-
WhenSatanPlaysDiscoPeopleDie
elo.
wciaz jestem wpisany na pierwszy rok, udalo mi sie pchnac wreszcie wszystko, z wyjatkiem w-f, mam zaliczony tylko jeden semestr, mniejsza o powody. i teraz pytanie -wypieprzą mnie czy nie ?
jest jakas szansa ladnie sie wywinac ??? -
jest sens kombinowac z jakimis zwolnieniami ??
nie dzialaja wstecz, prawda ? -
Anonim
Tylko antydatowane dzialaja :), ale nikogo do przestepstwa nie namawiam :) -
ale co, spokojnie mi uznaja jezeli przyniose dopiero teraz zwolnienie ?
tym sie zajmuje studium w-f, nie ?
ono wystawia zaliczenia.
da sie tak zrobic, jezeli mam zwolnienie i dopiero teraz bym przyszedl ? -
-
nF
Pewnie tak, ale musisz zwolnienie upgradować do świstka zwalniającego z WFu u lekarza uniwersyteckiego (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś). Świstek od lekarza jest już bezterminowy. -
a w przeciwnym razie, jezeli mam tylko jeden semestr, to mnie wypieprzaja, czy moge sie jakos wywinac ?
-
Anonim
A czemu mieliby Cię wyrzucić?! Może co się zmieniło, ale dotychczas za brak WFu nie wypieprzali... Ja skończyłem zaliczać WF na czwartym roku :) -
no tak ale ja jestem wciaz na pierwszy rok wpisany, bo sie rok temu z wieczorowych przenioslem i sobie obstawilem jezyk klasyczny, teraz zaliczylem zas greke, brakuje mi w-f, natomiast na pierwszym roku trzeba miec chyba wszystko zaliczone, nie ? dotyczy to tez pewnie w-f. -
-
Anonim
A na filozofii macie WF przypisany do konkretnych lat, czy też po prostu musicie w ciągu studiów wyrobić ileś godzin? Jeśli to drugie, to nie ma problemu, jeśli to pierwsze, po prostu złóż podanie o przełożenie WF na inny rok, nie sądzę, aby Ci z tego powodu robili jakieś problemy. -
musimy w ciagu studiow al;e na pierwszym roku wszystkie przedmioty musza byc zaliczone i nie ma warunkow, pytanie tylko czy tyczy sie to w-f, skoro mozna go robic w ciagu calych studiow, czy moze pierwszy rok jest taki wyjatkowy ze trzeba go zaliczyc a dalej jak kto chce. -
Anonim
Jeśli przez całe studia, to przez całe studia i już. Jeśli nie jest zapisany w programie studiów dla I roku, to nie ma co się przejmować. -
Olka
no właśnie... a jak to jest ze zwolnieniem z WF'u? Czy wystarczy zaświadczenie o przynależności do jakiejść działalności sportowej czy co? -
Kot z Cheshire
Niby trzeba zrobić do końca studiów, ale nie jestem pewien czy Panimaria nie wymaga, żeby robić to przez trzy pierwsze lata "żeby jej później studenci nie robili problemów". Ja się rok temu dowiadywałem, co się dzieje, jeżeli się na drugim roku nie zaliczy wf i usłyszałem, że to nie jest takie hop-siup-zrobię-sobie-rok-późn iej. -
Olka
-
Marta
za obecność polegającą na siedzeniu na podłodze i patrzeniu w okno raczej nie.