-
Anonim
Mam jedno ,małe pytanie ile wynosił w ubiegłym roku próg punktowy na filozofię UW ...Proszę tylko nie kasować bo informacja jest dla mnie bardzo ważna...
Z góry dzięki za odpowiedź....
-
Kot z Cheshire
Wiem, że grono nie ma wyszukiwarki postów, ale warto przejrzeć stare, bo temat był poruszany nieraz :P
Podać progu puntkowego nie można z tego względu, że rok temu egzamin miał część ustną. Ani próg dopuszczenia do egzaminu ustnego, ani próg przyjęcia nie pozwala na progronozwanie tegorocznego progu bliżej niż "ok 300 na 400 możliwych punktów". Ale do bardzo luźny szacunek. -
Anonim
-
Anonim
Ekhm byłbym zapomniał...Czy można ewentualnie połączyć filozofię (I) z II rokiem innych studiów (UW) ...Czy są jakieś przeciwwskazania natury formalnej ?
Z góry dzięki za odpowiedź -
-
Concert Grand Model D
Nie ma :). Nie zgadzaja sie tylko na robienie pierwszego roku na 2 wydzialach jednoczesnie. Ale jesli juz gdzies studiujesz i chcesz jako drugi kierunek wziac filozofie, to nie ma problemu :). -
Anonim
Ufff dziękuje za szybką odpowiedź...przyznam że miałem nieco wątpliwości ...które na szczęście zostały rozwiane...ekhm teraz tylko sesja... :/