FiloZofia UW [1223]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • pytlak

No właśnie zdaje się, że o 14 w sali Tatarkiewicza w dawnym szpitalu świętego Rocha, czyż nie? mógłby ktoś bardziej kompetentny potwierdzić moje przypuszczenia?
    pzdr
    Człowiek i jego świat
  • Tommy

mi się wydaje że jakoś wczesniej, 10 lub 12 ale nie pamietam dokładnie również
  • Anonim

Ja myślę że w pałacyku w Monte Carlo w sali gdzie schronił się nadworny alchemik króla Zygmunta III uciekając przed tygrysem, który w pierwszym akcie poznawczym wydawał się być zgoła czymś innym ...
  • pytlak

W pierwszym akcie poznawczym wydał się być lwem Ramzesem z praskiego ZOO, odrestaurowanym w 1894 roku przez Księcia Moskiewskiego Wasyla 3. Natomiast z faktu, że osoba x, przypisawała temu przedstawieniu własność bycia mazurkiem a-mol Fryderyka Chopina nie wynika, że takowa własność przysługuje mu realnie. :D
  • Anonim

Czy chodzi wam o fantastyczne kolokwium zaliczeniowe ze wstępu do filozofii?
  • Tommy

Dokładnie o nie, czy ktoś wie może kiedy się odbeędzie?
  • pytlak

słuchaj, o 14 to raczej pewne.
  • Łachim

OBY, bo jak nie to będzie poważny problem :/ Ale skoro sam tak mówił na ostatnich zajęciach to raczej w międzyczasie nic się nie zmieniło chyba.
  • Anonim

Nie zbadanie są wyroki Ojca Dyrektora; )
| |

strona internetowa IF UW: http://filozofiauw.wikidot.com To grono *NIE* służy do ogłaszania...

Uniwersytet Warszawski, Filozofia

Zapisz się do klasy

Strona 1/26

Anonim

Anonim

Anonim

Ag.

Anonim

helen

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki