- 1
- 2
-
Ambicja Chorobliva
można mieć jakieś zarzuty do prof. Jadackiego (chętnie bym się zapoznał z jakimiś konkretami!), ale umieszczanie takiego fake'a na gronie jest po prostu żenujące. szczeniackie żarty w opisie nie zasługują nawet na politowanie. apeluję o olej w głowie i usunięcie tej bzdury! -
Ambicja Chorobliva
-
Wydaje mi się, że przede wszystkim nie zasługują (owe opisy) na zakładanie o nich odrębnego tematu, wedle zasady "any publicity is good publicity".
-
pytlak
a Jadacki chyba by się bardziej przejął użyciem słowa "fake", jako zanieczyszczeniem pięknej polskiej mowy ojców. -
-
Anonim
>michał jerzy napisał
>a Jadacki chyba by się bardziej przejął
>użyciem słowa "fake", jako zanieczyszczeniem
>pięknej polskiej mowy ojców.
Też mi się tak wydaje... -
Natasza
No bez przesady, tam nie ma jakichś wulgarności tudzież innych świństewek, tylko: "staram się żyć zgodnie z doktryną Zen" i "i piekę ciasta dla całej rodziny". To przecież zabawne i pocieszne, tudzież prawie sympatyczne. Nie traktujmy naszych miłych funktorów jak zgniłych jaj.. -
Tommy
Też ludzie mają problemy... Jeśli już koniecznie chcesz ulepszać świat to sugeruje zajeciem sie problemem głodu w Afryce albo wpomaganiem żebraków. -
Aliena
A ja uwazam ze Ambicja ma troche racji. Podszywanie sie w profilu pod JJJ jest troche niesmaczne -
cudownie. tu jest cudownie.
Ja natomiast uważam, że jest niesmaczne tylko o tyle, o ile osobie, której żart dotyczy, faktycznie należy się więcej (może i swoiście w tym wypadku pojętego) szacunku. Rozumiem przez to zaangażowanie do stworzenia profilu JJJ nieco subtelniejszego miejscami poczucia humoru. Tu dobrym tropem mogłoby być obecne już "pieczenie ciast dla rodziny", które moim zdaniem jest rozbrajające. :)
Tak czy inaczej, dziwi mnie jednak fakt, że kogoś mogło to aż tak oburzyć i faktycznie, chyba cały temat swoją wagą zahacza mocno o "sezon ogórkowy"; ) -
Ambicja Chorobliva
-
...
Mnie raczej przeraża zgorszenie Ambicji. Ten żart jest po prostu żartem - nie ma w tym opisie nic wulgarnego ani obraźliwego. -
...
Dowcip "Postraffffffiam wszystkich Polaków. Obrońcy Poczty Gdańskiej, poddajcie się" też wielu ludzi gorszy;) -
Aliena
jest smieszny, ale przyznaj ze takie dowcipy potegują pewne antagonizmy zamaist je eliminowac
-
Ion Tichy
Ciekawe jakiego nicka ma tutaj prawdziwy JJJ? Przecież nie przepuści takiej okazji do kontrolowania nastrojów sołecznych i poszerzania swojej władzy. -
nazwa ekranowa
-
...
>Aliena napisała:
>jest smieszny, ale przyznaj ze takie dowcipy potegują
>pewne antagonizmy zamaist je eliminowac
No, dobra, to był zły przykład, Tzn dobry, ale nie od tej strony. Wg niektórych nie wolno śmiać się z papieża, profesora i księdza proboszcza;)
Ambicja Chorobliva - ten nick bardzo pasuje... -
Anonim
. Wg niektórych nie wolno
>śmiać się z papieża, profesora i
>księdza proboszcza;)
>
>Ambicja Chorobliva - ten nick bardzo pasuje...
A co z Ojcem Dyrektorem?? -
widelczyk pomocnik
Ambicjo Chorobliwa:
Nie rozumiem, czemu przeszkadza Ci ten w gruncie rzeczy niewinny żarcik. Co ciekawe, jesteś chyba pierwszą osobą, która postanowiła w ten sposób skomentować temat - Superfunktor pojawił się na gronie już jakieś pół roku temu, od tego czasu jakoś nikomu nie przeszkadzał.
Żarcik jest faktycznie sztubacki, ale przy tym sympatyczny i nikogo, jak mi się wydaje, nie obraża. Ojciec Dyrektor, jakikolwiek by nie był, powinien cieszyć się, że studenci filozofii potrafią naigrawać się z osób "publicznych" w sposób cywilizowany :)
Ambicjo, wyciągnięcie tego tematu było jedynie odgrzaniem starego kotleta. Zrozumiałe jest to przy braku innych Ambitniejszych tematów.
Pozdrawiam :) -
Superfunktor
Wzruszyłem sie. W wypowiedziach dotyczacych mojej osoby pojawily sie slowa takie jak "szacunek", a moze nawet "szacownosc". Moze nie. Moze pamiec mnie zawodzi, ale, drodzy Panstwo, nie trzeba bylo, mimo wszystko. Moj profil nie jest zartem, moze takze nie do konca prawda, po prostu nastapilo rozlamanie modalnosci i swiat mozliwy w niewiadomy sposob wplynal na aktualny.
Jako semiotyk powinienem uzywac polskich znakow. nie robie tego poniewaz jestem na wakacjach i nie mam juz sily. Wyrazam sie niespojnie syntaktycznie, specjalnie mnoze defekty semiotyczne.
Pozdrawiam Panstwa serdecznie ze slonecznego Hebronu. -
Anonim
- 1
- 2