że zależy mi, aby rozliczyć się z IF w sesji nie-poprawkowej.
jeśli ktoś zna tegoroczny termin zdawania indeksów, to bardzo proszę się nie krępować... :) -
-
Kamil
dobre pytanie. Właśnie sobie uświadomiłem ten problem... Jakieś "solucje"?
|
|
strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...
Uniwersytet Warszawski, Filozofia
Strona 1/26
Anonim
Anonim
Anonim
Ag.
Anonim
helen
Grona tematyczne:
Miejsca grona (3)
-
RETRO Kolejowa 8/10, Warszawa