FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Mam jedno ,małe pytanie ile wynosił w ubiegłym roku próg punktowy na filozofię UW ...Proszę tylko nie kasować bo informacja jest dla mnie bardzo ważna...

Z góry dzięki za odpowiedź....
  • Kot z Cheshire

Wiem, że grono nie ma wyszukiwarki postów, ale warto przejrzeć stare, bo temat był poruszany nieraz :P

Podać progu puntkowego nie można z tego względu, że rok temu egzamin miał część ustną. Ani próg dopuszczenia do egzaminu ustnego, ani próg przyjęcia nie pozwala na progronozwanie tegorocznego progu bliżej niż "ok 300 na 400 możliwych punktów". Ale do bardzo luźny szacunek.
  • Anonim

No nic ,dzięki za fatygę
  • Anonim

Ekhm byłbym zapomniał...Czy można ewentualnie połączyć filozofię (I) z II rokiem innych studiów (UW) ...Czy są jakieś przeciwwskazania natury formalnej ?

Z góry dzięki za odpowiedź
  • Concert Grand Model D

Nie ma :). Nie zgadzaja sie tylko na robienie pierwszego roku na 2 wydzialach jednoczesnie. Ale jesli juz gdzies studiujesz i chcesz jako drugi kierunek wziac filozofie, to nie ma problemu :).
  • Anonim

Ufff dziękuje za szybką odpowiedź...przyznam że miałem nieco wątpliwości ...które na szczęście zostały rozwiane...ekhm teraz tylko sesja... :/
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki